knopschrijfjenuin 200x106 - ZORGKUNDIGE DUAAL

Dual Sénsor

Témbongkeun haté anjeun sarta nyieun bédana hiji

spéktrum Sakola > kursus urang > sataun 7e Spésialisasi > Dual Sénsor
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta Pelatihan BSO di Perawatan Kaséhatan Duaal anjeun diajar ngalakukeun téknik perawatan anu béda dina pangawasan sareng pangawasan perawat. Anjeun ngabantosan panampi perawatan kalayan perawatan pribadi sareng kagiatan kahirupan sapopoé. Anjeun diajar kumaha komunikasi anu bener sareng nungkulan panarima perawatan. Salaku juru asuh, anjeun dilatih pikeun digawé sacara mandiri di bumi asuhan, di lembaga asuhan atanapi di perawatan bumi. Saatos nampi sertipikat salaku ahli perawatan kaséhatan, anjeun ogé tiasa neraskeun diajar di perawat HBO.

Profesional kasihatan tiasa, sareng latihan tambahan 150 jam, ngalaksanakeun tugas tambahan ka pasién, sapertos nyayogikeun tetes panon atanapi ngukur kadar gula atanapi tekanan getih. Ti ayeuna urang ogé nyayogikeun latihan tambahan ieu.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

Anjeun buka poé 2 sakola pikeun subjék umum, kursus hirup anjeun, olahraga jeung pangaweruh teoritis tur praktis nu hadir kalawan atikan anjeun. poé 3 séjén anjeun bakal jalan. Anjeun tetep karya anjeun dina logbook Anjeun. Latihan guru anjeun Sigana di maneh jeung kamajuan anjeun, dina konsultasi nutup jeung mentor di gaw nu.

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

Duaal leren 1 - ZORGKUNDIGE DUAAL

Hal pikeun anjeun?

pagawéan barudak - DUKU HUKUM

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

logistik ngurus anjeun 3 - DATANG KANGGO

Anjeun ngagem kawas miara batur

logistik henteu paduli pikeun anjeun 1 - DASAR GUNUNG

Anjeun tiasa dianggo ogé

Naon anu kami nyangka?

Anjeun ngan tiasa nyandak hiji sataun 7e Spésialisasi lebetkeun upami anjeun sahenteuna gaduh sertipikat pendidikan sekundér parantos ngahontal. Ideally, anjeun parantos parantos réngsé latihan di lapangan perawatan; salaku Kamanusaan sarta Studi-daya

Naon lajeng?

Upami anjeun maot sataun 7e Spésialisasi Perawat Dual anjeun kéngingkeun diploma pendidikan sékundér teras anjeun tiasa angkat damel atanapi teraskeun diajar. Kemungkinan profésional nyaéta Perawatan Kaséhatan, pembantu kulawarga, karyawan di lembaga kasehatan, sareng anu sanés pangajaran luhur (se-n-se, HBO, sarjana profesional) dina kolom anu pasti tiasa dilaksanakeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur info di dieu.

info leuwih lengkep

Taroskeun ka tabél pangajaran ngeunaan Taun ka-7 di Zorgkundige Duaal:

(anjeun tiasa konsultasi tabel pelajaran saatosna)

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - ZORGKUNDIGE DUAAL

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - ZORGKUNDIGE DUAAL