knopschrijfjenuin 200x106 - Interieurinrichting

INTERIEURINRICHTING

Spésialisasi 7 Taun (SE-N-SE)

spéktrum Sakola > kursus urang > sataun 7e Spésialisasi > hal parabot hiasan di jero
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta Pengkhususan taun 7 Desain interior (Se-n-Se / full-time / pasar tenaga kerja akhir) anjeun utamina ngagaduhan pangalaman praktis dina méja sareng ngarengsekeun interior. Pamikiran ngarengsekeun masalah pikeun sacara mandiri ngahontal hasil akhir mangrupikeun bagian anu penting dina taun Spésialisasi ieu. Anjeun ogé bakal ngalakukeun magang salami 8 minggu. Ogé nyetél, ngoperasikeun sareng ngajaga mesin (kalebet a mesin cnc) henteu deui nyepeng rusiah naon waé supaya kasempetan anjeun dina pasar tenaga kerja ningkat. Janten anjeun nuju siap gabung sareng pasar tenaga kerja.

Hal pikeun anjeun?

LB BSO kai SAM 0628 - Desain interior

Anjeun gunana

LB BSO kai SAM 0550 - Desain interior

Anjeun damel akurat

LB BSO kai SAM 0545 - Desain interior

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Ulah anjeun mikaresep gawé bareng leungeun anjeun sarta jeung bahan alami? Anjeun finesse? Tempo anjeun tiasa nyimpen diri sangkan jati, flooring, tangga jeung nyieun install, jsb?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan bisa ngalebetkeun hiji taun 7e Spésialisasi lamun geus earned sahenteuna nu sertipikat atikan sékundér. Ideally anjeun bakal geus saméméhna narima latihan dina widang kayu 

Naon lajeng?

Lamun maot tangtu ieu nu ngahontal eta sertipikat atikan sékundér sareng anjeun tiasa angkat damel atanapi neraskeun diajar. Kamungkinan profési mangrupikeun tukang kayu, tukang kayu, pas tina parabotan interior, hiasan téknisi panggung sareng alat peraga, jst. Ieu biasana profesi kakirangan, janten anjeun bakal tiasa ngamimitian gancang dina sektor ieu. Anjeun ogé tiasa neraskeun diajar. Studi anu langkung luhur (se-n-se, HBO, jajaka profesional) dina lapangan pasti mungkin. Anjeun bakal mendakan inpormasi lengkep di dieu.

info leuwih lengkep

Taroskeun tabel pelajaran kanggo taun spesialisasi Industri Listrik 7 (BSO) di dieu:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Interieurinrichting

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Interieurinrichting