rék ngadaptar

Penata Rambut - Penata Rambut - Perawatan Rambut

latihan meujeuhna
juru tata rambut - juru rambut jawab - cukuran

Anjeun ngan mayar biaya sakola, anjeun henteu kedah mésér bahan naon waé nyalira

Naon anu anjeun diajar?

Panata rambut & tata rambut

Salaku juru tata rambut anjeun tiasa masihan duanana lalaki sareng awéwé potongan anu leres. Aya tekenan hébat kana perawatan rambut, cuci sareng ngawarnaan. Anjeun ogé bakal diajar kumaha carana ngawangun gaya rambut samentawis. Urang nengetan cuci, motong, gelombang cai, perm, ngawarnaan, brushing. Anjeun ogé diajar kumaha miara rambut palsu dina palatihan. Kami ogé ngajarkeun anjeun dasar-dasar perawatan kageulisan, perawatan raray, makeup sareng manikur ogé dibahas. Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun profési dandanan rambut.

juru tata rambut bebas

Lamun geus latihan hairdressers ka kacindekan suksés tiasa ngahususkeun salaku hiji boga bebas tina hiji salon bulu. pangajaran satuluyna Ieu utamana metot lamun rék ngamimitian bisnis Anjeun sorangan.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

Tukang cukur

Anjeun resep digawekeun pikeun konsumén

motong juru cukuran

Anjeun bogoh kageulisan

tukang cukur

Anjeun damel raket

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Latihan mapag nyokot dua nepi ka tilu taun, gumantung kana pangalaman anjeun, skill anjeun jeung pangaweruh Anjeun.
Mapag mangrupakeun profesi bottleneck.
Hairdressers aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Anjeun teu kedah kanyaho sateuacanna khusus pikeun janten juru tata rambut.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Di Sakola Spectrum anjeun tiasa ngiringan kursus dandanan rambut anu saé pikeun masa depan anjeun! Anjeun diajar henteu ngan di kelas, tapi ogé di salon rambut nyata. Guru-guruna ngalaman sareng parantos nyiptakeun program anu saé dimana anjeun diajar ngeunaan motong, gaya, sareng ngawarnaan.

Anu ngajantenkeun sakola ieu khusus nyaéta anjeun henteu ngan ukur diajar tina buku, tapi anjeun ogé tiasa damel. Kalayan salon rambut anu terkenal anjeun bakal diajar ti para profesional di dunya dandanan rambut. Ku cara ieu anjeun parantos siap pikeun naon anu ngantosan anjeun nalika anjeun ngamimitian damel.

Sakola Spectrum mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur tiasa motong sareng gaya anu saé, tapi ogé diajar ngeunaan ngajalankeun salon dandanan rambut anjeun nyalira. Aranjeunna pikir penting yén anjeun henteu ngan ukur juru tata rambut anu saé, tapi ogé pangusaha anu pinter.

Sakali anjeun réngsé pendidikan anjeun, aya seueur kasempetan pikeun anjeun. Sakola sakola ngagaduhan hubungan sareng perusahaan anu terkenal di dunya dandanan rambut. Naha anjeun hoyong damel di salon anu elegan, ilubiung dina kompetisi, atanapi khusus dina gaya rambut pikeun acara busana, Sakola Spectrum muka panto pikeun karir impian anjeun.

Pondokna, palatihan dandanan rambut duaan di Sakola Spectrum henteu ngan ukur ngajarkeun anjeun sacara téknis anu saé, tapi ogé masihan anjeun dasar anu padet pikeun suksés di dunya dandanan rambut. Éta mangrupikeun cara diajar anu aktip, dirojong ku pendidikan anu saé, anu bakal masihan anjeun konci pikeun suksés dina séktor anu pikaresepeun ieu!

Contact us kanggo inpo

Upami anjeun nampi diploma dina diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan sekundér. Urang nuturkeun kurikulum nu BSO - atikan sékundér SMK.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun badé neraskeun diajar, pastikeun pikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami ieu masuk akal. Éta ogé bisa estimasi naha anjeun boga kasempetan sukses. Tapi di luhur sadayana ... aranjeunna tiasa masihan anjeun tip sareng pituduh anjeun dina rencana anjeun pikeun neraskeun diajar.

Salaku juru tata rambut, anjeun damel di salon rambut sareng mastikeun yén rambut palanggan anjeun katingali saé. Anjeun terang seueur potongan rambut sareng gaya anu béda sareng terang potongan rambut mana anu cocog sareng jinis rambut sareng jalma. Anjeun nganggo sagala jinis téknik pikeun ngajantenkeun rambut anjeun éndah. Anjeun ngadengekeun taliti naon konsumén hayang sarta ngalakukeun sagalana anjeun tiasa sangkan aranjeunna senang. Sababaraha juru tata rambut museurkeun kana grup khusus, sapertos lalaki, awéwé atanapi murangkalih. Batur gaduh gaya sorangan, sapertos modern atanapi klasik, atanapi khusus dina warna atanapi ekstensi.

Anjeun tiasa dianggo pikeun salon bulu kalawan dual learning, meureun malah keur diri, atawa dina ranté. Penting pikeun ramah ka konsumén sareng masihan nasihat ngeunaan produk rambut. Kadang anjeun malah ngajual produk di salon. Éta ogé penting pikeun kasampak alus diri jeung tetep nepi ka tanggal jeung tren panganyarna. Tangtu anjeun mastikeun yén sagalana tetep beresih jeung higienis di salon.

info leuwih lengkep

Manggihan tabél kelas tina juru tata rambut latihan bagian-waktu:

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar