Naon anu anjeun diajar?

Pengawas Budak - Pengawas Budak - Pengasuh Budak - Sateuacan & Saatos Sakola

Anjeun diajar merangsang barudak dina mandiri sareng pamekaran ku ngatur kagiatan sareng ngawaskeun kaulinan. Anjeun diajar naon anu tiasa dilakukeun ku budak nalika sareng kumaha ngawangun hubungan kapercayaan sareng kolot sareng kolega. Anjeun ngajar murangkalih nyayogikeun struktur sareng ngaréspon aranjeunna ku cara anu pantes.

Anjeun diajar kumaha carana ngarobah anak mandi, kuku motong, tapi ogé kumaha carana meta lifesaving. Anjeun bakal nyiapkeun orok jeung barudak hidangan tur ngawaskeun mealtimes.

anjeun kéngingkeun Kompeténsi leuwih:

  • midangkeun sareng kagiatan
  • ngurus barudak anu gering
  • Larapkeun pertolongan pertama
  • damel babarengan dina tim sareng grup
  • kontak sareng sepuh sareng pengawas
  • barudak kalayan kabutuhan perawatan khusus

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun resep digawekeun ku barudak

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun tiasa dianggo ogé

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun ngagem kawas miara batur

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

A ngawas latihan di Child nyokot rata-rata hiji dua taun.

Anjeun tiasa gabung sareng lulus iraha waé taun.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Anjeun parantos réngsé sahenteuna kelas 6 dina pendidikan full-time atanapi anjeun ngagaduhan pendidikan sateuacana dina sektor kasehatan.

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Naon lajeng?

Anjeun bakal jawab ngurus sapopoé sarta pengawasan barudak. Anjeun nawiskeun aranjeunna struktur jeung consults jeung kolotna.

dual learning nawarkeun kasempetan unik pikeun maranéhanana anu impian karir salaku pengawas childcare. Di Sakola Spéktrum di Antwerp jalur ieu muka ka hareup ngajangjikeun pinuh ku kemungkinan. Hayu urang tingali dina perjalanan seru anu ngantosan anjeun sareng seueur kasempetan anu kabuka saatos réngsé program gelar ganda.

Salaku pengawas childcare anjeun boga peran penting pisan dina kahirupan barudak ngora. Anjeun ngabantosan aranjeunna tumuwuh, diajar sareng mendakan dina lingkungan anu aman sareng merangsang. Pelatihan ganda di Sakola Spéktrum ngagabungkeun pembelajaran téoritis sareng pangalaman praktis, ku kituna anjeun henteu ngan ukur nampi pangaweruh anu diperyogikeun, tapi ogé ngembangkeun kaahlian hands-on anu penting dina profési ieu.

Sanggeus diajar, pangawas dina asuhan budak di Sakola Spéktrum.

Sakali anjeun lulus tina latihan ganda dina asuhan budak di Sakola Spéktrum, seueur panto muka pikeun jalur karir anu pikaresepeun. Paménta pikeun asistén asuhan budak anu mumpuni terus ningkat nalika sepuh beuki ngagantelkeun pentingna perawatan anu kualitas luhur pikeun budak leutikna. Dunungan ngahargaan profésional dually dilatih kusabab pangalaman praktis maranéhna, nu mere Anjeun kaunggulan leuwih batur di pasar tenaga kerja.

Aya rupa-rupa pangusaha anu anjeun tiasa ngahubungi dina séktor asuhan budak, mimitian ti pusat asuhan sareng grup kaulinan dugi ka pusat perawatan saatos sakola. Alatan pendekatan dual tina diajar jeung digawé anjeun henteu ngan ukur disiapkeun sacara akademis, tapi anjeun ogé parantos nampi pangalaman dina lingkungan kerja nyata, anu nguntungkeun kapercayaan diri sareng kompeténsi anjeun.

Leuwih ti éta, latihan dual muka panto kasempetan pikeun spésialisasi salajengna jeung tumuwuhna karir Anjeun. Anjeun tiasa milih pikeun nargétkeun kelompok umur khusus, sapertos orok, balita atanapi budak prasekolah. Sajaba ti éta, aya ogé kasempetan pikeun tumuwuh jadi posisi managerial, dimana anjeun boga tanggung jawab gede dina manajemen puseur asuhan.

