3 ° gelar - COOLING INSTALASI DUAL - pompa panas

Naon anu anjeun diajar?

éta BSO Pelatihan Pamasangan Nyaring Dual Salaku teknisi refrigerasi, anjeun diajar profési téknologi refrigerasi, insinyur refrigerasi sareng pamasangan pompa panas. Anjeun diajar masang, nyambungkeun, ngajaga jeung ngalereskeun tipena béda pamasangan cooling. Anjeun museurkeun kana pamasangan leutik sareng sedeng, dina sistem domestik, komérsial sareng industri. Pikeun ieu anjeun diajar ngartos inpormasi téknis ngeunaan pamasangan kulkas lengkep sareng komponén listrik.

Anjeun bakal diajar iklas rupa pipa tur masang unit bursa hawa. Anjeun diajar bagian listrik: kawat, kabel, kabinét kontrol, thermostats, jsb Anjeun ogé bakal nampa palajaran ngeunaan AC, pompa panas sarta téhnik sambungan.

Salami padamelan anjeun diajar neuleuman harga ongkos, standar sareng kode, peraturan kaamanan sareng lingkungan. Anjeun diajar nganggo ICT pikeun milari inpormasi sareng nganggo hamparan saderhana.

papanggih Learning dual Anjeun ngagabungkeun anu pangsaéna tina dua dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat kerja. Anjeun méakkeun 2 poé dina tempat gawé. Anjeun diajar mata pelajaran umum sareng pangaweruh téoritis sareng praktis tambahan pikeun pendidikan anjeun di sakola.

Anjeun bakal sakola 2 dinten pikeun subjek umum anjeun sareng pangaweruh teoritis sareng praktis anu aya sareng pendidikan anjeun. Anu sanés 3 dinten anjeun bakal damel. Anjeun ngalacak kagiatan dina logbook anjeun. Guru praktis anjeun bakal marios kamajuan anjeun babarengan sareng anjeun. Ieu dina konsultasi caket sareng mentor di gaw.

Pikeun latihan ieu urang gawé bareng jeung persamaan

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

Pangajaran ganda 1

Hal pikeun anjeun?

Deteksi bocor skala 1

Anjeun gunana

pamasangan cooling

Anjeun damel akurat

06

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana pamasangan & mesin? Naha anjeun gunana sareng akurat? Naha anjeun resep damel ku panangan, tapi ogé nganggo komputer? Naha anjeun hoyong diajar ngagabungkeun padamelan sareng?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu Anjeun kudu mimitian?

palatihan Pamasangan pendingin Dual dimimitian ti taun ka-5. Anjeun kedah janten salah sahiji sertipikat ti 2e tahap atikan sékundér, atanapi kaputusan nguntungkeun kelas.
Teu aya anu tiasa asup kursus pendidikan dual salami anjeunna ngagaduhan pendidikan wajib sepenuh waktos, sabab sacara sah teu mungkin kanggo guru sakola wajib pinuh ngalebetkeun pasar tenaga kerja. Anjeun tina pendidikan wajib full-time dugi ka umur 16 taun. Upami anjeun umurna 15 taun, anjeun kedah atos réngsé sahenteuna mimiti 2 taun pendidikan sekundér.

Anjeun henteu kedah atikan prior khusus pikeun Pamasangan Dering Dual, tapi atikan saatos dina listrik nyaeta bonus.

Naon padamelan éta?

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Naha anjeun hoyong ningali langkung seueur pidéo?

<- Klik di dieu ->

Naon lajeng?

Saatos pelatihan Cold Installations Dual ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Latihan ieu mangrupikeun palatihan énggal anu dimimitian ti taun ajaran 2020 - 2021.

Ngaliwatan gawé babarengan urang jeung pausahaan, karya dijamin, kitu ogé ngembangkeun salajengna karir salaku installer refrigeration. Pikeun latihan ieu urang gawé bareng jeung  persamaan. Ku jalan kitu, anjeun terang yén installers penyejukan mangrupikeun teknisi anu mayar pangluhurna?

info leuwih lengkep

Méja pangajaran dual learning

sawahJUMLAH PANGAJARAN 2° gelarJUMLAH PANGAJARAN 3° gelarJUMLAH PANGAJARAN 7° taun
Pelatihan Vokasional (BGV)666
Mata pelajaran umum proyék777
Atikan Umum Terapan2
Engelsrata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggu
Interprétasi karyaSahenteuna 20 jam samingguSahenteuna 20 jam samingguSahenteuna 20 jam saminggu
total3432
Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggedveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Naon Téknologi Refrigerasi?

