Naon anu anjeun diajar?

woodworking

Kai dina program ku leumpang maneh 2 modul:

Dina modul nu Woodworking manual diajar ngagunakeun parabot, téhnik jeung nerapkeun kai fastening Ngalakukeun kalawan mesin leungeun-disetir. Dina modul nu mesin Woodworking anjeun diajar damel aman sareng mesin anu paling penting dina damel kai, kalebet a Mesin CNC. Anjeun diajar ngukur sareng ngitung diménsi, ngagunakeun alat ukur, ngolah leuweung padet sareng bahan lambar kalayan mesin damel kai.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

Diajar dina pagawéan

Hatur nuhun kana gabungan 3 dinten damel sareng 2 dinten latihan di sakola, anjeun lulus salaku tukang kayu anu gairah sareng terampil anu ngawasa karajinan damel kai manual sareng mékanis.

Hal pikeun anjeun?

hal pikeun anjeun kai 2 - Woodworker

Anjeun resep gawé bareng leungeun Anjeun

hal pikeun anjeun kai 1 - Woodworker

Anjeun damel akurat

hal pikeun anjeun kai 3 - Woodworker

Anjeun gunana sarta téhnisna dipikiran

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan kai-joiner butuh ngeunaan dua opat taun.
Anjeun ngamimitian di woodworking manual modul.

Ku sertipikat ti joiner manual nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng Anjeun salajengna tiasa cocog sakumaha mechanically.
Anjeun oge diajar dianggo ku Mesin CNC.

Woodworkers aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

keur latihan Kai-joiner Anjeun kudu boga pangaweruh husus.
Anjeun kudu toél jeung museurkeun kai salaku bahan a. Anjeun kudu boga sieun mesin.

Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Salaku woodworker a anjeun boga nyatu pilihan dina FBI. Anjeun tiasa dianggo salaku tukang kayu di jero operator, tukang kayu, kitu ogé desainer interior.

Lamun nempatkeun jero joiner lawang, flooring, cupboards, tembok jeung ceilings. Salaku kontraktor interior nyieun kitchens, dressings sarta ngurus panempatan bahan béda.

Contact us kanggo inpo

Biasana Anjeun buka sanggeus latihan ieu pagawean.
Tapi ku diploma sekundér anjeun tiasa ngamimitian dina paguron luhur. Upami anjeun masih hoyong neraskeun diajar, langkung saé naroskeun di CLB. Gumantung kana sertipikat gelar anu dipikagaduh, pastina masih aya kamungkinan: contona dina Pendidikan Dewasa, di VDAB, Syntra, ...

info leuwih lengkep

iraha palatihan kayu modul handap ditawarkeun: joiner outdoor, workshop tukang kayu di jero, placer joinery, produksi asisten interior;

Anjeun bakal diajar kumaha ngadamel sareng masang jandéla, panto, gerbang, (roller) rana, kornis.
Anjeun diajar ngadamel sareng masang dapur, lomari internal, tembok palsu, panto interior, langit-langit, papan skirting sareng tangga.

Tapi ogé: beranda, teras sareng konstruksi kai dimaksudkeun pikeun ngarengsekeun atanapi ngahias bagian luar gedong.

opleiding hout schrijnwerker deeltijds onderwijs antwerpen 300x200 - Schrijnwerker

Latihan kai exteriorjoiner contona, diwangun ku modul 4:

  • woodworking mékanis
  • woodworking manual
  • Nempatkeun joinery exterior
  • workshop joinery éksternal

Anjeun diajar béda mesin woodworking netepkeun up, operasi sarta diberesihkeun.

Anjeun diajar teu ukur mibanda mesin tapi ogé mibanda parabot leungeun dina program ieu pangajaran bagian-waktu.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Schrijnwerker