knopschrijfjenuin 200x106 - Automecanicien duaal

AUTOMECANICIAN / TEKNIK KANGSA DUAL

7E Spésialisasi sataun

spéktrum Sakola > kursus urang > sataun 7e Spésialisasi > Mobil otomatis dual
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta Taun ka-7 Spésialisasi Mobil otomatis / téknik mobil (duaan / BSO) anjeun bakal diajar ngalakukeun diagnostik, ngalereskeun sareng ngagantikeun mékanis, hidrolik sareng listrik saluyu sareng peraturan kaamanan sareng peraturan supados nyiapkeun kendaraan.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

Anjeun angkat ka sakola salami 2 dinten pikeun mata pelajaran umum anjeun sareng pengetahuan teoritis sareng praktis anu disayogikeun sareng pendidikan anjeun. Anjeun bakal damel 3 dinten sanés. Anjeun ngalacak kagiatan anjeun dina buku log anjeun. Guru praktis anjeun bakal marios kamajuan anjeun babarengan sareng anjeun, dina konsultasi caket sareng mentor di tempat damel.

Dina palatihan téhnik mobil duaan anjeun diajar sacara rinci kumaha sacara mandiri mariksa kandaraan, kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeun perbaikan sareng ngagentos dina kontéks pangropéa. Kami ogé merhatoskeun intervensi di garasi dimana jalma damel numutkeun prinsip 'siap bari ngantosan'. Anjeun diajar damel numutkeun peraturan kaamanan sareng peraturan anu tujuanna pikeun ngajantenkeun kendaraan tiasa dipercaya. Salaku tambahan kana mobil, kami ogé ngerjakeun kendaraan komersial anu enteng. (Camionette).

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

Duaal leren 1 - Automecanicien duaal

Hal pikeun anjeun?

IMG 0288 - Mobil otomatis dual

Anjeun gunana

Mobil otomatis kabayang nutupan Spectrum sakola - Mobil otomatis duaan

Anjeun ramah

Mobil otomatis dashboad - Mobil otomatis duaan

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun resep tinker sareng mobil? Naha anjeun resep mobil éndah sareng anjeun hoyong terang kumaha jalanna mobilna? Naha anjeun kersa diajar tina latihan sareng anjeun henteu uih kana padamelan jasmani?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu Anjeun kudu mimitian?

Anjeun ngan bisa ngalebetkeun hiji taun 7e Spésialisasi lamun geus earned sahenteuna nu sertipikat atikan sékundér. Ideally, program anu anjeun geus saméméhna dituturkeun dina Car widang: mékanika Otomatis of Mékanika pangropéa Otomatis Dual. Anjeun henteu kéngingkeun seueur mata pelajaran umum, tapi henteu nganggap enteng bagian téknis latihan. Barina ogé, kendaraan modéren pinuh ku gadget téknis sareng téknologi anyar.

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér tur anjeun hiji mobil montir full-fledged. Anjeun tiasa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan. Anjeun oge bisa neruskeun diajar. info leuwih lengkep didieu di dieu.

info leuwih lengkep

didieu tingal tabel sahiji palajaran Pelatihan BSO Otomatis montir Dual:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Automecanicien duaal

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Automecanicien duaal