knopschrijfjenuin 200x106 - Kinderzorg

KAKIL ANAK

Taun spesialisasi ka 7 (Se-n-Se)

spéktrum Sakola > kursus urang > sataun 7e Spésialisasi > Asuhan murangkalih
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta 7 taun spesialisasi Perawatan Anak (Se-n-Se / full-time / pasar tenaga kerja akhir) ngajarkeun anjeun merangsang barudak dina mandiri sareng pangwangunanna ku ngatur kagiatan sareng ngawaskeun kaulinan. Anjeun diajar naon anu tiasa dilakukeun ku budak nalika sareng kumaha ngawangun hubungan kapercayaan sareng kolot sareng kolega. Ieu digabungkeun sareng magang.

Anjeun diajar nungkulan sacara mandiri sareng sacara jawab sacara pedagogis sareng murangkalih bayi, balita, murangkalih umur sakola anu peryogi perhatian atanapi perawatan (khusus) (sapertos barudak cacat).

Anjeun ngajar murangkalih nyayogikeun struktur. Anjeun diajar kumaha ngarobih budak, mandi, motong kuku, tapi ogé kumaha nyalametkeun nyawa. Anjeun bakal nyiapkeun tuangeun orok sareng murangkalih sareng ngabimbing momen tuang.

Ku anjeun diajar digawé sacara metodis, merhatoskeun karaharjaan unggal murangkalih sareng lingkunganana, nguruskeun karagaman, damel babarengan sareng sepuh sareng kolega, tapi anjeun ogé diajar sacara mandiri nyayogikeun perawatan total, bahkan dina kaayaan anu rumit.

salila anjeun hambalan anjeun meunang kasempetan anu lega pikeun nerapkeun naon anu anjeun terang sareng tiasa ngalaksanakeun. Ku cara ieu anjeun ngahususkeun profési anjeun dina hiji kaayaan gawé nyata dina ngurus budak.

Hal pikeun anjeun?

BKO hiji hal pikeun anjeun 3 - Perawatan murangkalih

Anjeun resep digawekeun ku barudak

BKO hiji hal pikeun anjeun 2 - Perawatan murangkalih

Anjeun tiasa dianggo ogé

BKO hiji hal pikeun anjeun 4 - Perawatan murangkalih

Anjeun ngagem kawas miara batur

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel sareng barudak? Naha anjeun jalma sosial sareng paduli? Teras taun spesialisasi ka 7 (Se-n-Se) Perawatan budak tiasa janten hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan ukur tiasa lebet taun spesialisasi ka-7 upami anjeun parantos kéngingkeun sahenteuna sertipikat pendidikan menengah. Saenyana, anjeun sateuacanna parantos nuturkeun latihan dina bidang Perawatan (Masarakat sareng Kesejahteraan)

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér sareng anjeun tiasa angkat damel atanapi teraskeun diajar. Salaku conto, anjeun tiasa damel di kerang, pabinihan atanapi di sakola. Inpormasi anu langkung seueur ngeunaan kamungkinan profési sareng studi salajengna tiasa dipendakan di dieu.

info leuwih lengkep

Taroskeun ka tabél pangajaran ngeunaan 7 taun Spésialisasi BSO Childcare

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Kinderzorg

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Kinderzorg