Rékayasa refrigerasi mangrupikeun widang anu pikaresepeun anu museurkeun kana desain, pamasangan sareng pangropéa sistem anu nyayogikeun ... tiiseun jeung kontrol iklim. Ieu ngawengku sagalana ti sistem AC ka sistem refrigeration industri. Salaku teknisi refrigerasi, anjeun maénkeun peran anu penting dina mastikeun kanyamanan sareng kasalametan dina rupa-rupa lingkungan, ti bumi dugi ka gedong komersil ageung sareng fasilitas industri.

Naon Dupi Dual Learning?

dual learning nyaéta wangun pendidikan dimana anjeun diajar di sakola sareng damel di perusahaan. Ieu mangrupikeun cara anu efektif pikeun mangtaun pangalaman praktis bari kéngingkeun pangaweruh téoritis di kelas. Kombinasi ieu mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur ngembangkeun kaahlian anu diperyogikeun, tapi ogé langsung diajar kumaha nerapkeunana dina prakték.

Mangpaat Dual Learning

Dual learning nawiskeun seueur kaunggulan:

  1. Pangalaman praktis: Anjeun mangtaun pangalaman gawé relevan, nu mere Anjeun hiji kaunggulan dina pasar tenaga kerja.
  2. Diajar ti professional: Anjeun diajar langsung ti jalma anu geus di profési pikeun taun.
  3. Ngawangun jaringan: Salila palatihan anjeun anjeun bakal ngawangun jaringan kontak dina industri.
  4. Earn panghasilan: Anjeun mindeng narima santunan pikeun karya anjeun, nu bonus nice salila latihan Anjeun.

Pelatihan Teknisi Refrigeration di Sakola Spéktrum

Naha milih Sakola Spéktrum?

Sakola Spéktrum dipikanyaho pikeun kualitas pendidikan anu luhur sareng bimbingan anu saé dina pangajaran ganda. Sakola nawiskeun pendekatan anu inovatif sareng berorientasi prakték anu nyiapkeun anjeun pikeun karir anu suksés salaku teknisi kulkas.

Program jeung Kurikulum

Kurikulum pelatihan teknisi refrigerasi di Sakola Spéktrum parantos disusun sacara saksama pikeun masihan anjeun pangaweruh anu lega sareng jero ngeunaan téknologi refrigerasi. Program ieu diwangun ku palajaran téoritis sareng palatihan praktis.

Pangajaran Téori

Dina palajaran téoritis anjeun bakal diajar sadayana ngeunaan:

  • Térmodinamik: Prinsip dasar panas sareng tiis.
  • Refrigerants: Jenis-jenis refrigeran jeung kagunaanana.
  • Sistem listrik: Kumaha mendesain jeung ngajaga sistem éléktrik diperlukeun pikeun refrigeration.
  • Veiligheidsvoorschriften: Peraturan sareng prosedur kaamanan anu penting dina téknologi refrigerasi.

Pelatihan Praktis

Salila latihan berorientasi prakték anjeun bakal ngerjakeun proyék nyata, sapertos:

  • Masang sistem cooling: Ti AC rumah tangga leutik ka sistem cooling industri badag.
  • Pangropéa sarta perbaikan: Diagnosis jeung ngajawab masalah dina sistem cooling aya.
  • Inovasi sareng kelestarian: Nerapkeun téknologi anyar jeung solusi sustainable dina téhnologi refrigeration.

Pituduh jeung Rojongan

Sakola Spéktrum nawiskeun bimbingan sareng dukungan anu luas pikeun muridna. Ieu ngawengku:

  • Mentor industri: Téknologi refrigerasi profésional anu nungtun sareng mamatahan anjeun.
  • Pangwangunan pribadi: Pelatihan sareng bengkel anu ditujukeun pikeun pangwangunan pribadi sareng kaahlian profésional.
  • Pangrojong gaw: Pitulung jeung manggihan workplaces cocog pikeun bagian praktis latihan Anjeun.

