Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

Tinjauan lengkep pikeun sadaya kursus di Spectrumschool

Latihan per taun

Kursus nurutkeun kapentingan anjeun

Atikan dumasar éntitas

diajar sareng mendakan 300x45 - Kursus kami

DARAJAR KAHIJI + OKAN
A-stream & B-stream

Naon Learning + Papanggihan?
pendidikan

diajar sareng pinter 300x45 - Kursus kami

PENDIDIKAN SECONDARY LENGKAP
Pasar Buruh Finality (urut BSO)

Naon Learning + pinter?
pendidikan

LD halaman latihan 01 300x45 - kursus latihan kami

PENDIDIKAN SECONDARY LENGKAP
Finalitas Ganda & Kamajuan (urut TSO)

Naon ari Diajar + Neruskeun?
pendidikan

diajar sareng damel 300x45 - Kursus kami

Bagian-ayeuna atikan sékundér
Pamungkas pasar tenaga kerja (urut DBSO)

Naon Learning + ngagawekeun?
pendidikan