spéktrum Sakola > kursus urang > listrik > Insinyur Listrik Industrial Dual
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta Sataun Spésialisasi 7e Insinyur listrik (dual / BSO) baris ngahususkeun dina workshop kami di diropéa, instalasi tur perbaikan of lifts leungeun, panto, escalators (mékanika, téhnologi informasi, pneumatics, hydraulics); di sisi séjén énergi, drive na rékayasa kakuatan. Ieu mangrupakeun latihan praktis. Ngaliwatan prestasi beton, proyék na internships anjeun nambahan pangaweruh Anjeun kontrol éléktronik jeung automatisatietechnieken. Anjeun diajar kualitas gawé kalawan perhatian ka kaamanan, kaséhatan jeung lingkunganana.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

Anjeun buka poé 2 sakola pikeun subjék umum, kursus hirup anjeun, olahraga jeung pangaweruh teoritis tur praktis nu hadir kalawan atikan anjeun. poé 3 séjén anjeun bakal jalan. Anjeun tetep karya anjeun dina logbook Anjeun. Latihan guru anjeun Sigana di maneh jeung kamajuan anjeun, dina konsultasi nutup jeung mentor di gaw nu.

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

Duaal leren 1 300x117 - Industrieel Elektrotechnicus Duaal

Hal pikeun anjeun?

Éléktrotéhnik éléktrométriika LB IMG 0549 - Insinyur Listrik Industrial Dual

Anjeun akurat

LB luar-sakola perawatan éléktrométri éléktrométri SAM 0497 - Industrial Electrical Engineer Dual

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

listrik industri - Industrial Electrotechnician Dual

Anjeun gunana

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana pamasangan listrik & mesin? Naha anjeun gunana sareng akurat? Naha anjeun resep damel ku panangan, tapi ogé nganggo komputer? Naha anjeun hoyong diajar ngagabung sareng padamelan?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan bisa ngalebetkeun hiji taun 7e Spésialisasi lamun geus earned sahenteuna nu sertipikat atikan sékundér. Ideally, program anu anjeun geus saméméhna dituturkeun dina Listrik widang:  listrik of Insinyur listrik Dual.

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér tur anjeun tiasa buka dianggo atanapi nuluykeun diajar. aplikasi mungkin aya pangropéa tukang listrik, pamasangan teknisi éléktronik, montir listrik, jsb Anjeun oge bisa neruskeun diajar. studi luhur (se-n-se, HBO, gelar profésional) dina widang pasti milik ka kemungkinan. Langkung info bisa kapanggih di dieu.

info leuwih lengkep

Taroskeun méja palajaran tina taun spésialisasi 7e Insinyur Eléktro Duaal (BSO) didieu:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Industrieel Elektrotechnicus Duaal

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Industrieel Elektrotechnicus Duaal