knopschrijfjenuin 200x106 - Onderhoudsmechanicien Auto Duaal

Mékanika Pangropéa

Jalma sareng kendaraan komersial ringan (dual)

spéktrum Sakola > kursus urang > Learning dual > Pangropéa Mékanis Otomatis Dual
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta BSO Purwokerto latihan mékanika Otomatis Dual anjeun diajar damel sacara mandiri dina mobil panumpang, van, truk, jst. Anjeun diajar ngadamel diagnosa anu leres upami cacat, ngajaga mobil sareng ngalaksanakeun perbaikan numutkeun aturan kasenian.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

Rute standar pikeun program studi 'Mékanika Pangropéa Mobil Dual " diwangun ku klaster handap:

  • pangajaran umum
  • pangropéa periodik sarta layanan rusuh
  • Nyiapkeun wahana pikeun pamariksaan teknis na pangiriman

inpo wincik tentang jalur standar ieu (364 kb, .pdf)

Anjeun buka poé 2 ka sakola pikeun atikan umum sareng kanyaho praktis pakait sareng gelar anjeun. Anjeun bakal damel 3 dinten sanés. Anjeun ngalacak kagiatan anjeun dina buku log anjeun. Guru praktis anjeun bakal marios kamajuan anjeun babarengan sareng anjeun, dina konsultasi caket sareng mentor di tempat damel.

Latihan ieu dimimitian ti taun 5e.

Dina mékanika pangropéa mobil dwi latihan anjeun diajar kumaha mariksa kandaraan, kumaha ngalaksanakeun perbaikan sareng ngagantian dina kontéks pangropéa. Kami ogé merhatoskeun intervensi di garasi dimana jalma damel numutkeun prinsip 'siap bari ngantosan'. Anjeun diajar damel saluyu sareng peraturan kaamanan sareng peraturan anu tujuanana pikeun ngajantenkeun kendaraan tiasa dipercaya. Salaku tambahan kana mobil, kami ogé ngerjakeun kendaraan komersial anu enteng. (Camionette).

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

duaal leren spectrumschool deurne antwerpen 300x108 - Onderhoudsmechanicien Auto Duaal

Hal pikeun anjeun?

IMG 0288 - Pangropéa Mekanik Mobil Dual

Anjeun gunana

Automekanik hubcap Spectrumschool - Mekanik pangropéa Otomatis Dual

Anjeun ramah

Automekanik dashboad - Maintenance mékanika Otomatis Dual

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel dina mobil, mopéd sareng sapédah? Naha anjeun resep mobil éndah? Naha anjeun kersa diajar tina latihan sareng anjeun henteu uih kana padamelan jasmani? Naha anjeun hoyong diajar ngagabung sareng padamelan?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu Anjeun kudu mimitian?

Pikeun ngamimitian di Mékanika pangropéa Otomatis Dual Anjeun kudu tahan sertipikat ti 2e tahap atikan sékundér, atanapi kaputusan nguntungkeun kelas.
teu saurang ogé bisa lengkah kana program dual (kalawan komponén gaw) bari anjeunna pinuh-waktu pangajaran wajib, alatan éta jum'atan teu mungkin pikeun pangajaran wajib full-waktu nuliskeun pasar tenaga kerja. Anjeun atikan wajib full-waktu dugi ka 16 taun. Mun anjeun 15 sataun kedah geus kahontal sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan sékundér.

Naon lajeng?

Saatos mékanika Purwokerto latihan Otomatis Dual ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun mobil anjeun dina aréa ulikan Otomatis-daya. Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér anjeun hiji tukang listrik full-fledged sarta anjeun bisa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan.

Urang ayeuna wangunan mékanika Purwokerto latihan Otomatis salajengna. Anjeun tiasa gabung di taun 5e. Ti sakola 2019-2020 bakal cageur sataun 6e satutasna bisa ngaléngkah ka sataun Spésialisasi 7e.

info leuwih lengkep

Manggihan tabél kelas tina latihan BSO Purwokerto mékanika Otomatis Dual:

Urang ayeuna wangunan mékanika Purwokerto latihan Otomatis salajengna. Anjeun tiasa gabung di taun 5e. Ti sakola 2019-2020 bakal cageur sataun 6e satutasna bisa ngaléngkah ka sataun Spésialisasi 7e.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Onderhoudsmechanicien Auto Duaal

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Onderhoudsmechanicien Auto Duaal