Gawé salaku Teknisi Refrigeration

kasempetan karir

Saatos réngsé pendidikan anjeun di Spectrum School, aya seueur pilihan karir anu sayogi. Teknisi kulkas ditéang dina sababaraha industri, kalebet:

  • Sektor komérsial: Instalasi jeung perawatan sistem cooling di toko, kantor jeung wangunan komérsial séjén.
  • Sektor industri: Gawe sareng sistem cooling industri badag di pabrik jeung aula produksi.
  • Sektor perumahan: Pamasangan sareng perawatan sistem AC sareng kulkas domestik.

Tanggung jawab Teknisi Kulkas

Salaku teknisi refrigerasi anjeun gaduh sababaraha tanggung jawab, sapertos:

  • Pamasangan: Masang sistem cooling anyar nurutkeun spésifikasi customer.
  • Onderhoud: Laksanakeun pangropéa rutin pikeun mastikeun efisiensi sareng kasalametan sistem.
  • Masalah ngaleungitkeun: Diagnosis jeung ngalereskeun masalah pikeun ngaleutikan downtime na malfunctions.
  • Naséhat: Advising konsumén dina solusi cooling pangalusna pikeun kaperluan husus maranéhanana.

Kaahlian jeung kompetensi

Pikeun janten teknisi kulkas anu suksés anjeun peryogi kombinasi kaahlian téknis sareng kualitas pribadi, kalebet:

  • wawasan teknis: Pamahaman sistem mékanis jeung listrik.
  • Kamampuh ngarengsekeun masalah: Bisa ngaidentipikasi jeung ngajawab masalah gancang jeung éféktif.
  • Akurasi: Gawé sacara saksama sareng tepat pikeun ngajaga standar kaamanan sareng kualitas.
  • Kaahlian komunikasi: Mampuh komunikasi sacara efektif sareng para nasabah sareng kolega.

The Future of Téhnologi Refrigeration

Inovasi sareng Kelestarian

Téknologi refrigerasi mangrupikeun widang dinamis anu terus-terusan mekar. Inovasi sareng kelestarian maénkeun peran anu langkung penting. Mertimbangkeun ngembangkeun refrigerants ramah lingkungan jeung sistem hémat énergi. Salaku teknisi refrigerasi, anjeun kedah tetep diropéa sareng tren sareng téknologi pangénggalna.

Kasempetan jeung Tantangan

masa depan nawarkeun loba kasempetan pikeun teknisi refrigeration, tapi ogé tantangan. Paménta anu ningkat pikeun solusi anu lestari sareng hémat énergi hartosna seueur padamelan anu kedah dilakukeun. Dina waktos anu sami, teknisi refrigerasi kedah teras-terasan ngalatih supados tetep ngiringan kamajuan panganyarna.

Peran Sakola Spéktrum

Sakola Spéktrum maénkeun peran anu penting dina ngalatih para teknisi kulkas generasi saterusna. Ngaliwatan fokus maranéhanana dina kualitas sarta latihan-berorientasi atikan, aranjeunna mastikeun yén anjeun siap pikeun tantangan jeung kasempetan dina téhnologi refrigeration.

kacindekan

Pelatihan teknisi refrigerasi di Spectrum School nyayogikeun dasar anu saé pikeun karir anu suksés dina téknologi refrigerasi. Kalayan kombinasi pangaweruh téoritis sareng pangalaman praktis, dirojong ku bimbingan ahli, anjeun bakal siap-siap pikeun nyandak tantangan dina widang dinamis ieu. Pembelajaran ganda mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur diajar, tapi ogé langsung nerapkeun naon anu anjeun pelajari, masihan anjeun kauntungan dina pasar tenaga kerja. Naha anjeun damel di séktor komérsial, industri atanapi padumukan, salaku insinyur refrigerasi anjeun maénkeun peran penting dina nyiptakeun lingkungan anu nyaman sareng aman.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21