spéktrum Sakola > kursus urang > sataun 7e Spésialisasi > Otomatis-daya
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta sataun 7e Spésialisasi Automotive Listrik (full-waktu / BSO) diajar komputer dibantuan deteksi kasalahan diagnostik dina diagram éléktronik sahiji wahana. Anjeun oge diajar téknik pikeun ngajawab masalah praktis. Ieu mangrupakeun pisan latihan praktis. Ngaliwatan prestasi beton, proyék na internships Anjeun mastikeun anjeun meunang dina perbaikan pangalusna mobil sagala na mertahankeun.

Hal pikeun anjeun?

IMG 0288 - Otomatis-Listrik

Anjeun gunana

Automechanics hubcap Spectrumschool - Otomatis-Listrik

Anjeun ramah

Dashboad Automechanics - Otomatis-Listrik

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun resep tinker sareng mobil? Naha anjeun resep mobil éndah sareng anjeun hoyong terang kumaha jalanna mobilna? Naha anjeun kersa diajar tina latihan sareng anjeun henteu uih kana padamelan jasmani?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan bisa ngalebetkeun hiji taun 7e Spésialisasi lamun geus earned sahenteuna nu sertipikat atikan sékundér. Ideally, program anu anjeun geus saméméhna dituturkeun dina Car widang: mékanika Otomatis of Mékanika pangropéa Otomatis Dual. Anjeun henteu kéngingkeun seueur mata pelajaran umum, tapi henteu nganggap enteng bagian téknis latihan. Barina ogé, kendaraan modéren pinuh ku gadget téknis sareng téknologi anyar.

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér tur anjeun hiji mobil montir full-fledged. Anjeun tiasa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan. Anjeun oge bisa neruskeun diajar. info leuwih lengkep didieu di dieu.

info leuwih lengkep

Taroskeun tabel pelajaran kanggo taun spesialisasi Industri Listrik 7 (BSO) di dieu:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Auto-Elektriciteit

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Auto-Elektriciteit