TEKNIK VOTE

polah bijaksana sareng mikiran nganggo téknologi

spéktrum Sakola > kursus urang > Kelas munggaran > TEKNIK PANGAILAN OPTION ASAS

Naon anu anjeun diajar?

STEM nangtung pikeun Élmu, Téknologi, Téknik sareng Matematika. Dina éta pilihan dasar Téhnik STEM anjeun sareng guru anjeun badé milari sareng ngajantenkeun bakatna dina kursus STEM. Anjeun tiasa Téhnik STEM turutan dina Malirkeun aliran (konteks Listrik & Mékanika) & dina Malirkeun b (kontéks Listrik, Mékanika & Kayu).

Dina téhnik STEM anjeun diajar nyusun sareng ngararancang sistem anjeun nyalira. Anjeun ditantang pikeun nalungtik nyalira pilihan mana anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan aman sareng anu dianggap saé ('Bahan baku mana, alat, mesin… anu anjeun anggo?'). Anjeun ngalengkepan bunderan ku uji coba sareng, upami diperlukeun, ningkatkeun sistem anjeun.

Pikeun kéngingkeun inspirasi, anjeun ogé bakal nalungtik sistem sadidinten. Anjeun nganggo matématika sareng sains pikeun ieu. Pikeun ngartos basa téknologi, anjeun ogé diajar maca manual, rencana & gambar. Kusabab anu leres-leres mikir sareng ngalakukeun ngagunakeun sadaya bakatna.

Nalika anjeun parantos kenal sareng sadaya kemungkinan ieu, anjeun parantos ngagaduhan gambaran anu béda-béda pikeun sadaya kasempetan profésional sareng diajar dimana anjeun tiasa ngagunakeun bakat ieu.

Naon pilihan dasarna?

éta sataun 1e anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum. Tina sataun 2e anjeun masih ngagaduhan seueur pendidikan dasar anu sami kanggo sadayana, tapi anjeun tiasa milih pilihan dasar. Pilihan dasar janten salaku perkenalan supados anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun ngagaduhan bakat sareng minat. Tina pangalaman anjeun anjeun teras tiasa milih kursus pangajaran dina gelar 2nd.

Hal pikeun anjeun?

L+O-bso-hout-IMG_0034

Anjeun mikaresep gawé bareng leungeun Anjeun

L+B-bso-listrik-IMG_9457

Anjeun mikaresep gawé bareng parabot

L+B-bso-metaal-IMG_0707

Anjeun resep téknologi

Pikeun saha?

Naha anjeun kantos heran kumaha alatna dianggo? Naha anjeun resep ngagulung leungeun baju anjeun nyalira? Naha rék nyieun penemuan anjeun nyata? Lajeng anjeun di tempat anu leres pikeun téhnik STEM!

Naon lajeng?

Dupi anjeun lulus taun ka-2? Teras Anjeun tiasa mimitian dina gelar 2nd. Pilihan dasar téhnik 2B STEM mangrupikeun atikan prioritas pikeun kursus-kursus listrik, mékanika Otomatis, Mesin mékanika dasar & kayu. Pindah ka 1A ogé tiasa. Pilihan dasar téhnik 2A STEM nyaéta atikan prioritas anu cocog pikeun kursus-kursus ieu Téhnik listrik & Electromechanics.

1B

Mata pelajaran Filsafat 2
Pendidikan fisik 2
Basa & Budaya 2
Proyék Seni & Budaya 2
Atikan Sosial 2
Mata pelajaran umum proyék 12
teknik 6
Diajar + 1
Olahraga / modul téhnik 2
PAV+ 1
total 32

1A SORA

Mata pelajaran Filsafat 2
Pendidikan fisik 2
Nederlands 4
Basa & Budaya: Perancis 3
Basa & Budaya: Inggris 2
Proyék Seni & Budaya 2
Atikan sosial 4
Matematika 4
gagang 4
Téhnik STEM 2
ZAP diferensiasi Perancis, Walanda jeung matématika 3
total 32

2B SORA

Mata pelajaran Filsafat 2
Pendidikan fisik 2
Basa & Budaya 2
Proyék Seni & Budaya 2
Atikan Sosial 2
Mata pelajaran umum proyék 7
Diajar + 1
listrik 5
kayu 5
Logam 5
PAV+ 1
total 34

2A SORA

Mata pelajaran Filsafat 2
Pendidikan fisik 2
Nederlands 4
Basa & Budaya: Perancis 2
Basa & Budaya: Inggris 2
Proyék Seni & Budaya 2
Atikan sosial 4
Matematika 3
gagang 4
Téhnik STEM 5
ZAP diferensiasi Perancis, Walanda jeung matématika 3
total 33

info leuwih lengkep

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21