schrijf je nu in 300x173 - Administratief Medewerker

asisten administrasi

tiasa cacah dina urang

Naon anu anjeun diajar?

asisten administrasi

Anjeun latihan kaahlian sapertos teleponi, panarimaan, surelek na hurup Nyieun terus ngirim, nohonan kamar nyetél jeung rojongan administrasi umum. Anjeun latihan kaahlian ieu di gaw nu.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

administrasi - Asisten Administrasi

Anjeun damel raket

administrasi hiji hal pikeun anjeun 2 - Asisten Administrasi

Anjeun ramah

réputasi lulugu administrasi - Asistén Administrasi

Anjeun mantri

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan Administrasi (kantor) butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun bisa ngirim tulisan rékaman Éntri latihan ogé mimitian atikan salajengna di administrasi UKM.

Administrasi Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah bagian-waktu mangrupakeun alternatif alus keur latihan kantor dina pangajaran SMK full-waktu. Salila latihan anjeun teu nuturkeun latihan tapi anjeun bener ngalaman sakumaha asisten administrasi (kantor). Ku kituna anjeun teu ngan terang teori tapi anjeun neuleuman kana praktek.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan Admnistratief Asisten (kantor), nu peryogi euweuh kanyaho husus. Kadé Walanda anjeun cukup alus. Kusabab anjeun kudu komunikasi pisan di Walanda.

Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.
Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Salaku Asistén Administrasi, padamelan anu rupa-rupa ngantosan anjeun dina lingkungan administrasi. Ieu tiasa janten resepsionis, padamelan, telephonist, sareng sajabana. Dina raraga tumuh, anjeun kedah tetep latihan sacara rutin (basa, program komputer, jst.)

Contact us kanggo inpo

Contact us kanggo inpo

sanggeus latihan asisten administrasi di pangajaran bagian-waktos anjeun tiasa neraskeun diajar di pusat anu sanés. Salaku conto: sekretariat médis, Pariwisata, HBO5, perdagangan internasional, Hostess, ...

info leuwih lengkep

Naon teu latihan di juru tulis administrasi?

arah ieu ngawengku juru tulis administrasi 5 modul:

  • paperwork
  • ngarojong prosés
  • resepsi
  • Postverwerking
  • telephony

Di tangerang praktis ieu anjeun diajar ku lakukeun:

  • ngadamel dokumén komérsial, eusian tur nganggo;
  • ngajaga hiji akuntansi basajan;
  • touch lemes ketikan sareng ramo nurutkeun standar BIN 10;
  • damel sareng kecap prosesor, komputer, fax…;
  • fungsi sekretariat administrasi ngaéksekusi leres tur akurat sakumaha: hurup jelas hadir cared jenis sarta dokumén;
  • ngeunaan tata ruang kantor, filing, nanganan mail sareng e-mail anu lebet sareng kaluar…;
  • nganyatakeun diri fluently na neuleu di Walanda, Perancis sarta Inggris. Duanana lisan jeung tulisan.

Ngaran alternatif (s) pikeun arah ieu

Kantor & Éceran
administrasi jualan

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Administratief Medewerker