rék ngadaptar

perawatan terampil

Témbongkeun haté anjeun sarta nyieun bédana hiji

Naon anu anjeun diajar?

perawatan terampil

Anjeun diajar di Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi pikeun ngalakukeun rupa-rupa téknik perawatan dina pangawasan sareng pangawasan perawat. Anjeun ngabantosan panampi perawatan kalayan perawatan pribadi sareng kagiatan hirup sapopoé umum. Anjeun bakal diajar kumaha komunikasi sareng ngurus panarima perawatan kalayan leres. Lamun miara Anjeun dilatih pikeun digawé sacara mandiri di panti jompo, lembaga palayanan kaséhatan atanapi dina perawatan bumi. Saatos nampi sertipikat profésional kasehatan, anjeun ogé tiasa neraskeun diajar dina kursus perawat profésional anu langkung luhur.

Pelatihan profésional kasehatan urang mangrupikeun bentuk latihan ganda. dual learning hartosna anjeun nampi seueur pangalaman praktis salami palatihan anjeun dina kombinasi sakola sareng padamelan. anjeun ogé dibayar pikeun dinten anjeun damel.

Ti tanggal 1 Séptémber 2019, panyawat kasehatan tiasa ngalaksanakeun padamelan tambihan pikeun pasién, tunduk kana latihan tambahan 150 jam, sapertos ngurus tetes mata atanapi ngukur kadar gula atanapi tekanan getih. Ti ayeuna urang ogé bakal masihan latihan tambahan ieu.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

WERKEN KINDEREN

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

LOGISTIEK ZORG IETS VOOR JOU 3

Anjeun ngagem kawas miara batur

logistik teu ngurus anjeun 1

Anjeun tiasa dianggo ogé

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Een Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi butuh ngeunaan sataun.

Combineer je opleiding zorgkundige met betaald werk, kies voor duaal leren!

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Om de opleiding Zorgkundige te kunnen volgen, moet je de competenties van logistiek medewerker reeds behaald hebben. Dit kan door een certificaat dandan binnen het deeltijds beroeps secundair onderwijs te behalen of 3de graad Verzorging binnen het voltijds onderwijs, of na een 3° graad in duaal leren.

Pangetahuan anu cekap pikeun Belanda mangrupikeun sarat, kumargi komunikasi sareng anu nampi perawatan sareng babaturan sakelas anjeun penting pisan.

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Naon lajeng?

Dianggo sapertos perawatan terampil nyaéta profési sosial. Anjeun tungtungna kana a tim perawatan kalayan saha anjeun kedah damel raket. Anjeun tiasa kontak sareng panarima perawatan, dokter, kulawarga sareng sukarelawan. Salaku Caregiver anjeun gaduh jam kerja anu fleksibel sareng anjeun biasana damel di shift.

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep (halaman wéb VDAB)

Aya seueur paménta Profesional kasehatan dina pasar tenaga kerja. Murid anu ngagaduhan padamelan salami pendidikan di sakola urang sering tiasa ngajaga padamelan ieu saatos lulus.

Anjeun teras bakal tiasa damel, contona, pusat perawatan padumukan, perawatan bumi, rumah sakit atanapi dina miara anu cacat.

Sakumaha seueur penghasilan salaku ahli kaséhatan ogé gumantung kana tempat damel anjeun sareng naha anjeun damel atanapi henteu.

Upami anjeun resep damel sareng barudak, anjeun tiasa ngalatih di sakola urang Fasilitator dina Child anu nuturkeun.

Upami anjeun kéngingkeun diploma pendidikan menengah, anjeun tiasa nuturkeun sababaraha kursus di sakola séjén. Salaku conto, anjeun tiasa neraskeun diajar pikeun perawat HBO, perawatan animasi, pitulung bumi ...

Upami anjeun lebet diajar jeung digawé Upami anjeun nampi diploma, anjeun bakal nampi diploma pendidikan sekundér. Urang nuturkeun kurikulum nu BSO - atikan sékundér SMK.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun badé neraskeun diajar, pastikeun pikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami ieu masuk akal. Éta ogé bisa estimasi naha anjeun boga kasempetan sukses. Tapi di luhur sadayana ... aranjeunna tiasa masihan anjeun tip sareng pituduh anjeun dina rencana anjeun pikeun neraskeun diajar.

Kursus ieu ngajarkeun anjeun kumaha miara jalma, boh di sakola boh di tempat kerja. Di sakola anjeun nampi pelajaran dina sagala rupa mata pelajaran, sapertos basa, olahraga sareng filsafat. Anjeun oge latihan hal praktis di sakola. Di lantai kerja anjeun damel babarengan sareng jalma anu berpengalaman anu ngabimbing anjeun.

Di tempat kerja anjeun diajar nerapkeun naon anu anjeun pelajari di sakola kana prakték. Anjeun bakal diajar kumaha carana ngabantosan jalma-jalma dina kagiatan sapopoéna sareng kumaha miarana nalika aranjeunna gering. Anjeun ogé diajar ngeunaan kaséhatan sareng kumaha anjeun tiasa ngadukung jalma.

Salila latihan anjeun damel sareng batur dina rencana ngabantosan jalma. Anjeun oge bakal diajar kumaha nerapkeun rencana ieu, nyokot kana akun kahayang jalma nu mantuan.

Anjeun diajar damel di lembaga ogé di bumi jalma.

Kumaha jalanna dual learning?

Diajar ganda hartina anjeun duanana indit ka sakola jeung gawe. Anjeun gaduh palajaran di sakola pikeun sababaraha jam saminggu. Sésana waktos anjeun damel di lantai toko. Anjeun bakal nampi santunan pikeun ieu. Upami anjeun saé, anjeun bakal nampi diploma dina ahir taun.

Lintasan standar pikeun latihan ieu dumasar kana profési profésional kaséhatan.

info leuwih lengkep

Anjeun diajar di tangerang perawatan terampil kumaha ngabantosan perawat.

Anjeun nyimpen file pasién.

Upami anjeun ngabantosan perawat, anjeun tiasa ngalaksanakeun sababaraha tindakan perawat salaku panyadia kasihatan.

tibatan Pangasuh / Pangasuh anjeun damel sareng jalma dina kaayaan perawatan anu béda.

Anjeun pikir hal anu penting yén panarima perawatan narima perawatan alus. Anjeun ogé hoyong ngajamin éta karaharjaan tina panarima perawatan.
Anjeun tiasa empati sareng pangalaman panarima perawatan manula sareng anjeun ngadeukeutan kulawargana kalayan hormat.

Anjeun ngarangsang panampi perawatan dina suasana anu aman sareng raoseun di bumi. Anjeun damel babarengan dina hiji tim.

Salami latihan anjeun tiasa kéngingkeun pangalaman damel dina ngurus di:

  • Pusat padumukan sareng perawatan.
  • Rumah sakit, pusat rehabilitasi.
  • Inisiatif hirup anu terlindung, organisasi anu nargétkeun jalma-jalma cacad.
  • Psikiatri.

Naon ciri ahli kaséhatan?

  • Profesional kasehatan damel dina kaayaan perawatan anu langkung rumit; anjeun bakal damel di handapeun pengawasan di awal, engké mandiri.
  • Nyaho kabutuhan sareng kahoyong target pemirsa. Perawatan higienis mangrupikeun ciri khas perawatan dasar di bumi sareng perawatan manula.
  • Unggal perawat fungsina salaku anggota tim perawat. Anjeun damel sareng rencana perawatan.
  • Anjeun mastikeun perumahan sareng kaayaan hirup anu cocog sareng anjeun merhatoskeun pisan kasaean sepuh sareng / atanapi kulawarga.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar