AFFICHE open dag ruggeveld 2019 - OPEN DAG CAMPUS RUGGEVELD 2019

facebook 2 - OPEN DAG CAMPUS RUGGEVELD 2019

kampus Ruggeveld nempatkeun panto na on Sabtu Méi 18 2019 mobil gorobag 12u mun 17u!

  • Karajinan pasar: kami pasar karajinan kursus kami dibere kreasi ekslusif jeung buah nu bisa Anjeun meuli.
  • Dahar Tapje guru kami hayu Anjeun sacara harfiah secukupnya nu rupa-rupa budaya di kampus urang ku maturan rupa snacks. Aya ogé ménta inuman ngeunah di Spéktrum Cafe.
  • BENGKEL & Bike Workshop: Naha alat keur manggang roti anjeun rusak? Naha anjeun gaduh beusi rusak? Anjeun tiasa angkat ka warnet urang pikeun perbaikan alit perkakas rumah tangga. Layanan perbaikan sapédah kami ngurus perbaikan leutik sareng pamariksaan sapédah anjeun.
  • DEMOS OLAHRAGA JEUNG TOURNAMEN: Urang atlit spéktrum nyayogikeun soré olahraga kalayan turnamén olahraga sareng demo.
  • Pendaptaran: kamungkinan Kontinyu pikeun ngadaptar.

Relive édisi cerah taun tukang!