rék ngadaptar

asisten administrasi
Asisten administrasi multi-tujuan

tiasa cacah dina urang

Naon anu anjeun diajar?

asisten administrasi

Anjeun latihan kaahlian sapertos teleponi, panarimaan, surelek na hurup Nyieun terus ngirim, nohonan kamar nyetél jeung rojongan administrasi umum. Anjeun latihan kaahlian ieu di gaw nu.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun damel raket

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun ramah

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Anjeun mantri

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan administrasi (kantor) butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun bisa ngirim tulisan rékaman Éntri latihan ogé mimitian atikan salajengna di administrasi UKM.

Administrasi Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah bagian-waktu mangrupakeun alternatif alus keur latihan kantor dina pangajaran SMK full-waktu. Salila latihan anjeun teu nuturkeun latihan tapi anjeun bener ngalaman sakumaha asisten administrasi (kantor). Ku kituna anjeun teu ngan terang teori tapi anjeun neuleuman kana praktek.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan Admnistratief Asisten (kantor), nu peryogi euweuh kanyaho husus. Kadé Walanda anjeun cukup alus. Kusabab anjeun kudu komunikasi pisan di Walanda.

Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.
Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Naon lajeng?

Salaku Asistén Administrasi, padamelan anu rupa-rupa ngantosan anjeun dina lingkungan administrasi. Ieu tiasa janten resepsionis, padamelan, telephonist, sareng sajabana. Dina raraga tumuh, anjeun kedah tetep latihan sacara rutin (basa, program komputer, jst.)

Contact us kanggo inpo

Contact us kanggo inpo

sanggeus latihan asisten administrasi di pangajaran bagian-waktos anjeun tiasa neraskeun diajar di pusat anu sanés. Salaku conto: sekretariat médis, Pariwisata, HBO5, perdagangan internasional, Hostess, ...

Kursus Asisten Administratif Polyvalent

Naon anu dibutuhkeun tina pelatihan?

Kursus Administrasi Polivalén Palayan museurkeun kana jalma ngora anu kabetot dina tugas administrasi tur hoyong ngamekarkeun rupa-rupa kaahlian. Anjeun bakal diajar, antara séjén:

  • Ngatur prosés administrasi
  • Nyiapkeun sareng mertahankeun dokumén sareng file
  • Komunikasi anu berorientasi palanggan, boh sacara lisan sareng tulisan
  • Gawe sareng sababaraha aplikasi parangkat lunak sapertos pangolah kecap sareng hamparan

Struktur Pelatihan

Pelatihan disusun ku cara anu anjeun nyéépkeun waktos anjeun di sakola sareng bagian di perusahaan pelatihan anu diakui. Ieu hartosna, contona, anjeun damel tilu dinten saminggu sareng angkat ka sakola dua dinten saminggu. Salami damel anjeun anjeun bakal nampi bimbingan ti mentor sareng di sakola guru bakal ngadukung anjeun dina bagian téoritis pelatihan.

Mangpaat Dual Learning

dual learning nawarkeun loba kaunggulan:

  • Pangalaman praktis: Anjeun diajar ku ngalakukeun sareng nampi ide anu realistis ngeunaan naon anu dibutuhkeun ku padamelan.
  • Ngawangun jaringan: Anjeun papanggih jalma di sawah anu bisa mantuan Anjeun dina karir hareup Anjeun.
  • Persiapan pikeun pasar tenaga kerja: Anjeun leuwih siap jeung boga kaunggulan jeung dunungan poténsial.

Kualitas Sakola Spéktrum

Fokus kana Atikan Praktis

Sakola Spectrum dipikanyaho pikeun fokus anu kuat dina pendidikan berorientasi prakték. Ieu ngandung harti yén palajaran dirancang ku cara anu langsung cocog sareng naon anu anjeun peryogikeun di gaw. Para guru sering gaduh pangalaman mangtaun-taun dina dunya bisnis sareng terang naon anu dipiharep tina asistén administrasi polyvalent.

Pituduh jeung Rojongan

Di Sakola Spéktrum anjeun bakal nampi pituduh anu éksténsif. Anjeun tiasa ngandelkeun dukungan boh di sakola sareng salami pangalaman damel di perusahaan. Sok aya titik kontak pikeun patarosan sareng masalah, janten anjeun henteu kedah ngaraos nyalira.

Hubungan anu kuat sareng komunitas bisnis

Sakola Spectrum ngajaga kontak anu caket sareng sababaraha perusahaan sareng organisasi. Ieu ngandung harti yén aya salawasna posisi magang cukup sadia tur eusi palatihan terus diadaptasi kana kamajuan panganyarna dina widang.

Bahan jeung Sarana Pangajaran Modern

Sakola ngagaduhan bahan ajar modern sareng fasilitas anu saé. Salaku conto, aya laboratorium komputer anu dilengkepan saé sareng anjeun gaduh aksés kana parangkat lunak panganyarna. Ieu ensures yén kaahlian anjeun up to date jeung anjeun siap pikeun pasar pakasaban ayeuna.

Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun tina pelatihan?

Taun kahiji: kaahlian dasar

Dina taun mimiti kursus anjeun iklas yayasan. Anjeun bakal diajar kaahlian administrasi pangpentingna sarta jadi acquainted jeung program software béda nu peryogi. Anjeun ogé bakal nampi pelajaran komunikasi sareng fokus palanggan.

Taun Kadua: Deepening sareng Spésialisasi

Dina taun kadua anjeun bakal delve deeper kana jejer husus sarta boga kasempetan pikeun ngahususkeun. Anjeun bakal nyéépkeun langkung waktos di perusahaan pelatihan anjeun sareng anjeun bakal dipasihan tugas anu langkung nangtang. Ieu ogé taun dimana anjeun diajar damel mandiri sareng tanggung jawab.

