knopschrijfjenuin 200x106 - THUIS EN BEJAARDENZORG

RUMAH JEUNG DILAKSAN MANEH

Spésialisasi 7 Taun (SE-N-SE)

Naon anu anjeun diajar?

Dina taun spesialisasi ka 7 Bumi sareng perawatan manula (Se-n-Se / full-time / tanaga pasar tenaga kerja) anjeun ngahususkeun langkung seueur dina damel sareng kulawarga sareng sepuh. Anjeun gaduh pangalaman praktis di jero sareng di luar sakola ngalangkungan magang sareng proyek.

Anjeun diajar damel dina sagala rupa kaayaan perawatan anu langkung rumit; kahiji dina pengawasan, engké sacara mandiri. Anjeun tiasa terang kabutuhan sareng kabutuhan kelompok target, damel sacara padamelan, kalayan kualitas sareng perawatan sareng jalma-jalma. Anjeun diajar niténan, ngalaporkeun, nyiptakeun kaayaan hirup sareng kahirupan anu pas sareng mastikeun karaharjaan manula sareng / atanapi kulawarga.

Hal pikeun anjeun?

barudak damel - RUMAH sareng perawatan anu langkung sepuh

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

logistik jaga anjeun 3 - RUMAH sareng perawatan anu langkung sepuh

Anjeun ngagem kawas miara batur

logistik teu ngurus anjeun 1 - RUMAH JAMAN JEUNG KUDU

Anjeun tiasa dianggo ogé

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel sareng jalma sareng lansia khususna? Naha anjeun jalma sosial sareng paduli? Maka éta téh Taun ka-7 ngahususkeun (Se-n-Se) Bumi sareng perawatan manula meureun hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan tiasa lebet taun ka-7 ngahususkeun upami anjeun parantos kéngingkeun sahenteuna sertipikat pendidikan menengah. Saenyana, anjeun sateuacanna parantos nuturkeun latihan dina domain Perawatan (Masarakat sareng Kesejahteraan)

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér sareng anjeun tiasa angkat damel atanapi neraskeun diajar. Anjeun tiasa ngadaptar salaku ahli kaséhatan. Salaku conto, anjeun tiasa damel di pusat perawatan bumi sareng perawatan manula, bumi sésana, rumah sakit sareng bantuan kulawarga.

Inpormasi anu langkung seueur ngeunaan kamungkinan profési sareng studi salajengna tiasa dipendakan di dieu

info leuwih lengkep

Anjeun moal lami deui tiasa konsultasi sareng tabel pelajaran dina 7 taun spesialisasi Imah sareng Perawatan Manula (finalitas pasar tenaga kerja)

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

(poto Danny)

Danny Erreygers
Kapala otomotif
danny.erreygers@spectrumschool.be
03 / 328 05 11

knopschrijfjenuin 200x106 - THUIS EN BEJAARDENZORG