spéktrum Sakola > kursus urang > Kelas munggaran > LANGKAH MODEL Pilihan Pilihan
palatihan Kapanggihna Learning + (A-kiwari) ti GO! Sakola spéktrum, kampus Plantin

Naon anu anjeun diajar?

éta pilihan dasar 2A Bahasa jeung Élmu Modéren élmu sareng basa Sunda dihijikeun babarengan. Ieu dina kontéks Matématika Budaya Élmu Bahasa.

Anjeun ogé bakal nerapkeun léngkah-léngkah panilitian ilmiah pikeun analisis 'basa'. Ieu mastikeun yén tautan antara domain ieu konkrit. Anjeun ngabandingkeun basa (bumi) anjeun nyalira salaku 'sistem', tapi ogé tina 'sipat budaya' sareng basa sareng budaya anu sanés. Ku cara kieu anjeun nyiptakeun langkung seueur wawasan anu nyambungkeun basa sareng budaya.

Naon pilihan dasarna?

éta sataun 1e anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum. Tina sataun 2e anjeun masih ngagaduhan seueur pendidikan dasar anu sami kanggo sadayana, tapi anjeun tiasa milih pilihan dasar. Pilihan dasar janten salaku perkenalan supados anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun ngagaduhan bakat sareng minat. Tina pangalaman anjeun anjeun teras tiasa milih kursus pangajaran dina gelar 2nd.

Pikeun saha?

Naha anjeun pikaresepeun mikir ngeunaan basa éta sorangan? Naha anjeun ogé resep terang kumaha kaayaan tiasa atanapi anjeun resep angkat ka laboratorium pikeun nalungtik hal-hal nyalira? Teras pilihan dasar Bahasa Modern - Élmu Pangetahuan nyaéta cangkir téh anjeun!

Naon lajeng?

Dupi anjeun lulus taun ka-2? Teras Anjeun tiasa mimitian dina gelar 2nd. The pilihan dasar 2A Bahasa modéren - élmu mangrupikeun atikan prior anu idéal pikeun seueur kursus di gelar 2nd. GALANG KASAHA! Anjeun tiasa angkat ka sakola spéktrum LO & Olahraga, Téhnik listrik en Electromechanics. Pikeun kursus anu sanés, punten kunjungan Pamilih Atikan.

info leuwih lengkep

didieu tingal tabel sahiji palajaran pilihan dasar 2A Bahasa Modéren-Élmu:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami nganggo beus 20 - beus 21 - beus 30 - beus 34

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - BASISOPTIE MODERNE TALEN-WETENSCHAPPEN

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40

knopschrijfjenuin 300x159 - BASISOPTIE MODERNE TALEN-WETENSCHAPPEN