spéktrum Sakola > kursus urang > Kelas munggaran > ASAS PANGGILAN VOTE PILIH
palatihan Learning + pinter (A-kiwari) ti GO! Sakola spéktrum, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

STEM nangtung pikeun Élmu, Téknologi, Téknik sareng Matematika. Dina éta pilihan dasar Élmu STEM anjeun sareng guru anjeun badé milari sareng ngajantenkeun bakatna dina kursus STEM. Ieu di jero matématika kontéks & élmu.

Dina élmu STEM anjeun diajar nyusun sareng ngararancang sistem anjeun nyalira. Anjeun ditantang pikeun nalungtik nyalira pilihan mana anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan aman sareng anu dianggap saé ('Bahan baku mana, alat, mesin… anu anjeun anggo?'). Anjeun ngalengkepan bunderan ku uji coba sareng, upami diperlukeun, ningkatkeun sistem anjeun.

Anjeun ogé bakal nalungtik sistem sadidinten pikeun kéngingkeun inspirasi. Anjeun nganggo matématika sareng sains pikeun ieu. Pikeun diajar ngartos basa élmu, anjeun ogé diajar maca manual, rencana & gambar. Kusabab anu leres-leres mikir sareng ngalakukeun ngagunakeun sadaya bakatna.

Nalika anjeun parantos kenal sareng sadaya kemungkinan ieu, anjeun parantos ngagaduhan gambaran anu béda-béda pikeun sadaya kasempetan profésional sareng diajar dimana anjeun tiasa ngagunakeun bakat ieu.

Latihan ieu mangrupikeun kolaborasi antara GO! Spektrum sakola sareng Kénging! Atheneum Deurne. Anjeun turutan pelajaran umum dina GO! Atheneum Deurne. Anjeun tiasa nuturkeun pelajaran anu praktis, matuh sareng téknologi sareng kami dina bengkel olahan kami.

Hal pikeun anjeun?

IMG 4305 - ASAS OPTION VOTE SCIENCES

Anjeun akurat

maxresdefault - BASIC OPTION VOTE SCIENCES

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

mindstorms - KASÉCANGAN PANGGILAN STEMI STEM

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun kantos heran kumaha fenomena alam atanapi alat jalan? Naha anjeun resep ékspérimén nyalira? Naha anjeun leres-leres hoyong ngadamel penemuan nyalira? Maka pilihan élmu STEM dasar kanggo anjeun!

Naon lajeng?

Dupi anjeun parantos lulus taun ka 2? Teras anjeun tiasa ngamimitian dina gelar 2. Pilihan dasar élmu 2A STEM mangrupikeun palatihan awal idéal pikeun program studi anyar kami Élmu Teknologi. Ogé Téhnik listrik & Téhnik Éléktrométri mangrupakeun kamungkinan.

info leuwih lengkep

Taroskeun tabel pelajaran pilihan dasar élmu 2A STEM di dieu:

Latihan ieu mangrupikeun kolaborasi antara GO! Spektrum sakola sareng Kénging! Atheneum Deurne. Anjeun turutan pelajaran umum dina GO! Atheneum Deurne. Anjeun tiasa nuturkeun pelajaran anu praktis, matuh sareng téknologi sareng kami dina bengkel olahan kami.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

(poto Danny)

Danny Erreygers
Kapala otomotif
danny.erreygers@spectrumschool.be
03 / 328 05 11

knopschrijfjenuin 200x106 - BASISOPTIE STEM-WETENSCHAPPEN