schrijf je nu in 300x173 - PC-Technicus

Anjeun nyarita komputer?

Urang nyieun lumangsung

Naon anu anjeun diajar?

Kumaha komputer Sigana mah asup ka jero? Kumaha sadaya bagian bareng jeung silih pikeun mastikeun yén anjeun bisa maénkeun kaulinan favorit anjeun, bisa nyieun tugas dina komputer Anjeun bisa nyambung ka internét jeung ngirim hiji e-mail ka sisi sejen tina dunya? Naha PC anjeun lalaki laun, hartina pesen kasalahan aneh na naha jaringan ragrag kaluar? Kumaha kuring ngalereskeun sagala masalah komputer?

Lamun hal ieu fascinate anjeun, mangka teknisi PC latihan dijieun pikeun anjeun. Anjeun bakal diajar kumaha komputer jalan, learning to ngawangun komputer, install, ngaleupas, dilegakeun, ningkatkeun, ngawangun jeung mertahankeun komputer deui.

Assemblage

Dina modul ieu anjeun kéngingkeun élmu anu diperyogikeun pikeun milih bagian anu pas pikeun PC ngawangun diri atanapi ngagentos bagian PC anu parantos aya (catu daya, motherboard, CPU, RAM, HDD, SDD, kartu sora sareng tampilan, ...). Salaku tambahan, anjeun diajar ngapdet setélan dasar komputer, masang sistem operasi sareng masang driver anu leres.

Pamasangan & périferal

Dina modul ieu anjeun diajar nempatkeun PC anu diwangun sareng alat periferal sapertos printer, scanner, monitor, sareng sajabana (naha atanapi henteu di lingkungan jaringan) sareng nerapkeunana.

perbaikan

Dina modul ieu anjeun bakal diajar ngukur, ngadeteksi sareng ngaidentipikasi kasalahan dina PC, ngagunakeun alat pikeun diagnosis kasalahan, ngalereskeun sareng ngajaga perangkat keras sareng parangkat lunak pikeun pangguna PC. Salaku tambahan, anjeun diajar ngalegaan mémori pikeun pangguna, masang kartu ékspansi, ngaganti hard disk sareng SSD sareng mindahkeun sadaya perangkat lunak, partisi sareng format hard disk, ngahijikeun sistem dasar anu didamel khusus pikeun PC sareng anjeun ogé diajar ngahubungi nasabah lokal atanapi jarak jauh ngabimbing anjeun dina ngalaksanakeun tés.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

Hal pikeun anjeun?

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan PC teknisi butuh ngeunaan dua tilu taun.

Éta program modular nu hartina anjeun bisa ngamiluankeun iraha wae tina sataun tur kalulusan.
pangajaran Anjeun ends mun anjeun geus kaliwat kabeh kompeténsi. Nu bisa jadi salila sataun sakola.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Aya prerequisites husus, tapi hiji motivasi sarta wawasan dunya komputer.

fokus customer pohara penting, perhatian ka jéntré jeung kamampuhna pikeun nanganan tekanan ogé.

Naon lajeng?

Operator komputer

Anjeun tanggel waler pikeun fungsi ditangtoskeun prosés komputer. Dina organisasi badag, anjeun mindeng ngahususkeun dina widang nu tangtu. Ieu bisa ngawengku monitoring, analisis jeung kadali jaringan. Dina organisasi nu leuwih leutik, anjeun sibuk na serbaguna, anjeun jawab rupa-rupa kagiatan, ti tata sahiji karya kana ngolah jeung distribusi dokumén komputer-dijieun.

teknisi PC jeung alat kantor

Anjeun néangan nyababkeun gagal pakakas komputer. Anjeun balikkeun bahan pas mungkin mertahankeun. Kadang-kadang, anjeun make software na grab anjeun jaringan lokal sarta leuwih badag.

Gumantung kana perusahaan, anjeun ogé ngurus instalasi sareng ngamimitian alat-alatna. Atanapi kanggo perakitan, pamasangan sareng perawatan PC sareng périferal, naha atanapi henteu di lingkungan jaringan.

Anjeun rutin nyadiakeun nasihat, latihan jeung rojongan teknis ka konsumén.
Lamun perlu miara rojongan telepon.

Sanggeus latihan ieu anjeun dasarna bisa indit ka pagawean pikeun hiji dunungan atawa bisnis sorangan, tapi program ogé leuwih maju kayaning manajemén jaringan anu mungkin.

Contact us kanggo inpo

Upami anjeun kéngingkeun diploma diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan menengah. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah kejuruan.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun ngarencanakeun pikeun neraskeun diajar, pastikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun naha ieu manpaat. Éta ogé tiasa ngira-ngira naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun hasil. Tapi anu paling penting… aranjeunna tiasa masihan anjeun kiat sareng ngabimbing anjeun dina rencana pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - PC-Technicus