Anu ngajantenkeun kursus ganda ieu di Spectrum School di Antwerp unik pisan nyaéta kolaborasi caket sareng pusat perawatan budak anu kasohor di daérah éta. Salila latihan anjeun bakal boga kasempetan pikeun digawé langsung dina praktekna, ku kituna anjeun teu ngan mangtaun pangalaman relevan, tapi ogé ngawangun sambungan profésional berharga. Jaringan ieu tiasa janten invaluable dina milarian padamelan anjeun saatos lulus.

Salaku tambahan, Sakola Spectrum nawiskeun dukungan pikeun milarian magang sareng ngabimbing mahasiswa dina léngkah-léngkah munggaran di dunya profésional. Guru anu gaduh pangalaman éksténsif dina séktor asuhan budak siap ngabagi pangaweruh sareng wawasan, sareng aranjeunna janten mentor anu nungtun anjeun dina unggal léngkah pendidikan anjeun.

masa depan anjeun?

Pondokna, latihan dual salaku pengawas childcare di Spectrum Sakola di Antwerp muka panto ka hareup seru pinuh ku kemungkinan. Kalayan kombinasi pembelajaran téoritis sareng pangalaman praktis, anjeun bakal siap-siap pikeun karir anu nguntungkeun dimana anjeun tiasa mangaruhan sacara positif kana kahirupan murangkalih. Rebut kasempetan ieu sareng ngantepkeun pendidikan anjeun di Spectrum School janten springboard pikeun perjalanan profésional anu minuhan sareng ngajangjikeun.

Propil
Kursus pangajaran ieu nawiskeun spésialisasi salajengna dina asuhan budak di luar sakola sareng saatos sakola, sareng ningkatkeun pangaweruh ngeunaan Gizi sareng Dietetik sareng Aksi Pedagogical. Internships mangrupakeun bagian penting tina program.

Trumps
Tekenanna nyaéta kana kaahlian praktis anu dicandak dina kaayaan realistis salami magang. Salaku tambahan, arah ieu nawiskeun prospek anu saé pikeun padamelan, kalebet sertipikat pikeun Aksi Nyalametkeun sareng diploma pendidikan sekundér (SO).

Pikeun saha
Arah ieu cocog pikeun murid anu ngagaduhan sertipikat gelar 3rd ost Perawatan atanapi Bantuan Organisasi.

Nyambungkeun arah
Saatos ngalengkepan arah ieu, aya kasempetan pikeun diajar salajengna, sapertos perawat HBO5, sareng sadaya arah dina pendidikan tinggi.

Anjeun tiasa neraskeun diajar upami anjeun parantos kéngingkeun diploma pendidikan menengah. Kursus "Pedagogi budak leutik" masihan anjeun kasempetan pikeun tanggung jawab pusat perawatan budak anu ngagaduhan langkung ti 18 murangkalih. Anjeun tiasa ogé diajar guru TK.

Upami anjeun nampi diploma dina diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan sekundér. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah vokasional.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun badé neraskeun diajar, pastikeun pikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami ieu masuk akal. Éta ogé bisa estimasi naha anjeun boga kasempetan sukses. Tapi di luhur sadayana ... aranjeunna tiasa masihan anjeun tip sareng pituduh anjeun dina rencana anjeun pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

Salaku pembimbing anak ganda di Sakola Spéktrum, anjeun maénkeun peran anu penting dina kahirupan barudak anu anjeun diawasi. Sakola Spectrum dipikanyaho pikeun komitmenna pikeun pendidikan sareng perawatan anu berkualitas, khususna pikeun murangkalih anu ngagaduhan kabutuhan khusus. Dina karangan ieu urang delve deeper kana peran worker childcare dina kerangka atikan husus ieu, sarta nyorot nilai inti jeung pendekatan anu ngabedakeun Sakola Spéktrum salaku puseur kaunggulan dina. ngurus budak jeung atikan.

The worker asuhan dual di Sakola Spéktrum leuwih ti saukur babysitter a; éta pituduh, mentor sarta sumber stabilitas pikeun barudak anu bisa merlukeun perawatan tambahan sarta perhatian. Salah sahiji aspék penting tina peran ieu nyaéta kamampuan nyiptakeun lingkungan anu aman sareng ngadukung dimana murangkalih tiasa mekar sareng mekar. Ieu ngandung harti teu ngan kaamanan fisik, tapi ogé rojongan emosi jeung psikologis, utamana pikeun barudak kalawan kaperluan husus, kayaning autisme atawa disabilities developmental.

