spéktrum Sakola > kursus urang > Kelas munggaran > OLAHRAGA OPSI DASAR (B)

palatihan Learning + pinter (B-stream) ti GO! Sakola Spéktrum, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta pilihan dasar 2B Sport (B-stream) neuleuman kaséhatan anjeun tina sudut pandang pribadi. Dina waktos anu sami, anjeun ogé nyobian ngartos pentingna sosial olahraga sareng olahraga.

Anjeun ngajalajah pilihan anjeun dina olahraga anu béda. Anjeun ngajalajah kumaha olahraga sareng gizi ngiringan gaya hirup anu aman, séhat sareng énérgi. Anjeun ngalaksanakeun katrampilan sosial sareng komunikasi ngaliwatan kagiatan gerakan sareng diajar ngagunakeun terminologi anu leres.

Nalika anjeun parantos kenal sareng sadaya kemungkinan ieu, anjeun parantos ngagaduhan gambaran anu béda-béda pikeun sadaya kasempetan profésional sareng diajar dimana anjeun tiasa ngagunakeun bakat ieu.

Naon pilihan dasarna?

éta sataun 1e anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum. Tina sataun 2e anjeun masih ngagaduhan seueur pendidikan dasar anu sami kanggo sadayana, tapi anjeun tiasa milih pilihan dasar. Pilihan dasar janten salaku perkenalan supados anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun ngagaduhan bakat sareng minat. Tina pangalaman anjeun anjeun teras tiasa milih kursus pangajaran dina gelar 2nd.

Hal pikeun anjeun?

Slider revolusi header palatih olahraga - SPORT OPSI DASAR (B)

Anjeun eces

11222979 737548246351325 5230340099028412300 o - BASE OPTION SPORT (B)

Anjeun hiji lebet-getter

33522965 10156353176447902 1583805422744109056 n - SPORT PILIHAN DASAR (B)

Anjeun saurang pamaén tim

Pikeun saha?

Naha anjeun eces tur anjeun badé ngalih? Naha rék diajar kumaha carana ngamekarkeun gaya hirup séhat? Maka pilihan dasar ieu kanggo anjeun!

Naon lajeng?

Dupi anjeun lulus sataun 2e? Teras Anjeun tiasa ngamimitian dasarna di unggal arah gelar kadua. Dina olahraga aréa ulikan Anjeun bisa neruskeun diajar kalawan kami Olahraga (finalitas ganda) , tina Gerakan & Olahraga (final pasar tenaga kerja) sareng janten bagian ti urang atlit spéktrum!

info leuwih lengkep

Taroskeun ka tabél pangajaran ngeunaan pilihan dasar Olahraga:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - BASISOPTIE SPORT (B)

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - BASISOPTIE SPORT (B)