spéktrum Sakola > kursus urang > olahraga > OLAHRAGA OPSI DASAR (A)
palatihan Learning + pinter (A-Aliran) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

De Olahraga gelar 1e (A-stream)  nyaéta préparasi latihan LO & OlahragaAtlit Spéktrum urang. Anjeun meunang atikan umum nu hetezlfde for everyone, tapi salian aya perhatian tambahan di program ieu olahraga.

éta sataun 1e anjeun nuturkeun jam olahraga tambahan pikeun latihan dasar. Dina sataun 2e anjeun ngagaduhan pendidikan umum anu jembar sareng anjeun ogé bakal kenal sareng sagala rupa disiplin olahraga. Anjeun disiapkeun pikeun pilihan studi anu langkung berorientasi olahraga.

kampus urang nawarkeun loba infrastruktur. Dina aula olahraga kami sarta wewengkon outdoor maneh latihan rupa olahraga. Salian aula olahraga, aya nu Rivierenhof jeung olahraga dina sisi séjén Sportoase Big Syam kalayan widang athletic, kolam renang rumit sarta loba kemungkinan lianna. The és rink perenahna gigireun kampus.

Hal pikeun anjeun?

Slider revolusi header palatih olahraga - SPORT OPSI DASAR (A)

Anjeun eces

11222979 737548246351325 5230340099028412300 o - BASE OPTION SPORT (A)

Anjeun hiji lebet-getter

33522965 10156353176447902 1583805422744109056 n - SPORT PILIHAN DASAR (A)

Anjeun saurang pamaén tim

Pikeun saha?

Ngarasakeun kukupu olahraga burih anjeun? Anjeun bajoang sarta pamuter tim?
Lajeng program ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun kudu boga kaayaan fisik alus keur disiplin béda jeung anu ngamotivasi sangkan usaha tambahan pikeun disiplin dimana anjeun saukur dina konstruksi atawa museurkeun.

Naon lajeng?

Dupi anjeun lulus sataun 2e? Teras Anjeun tiasa ngamimitian dasarna di unggal arah gelar kadua. Dina olahraga aréa ulikan Anjeun bisa neruskeun diajar kalawan kami Olahraga (finalitas ganda) , tina Gerakan & Olahraga (final pasar tenaga kerja) sareng janten bagian ti urang atlit spéktrum!

Ngajalajah spéktrum atlit!

svg + xml,% 3Csvg% 20xmlns% 3D% 27http% 3A% 2F% 2Fwww.w3 - SPORT PILIHAN DASAR (A)

Atlit spéktrum dina média sosial

facebook groen 200x155 - BASISOPTIE SPORT (A)instagram groen 200x198 - BASISOPTIE SPORT (A)

info leuwih lengkep

didieu tingal tabel sahiji palajaran 1e gelar A-stream Olahraga:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - BASISOPTIE SPORT (A)

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - BASISOPTIE SPORT (A)