A worker childcare di Sakola Spéktrum kudu boga rupa-rupa kaahlian jeung ciri pikeun digawé éféktif jeung barudak kalawan backgrounds béda jeung kabutuhan. Empati jeung kasabaran téh invaluable, sabab barudak ieu kadang ngalaman kasusah nganyatakeun diri atawa ngarti émosi maranéhanana. Kamampuh ngadangukeun sareng komunikasi dina cara anu tiasa diaksés ku unggal murangkalih penting pisan pikeun ngawangun kapercayaan sareng nyiptakeun beungkeut anu kuat.

Sajaba ti éta, gawé salaku worker childcare di Spectrum Sakola merlukeun pamahaman teleb tina pendekatan pedagogical béda jeung métode cocog pikeun barudak kalawan kaperluan husus. Ieu kalebet nyaluyukeun kagiatan sareng bahan diajar pikeun nyumponan gaya sareng kamampuan diajar unik unggal murangkalih. Kalenturan sareng kréatipitas penting pisan dina ngamekarkeun program anu ngarangsang sareng ngadukung.

Salah sahiji fitur anu paling narik tina Sakola Spectrum nyaéta komitmenna pikeun pendidikan inklusif. Tinimbang misahkeun murangkalih anu ngagaduhan kabutuhan khusus, sakola narékahan pikeun nyiptakeun lingkungan dimana sadaya murangkalih tiasa diajar sareng tumbuh babarengan. Ieu merlukeun usaha teu ngan ti guru jeung staf atikan, tapi ogé ti pagawe childcare, anu maénkeun peran konci dina ngarojong prakték inklusif di kelas jeung di tempat kaulinan.

Di Sakola Spéktrum, pentingna hébat ogé napel kolaborasi antara disiplin béda jeung profésional, kaasup guru, therapists jeung psikolog anak. Salaku worker asuhan duaan anjeun bagian tina tim anu gawé bareng raket pikeun nyadiakeun perawatan pangalusna sarta rojongan ka unggal anak. Kolaborasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngabagi inpormasi sareng wawasan, sareng damel babarengan pikeun ngembangkeun rencana dukungan individu anu nyumponan kabutuhan unik unggal murangkalih.

Aspék séjén anu ngabédakeun Sakola Spectrum nyaéta pendekatan holistik pikeun kamekaran budak. Salian kaahlian akademik, tekenan hébat ogé disimpen dina ngembangkeun sosial, emosional jeung fisik. Salaku pagawe asuhan duaan, anjeun nyumbang kana nyiptakeun lingkungan dimana murangkalih tiasa tumbuh dina sagala widang kahirupanna. Ieu tiasa kalebet ngatur kagiatan ekstrakurikuler sareng nyorong kabiasaan gaya hirup séhat.

Kualitas Sakola Spéktrum ogé ditingali dina ngungudag kontinyu pikeun perbaikan sareng inovasi. Salaku pagawe asuhan duaan, anjeun bakal didorong pikeun ilubiung dina kagiatan pamekaran profésional sareng pelatihan pikeun terus-terusan ngalegaan kaahlian sareng pangaweruh anjeun. Ieu ngidinan Anjeun pikeun tetep abreast tina kamajuan panganyarna dina widang jeung pikeun ngabales leuwih éféktif dina ngarobah pangabutuh barudak nu diawaskeun.

Tungtungna, salah sahiji aspék anu paling berharga tina damel salaku pagawe asuhan duaan di Spectrum School nyaéta kapuasan anu asalna tina ningali kamajuan sareng kamekaran barudak. Éta mangrupikeun profési anu henteu ngan ukur nangtang, tapi ogé ngajentul pisan. Rasa minuhan anu asalna tina terang yén anjeun ngadamel dampak anu positif kana kahirupan barudak ieu teu dihargaan sareng janten inti tina naon hartosna janten tukang jaga budak di Spectrum School.

Intina, peran pagawe asuhan duaan di Sakola Spectrum mangrupikeun dedikasi, empati sareng profesionalisme. Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun janten bagian tina komunitas anu komitmen kana éta karaharjaan jeung kamekaran unggal budak, teu paduli kasang tukang atawa kamampuhna. Ku damel dina kerangka atikan anu mereun ieu anjeun tiasa ngadamel bédana dina kahirupan barudak sareng nyumbang kana masarakat anu langkung inklusif sareng ngadukung.

latihan kang Oki-Spectrum sakola-BSO-TSO-Dual-DBSO