spéktrum Sakola > kursus urang > Otomatis > Mobil - listrik
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan Otomatis-Listrik pinuh waktos (finalitas pasar tenaga kerja) anjeun diajar digawé sacara mandiri dina mobil panumpang, van, jsb. Éta nyaéta latihan pisan praktis. Anjeun diajar ngadamel diagnosa anu leres upami cacat, ngajaga mobil sareng ngalaksanakeun perbaikan numutkeun aturan kasenian. Ieu digabungkeun sareng magang.

éta Éléktrik Otomatis tingkat 2 museur kana prosés listrik mobil sareng perawatan kendaraan bermotor. Bagian tina latihan diwangun ku listrik padumukan. Di dieu anjeun bakal diajar dasar-dasar pamasangan listrik rumah tangga sareng peraturan anu aya hubunganana. Bagian sanésna difokuskeun kana Listrik Mobil. Anjeun diajar ku cara téoritis sareng praktis kumaha prosés éléktrik mobil. Komponén anu katilu nyaéta Otomatis-Mékanika. Anjeun diajar prosés mékanis sareng diajar kumaha ngajaga kendaraan bermotor.

éta Éléktrik Otomatis tingkat 3 neangan acquainted jeung rupa-rupa komponen-komponen sareng operasi mobil. Di dieu duanana jasa mékanis jeung listrik katutupan. Ogé, anu motor, bagian rolling, chassis nu, rupa sistem bahan bakar jeung awak kandaraan aya di program. Anjeun diajar make cadar math basajan ku komputer keur ngitung biaya na ngawangkong ngeunaan eta kalawan klien nu.
Salila anjeun damel, anjeun diajar ngémutan bekel kaamanan pikeun mékanika mobil sareng peraturan dina bidang kaséhatan, kabersihan, lingkungan sareng ergonomis.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Ogé bisa secukupnya nu kaayaan kerja nyata di garasi hiji.

Hal pikeun anjeun?

IMG 0288 - Mobil - éléktrik

Anjeun gunana

Automekanik hubcap Spectrumschool - MOBIL - éléktrik

Anjeun ramah

Dasbor Automekanik - Mobil - éléktrik

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel dina mobil, mopéd sareng sapédah? Naha anjeun resep mobil éndah? Naha anjeun kersa diajar tina latihan sareng anjeun henteu uih kana padamelan jasmani?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa teras ngamimitian dina kursus Otomatis-Listrik, sanaos kanyaho dasar Éléktrik pasti tambah. Kami ngarepkeun anjeun hoyong pisan diajar sareng gaduh minat anu lega dina mékanika sareng mobil. Anjeun henteu kéngingkeun seueur mata pelajaran umum, tapi tong nganggap enteng bagian téknis latihan. Barina ogé, kendaraan modéren pinuh ku gadget téknis sareng téknologi anyar.

Naon lajeng?

Saatos gelar 3e mékanika Otomatis ngahontal Anjeun sertipikat Atikan sekundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun mobil anjeun dina aréa ulikan Otomatis-daya. Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér Manajemén anjeun téh hiji mobil montir full-fledged sarta anjeun bisa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan.

info leuwih lengkep

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - AUTO - ELEKTRICITEIT

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - AUTO - ELEKTRICITEIT