Urang nawiskeun atikan mirah
Formworker beton

Naon anu anjeun diajar?

Formworker

 

The Formworker mangrupakeun worker terampil saha jawab nyieun, assembling, ningkatna sarta ngaleupaskeun struktur kayu, dimaksudkeun pikeun ngabentuk formwork atawa kapang nu kongkrit keur dituang salaku ditémbongkeun dina rencana formwork. Anjeunna ngambah, motong, fits na hammering bagian kai babarengan, anjeunna schoort kaluar karya supados sadayana kudu stiffness nu diperlukeun tur rigidity pikeun nyerep tekanan beton.

Dina loba situs konstruksi dianggo dina Formworker kalawan panels formwork badag prefabricated. Lajeng karyana nyaeta beuki kawas nu ti montir nu. Anjeunna nempatkeun rod baja di formwork nu disebut tulangan saméméh beton anu dituang. Nalika beton kasebut hardened, anjeunna dilucuti beton nu. Di tangerang kaahlian dasar Formworker anu diajar ngeunaan dijalankeunnana struktur beton, sistem formwork na shuttering tangga.

Sanggeus latihan, murid nu:
- ngarencanakeun kagiatan anjeun nyalira
- ngalaksanakeun paréntah anu aya hubunganana sareng kaamanan, kaséhatan, kabersihan, lingkungan, karaharjaan sareng kualitas
- ngalakukeun unsur leutik dina beton
- nganggo Parancah sareng tangga
- ngalakukeun struktur beton
- ngalakukeun formwork sistem
- ngalakukeun stripping tina formwork sistem
- ngalakukeun formwork tangga
- ngalaksanakeun ngalucurkeun tangga