Taun Katilu: Wisuda sareng Nyiapkeun pikeun Pasar Tenaga Kerja

Anjeun ngalengkepan latihan anjeun dina taun katilu. Anjeun nuju damel dina proyék wisuda sareng nyiapkeun pasar tenaga kerja. Anjeun bakal nampi pelatihan lamaran padamelan sareng diajar kumaha cara ngadamel CV sareng surat motivasi anu saé. Dina ahir taun anjeun bakal siap asup ka pasar tenaga kerja atanapi neruskeun studi anjeun.

Naha Milih Sakola Spéktrum?

Guru Aub

Guru-guru di Sakola Spéktrum aub pisan sareng murid-muridna. Aranjeunna terang anjeun pribadi sareng terang naon anu anjeun peryogikeun pikeun suksés. Ieu mastikeun lingkungan diajar anu aman sareng ngadukung dimana anjeun tiasa ngembangkeun sacara optimal.

Jalur Pembelajaran Fleksibel

Sakola Spectrum nawiskeun jalur diajar anu fleksibel. Ieu ngandung harti yén salawasna aya lintasan anu cocog pikeun anjeun, naha anjeun peryogi dukungan tambahan atanapi milarian langkung seueur tangtangan. Sakola mikir sareng anjeun sareng nyaluyukeun palatihan pikeun kaayaan sareng kabutuhan pribadi anjeun.

Laju Kasuksesan Tinggi

Sakola Spéktrum ngagaduhan tingkat kasuksésan anu luhur. Ieu kusabab palatihan pas sareng latihan sareng bimbingan anu saé. Hasilna, siswa siap pikeun ujian maranéhanana sarta lulus kalawan kapercayaan.

Pangalaman Positip Siswa baheula

Loba urut siswa Sakola Spéktrum boga pangalaman positif sarta nyarankeun latihan. Aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna diajar pisan sareng ngarasa siap pikeun karirna. Kombinasi téori sareng prakték ngajamin yén aranjeunna tiasa langsung ngamimitian damel di lapangan.

Patarosan remen naroskeun

Kumaha kuring mendakan perusahaan pelatihan?

Sakola Spectrum ngabantosan anjeun milarian perusahaan pelatihan anu cocog. Seringna parantos aya kontak sareng perusahaan anu milarian mahasiswa, sareng anjeun bakal nampi dukungan nalika ngalamar.

Kumaha Lamun Kuring Boga Masalah di Gawé?

Upami anjeun ngalaman masalah di tempat damel, anjeun tiasa ngahubungi mentor anjeun di sakola. Babarengan anjeun bakal milarian solusi sareng nampi dukungan anu anjeun peryogikeun.

Naha kuring tiasa neraskeun diajar saatos kursus ieu?

Leres, saatos réngsé kursus anjeun tiasa milih pikeun neraskeun diajar. Aya sababaraha kursus salajengna sareng anjeun tiasa, contona, maju ka tingkat pendidikan anu langkung luhur.

Naha Kursus Ieu Kanggo Kuring?

Upami anjeun resep kana tugas administrasi, nikmati padamelan praktis sareng nilai bimbingan pribadi, maka kursus ieu pasti pikeun anjeun. Éta nyayogikeun dasar anu saé pikeun karir dina administrasi sareng nyiapkeun anjeun saé pikeun pasar tenaga kerja.

kacindekan

Kursus Asisten Administratif Polyvalent via dual learning di Spectrum School mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma ngora anu milari campuran téori sareng prakték anu saé. Kalayan bimbingan anu kuat, bahan pangajaran modéren sareng hubungan anu caket sareng komunitas bisnis, Sakola Spectrum nawiskeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun suksés ngamimitian karir anjeun. Fokus kana atikan anu berorientasi prakték sareng bimbingan pribadi mastikeun yén anjeun tiasa lebet ka pasar tenaga kerja kalayan percaya diri.

info leuwih lengkep

Tabel palajaran DBSO - latihan

sawahJUMLAH PANGAJARAN 2° gelarJUMLAH PANGAJARAN 3° gelarJUMLAH PELAJARAN Diploma
Pelatihan Vokasional (BGV)688
Mata pelajaran umum proyék777
Atikan Umum Terapan2
Engelsrata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggu
Interprétasi karyaSahenteuna 13 jam samingguSahenteuna 13 jam samingguSahenteuna 13 jam saminggu
total3432

Naon teu latihan di juru tulis administrasi?

arah ieu ngawengku juru tulis administrasi 5 modul:

  • paperwork
  • ngarojong prosés
  • resepsi
  • Postverwerking
  • telephony

Di tangerang praktis ieu anjeun diajar ku lakukeun:

  • ngadamel dokumén komérsial, eusian tur nganggo;
  • ngajaga hiji akuntansi basajan;
  • touch lemes ketikan sareng ramo nurutkeun standar BIN 10;
  • damel sareng kecap prosesor, komputer, fax…;
  • fungsi sekretariat administrasi ngaéksekusi leres tur akurat sakumaha: hurup jelas hadir cared jenis sarta dokumén;
  • ngeunaan tata ruang kantor, filing, nanganan mail sareng e-mail anu lebet sareng kaluar…;
  • nganyatakeun diri fluently na neuleu di Walanda, Perancis sarta Inggris. Duanana lisan jeung tulisan.

Ngaran alternatif (s) pikeun arah ieu

Kantor & Éceran
administrasi jualan

Diajar sareng damel ogé nyaho anjeun ku ngaran dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggedveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar