spéktrum Sakola > kursus urang > Kelas munggaran > PILIHAN DASAR MASYARAKAT & KAHADIRAN
palatihan Kapanggihna Learning + (B-stream) ti GO! Sakola spéktrum, kampus Plantin

Naon anu anjeun diajar?

éta pilihan dasar 2B Society sareng Karaharjaan kesejahteraan pikeun sareng jalma mangrupakeun pusat masarakat. Anjeun bakal janten kenal sareng sababaraha konsep dasar sareng téknik ngaoptimalkeun sareng ngajaga hirup babarengan, kasehatan anjeun sorangan sareng gaya hirup anjeun nyalira dina masarakat anu rupa-rupa. Ieu dina kontéks Perawatan Rambut, Perawatan & Gizi

Anjeun bakal dilakukeun sadar sareng didorong pikeun ngagarap gaya hirup séhat (karaharjaan sosial sareng émosional, tuangeun anu séhat, kagiatan fisik anu cekap, ...). Anjeun diajar ngalangkungan tugas saderhana sareng latihan praktis kumaha anjeun tiasa berurusan sacara kréatip sareng aspek kasihatan sareng kumaha pangaruh ieu kana gaya hirup anjeun nyalira.

Anjeun diajar nungkulan saha anu anjeun kontak dina unggal dinten sareng anjeun ngembangkeun kamampuan sosial sareng komunikasi dasar dina lingkungan éta. Kaahlian sapertos "niténan" sareng "napsirkeun tingkah laku" ngabentuk titik awal anu penting di dieu. Ngungkulan karagaman di masarakat urang ogé mangrupikeun hal anu penting pikeun diperhatoskeun.

Nalika anjeun parantos kenal sareng sadaya kemungkinan ieu, anjeun parantos ngagaduhan gambaran anu béda-béda pikeun sadaya kasempetan profésional sareng diajar dimana anjeun tiasa ngagunakeun bakat ieu.

Naon pilihan dasarna?

éta sataun 1e anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum. Tina sataun 2e anjeun masih ngagaduhan seueur pendidikan dasar anu sami kanggo sadayana, tapi anjeun tiasa milih pilihan dasar. Pilihan dasar janten salaku perkenalan supados anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun ngagaduhan bakat sareng minat. Tina pangalaman anjeun anjeun teras tiasa milih kursus pangajaran dina gelar 2nd.

Pikeun saha?

Pilihan dasar ieu utamina ditujukeun pikeun murid anu sénsitip sosial sareng tujuan pikeun ngenalkeun aranjeunna ka kontéks anu béda dimana komunitas sareng kesejahteran maénkeun peran anu penting.

Naon lajeng?

Dupi anjeun lulus taun ka-2? Teras Anjeun tiasa mimitian dina gelar 2nd. The pilihan dasar 2B Society sareng Karaharjaan mangrupikeun atikan sateuacanna pikeun pelatihan Gizi-Kamanusaan sarta Studi Anjeun ogé tiasa ngalih kana kursus di 2A atanapi kursus dina 3TSO.

info leuwih lengkep

Taroskeun ka tabél pangajaran ngeunaan pilihan dasar 2B Society sareng Karaharjaan

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami nganggo beus 20 - beus 21 - beus 30 - beus 34

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - BASISOPTIE MAATSCHAPPIJ & WELZIJN

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40

knopschrijfjenuin 300x159 - BASISOPTIE MAATSCHAPPIJ & WELZIJN