spéktrum Sakola > kursus urang > Pangwangunan & Kayu > kayu
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta Latihan kai (pamungkas pasar tenaga kerja)anjeun kéngingkeun élmu sareng pangalaman praktis dina pertukangan interior sareng eksterior sareng desain interior. Ieu digabungkeun sareng magang. Anjeun utamina angkat proyek dimimitian.

éta kai kelas 2e anjeun diajar kaahlian dasar sareng manual mesin. Anjeun tiasa kenal sareng nganggo sababaraha jinis kai sareng bahan. Ku ngadamel bahan padamel anjeun kéngingkeun wawasan kana struktur. Seueur perhatian ogé diperhatoskeun pikeun patuh kana peraturan kaamanan.

éta kai kelas 3e anjeun bakal dilatih pikeun digawé mandiri sareng anjeun bakal diajar ngagunakeun mesin modéren sacara profesional sareng aman. Strukturna beuki ageung sareng rumit. Gambar CAD sareng mesin CNC mangrupikeun bagian penting tina latihan. Dina bengkel kami anjeun diajar ngaéksekusi sadaya fase tina 'tugas dugi ka réalisasi': ti perencanaan, skétsa, dugi ka itungan harga dugi ka ngukur sareng ngadamel sareng ngarengsekeun produk. Seueur perhatian ogé terus dibayar pikeun patuh kana peraturan kaamanan.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Anjeun tiasa secukupnya nu kaayaan kerja nyata di perusahaan damel. Anjeun tiasa janten langkung mahér dina damel mandiri sareng janten langkung pas. Ku cara ieu anjeun nyiptakeun sudut pandang anu saé pikeun masa depan anjeun.

Mesin CNC

Kalayan ngagaleuh mesin sékrési komputer anu dikontrol komputer 5-sumbu, urang salaku sakola sadar investasi di masa depan kursus latihan kai urang. Jurusan kayu kami bakal dilegakeun pisan dina taun-taun ieu kalayan kisaran pikeun unggal tujuan.

Hal pikeun anjeun?

LB BSO kai SAM 0628 - Kayu

Anjeun gunana

LB BSO kai SAM 0550 - Kayu

Anjeun damel akurat

LB BSO kai SAM 0545 - Kayu

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Ulah anjeun mikaresep gawé bareng leungeun anjeun sarta jeung bahan alami? Anjeun finesse? Tempo anjeun tiasa nyimpen diri sangkan jati, flooring, tangga jeung nyieun install, jsb?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa ngamimitian dina kursus Wood, tapi disarankeun pikeun ngamimitian ti gelar ka-2. Kami ngarepkeun anjeun hoyong pisan diajar sareng akurat sareng bertindak salaku profesional anu sajati. Mertimbangkeun mesin anu anjeun damel dina latihan ieu, mata pikeun kaamanan penting pisan. Perhatoskeun yén latihan kai panginten henteu saé upami anjeun alérgi kana lebu, leuweung tinangtu sareng / atanapi produk olahan.
Dina gelar kahiji, éta pilihan dasar téhnik STEM B-aliran mangrupa idéal pikeun latihan.

Naon lajeng?

palatihan kayu kagolong kana domain diajar STEM sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Saatos gelar 3e kayu ngahontal Anjeun sertipikat Atikan sekundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji SE-N-SE (Taun spesialisasi ka 7)  nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun dina ulikan Kai hal parabot hiasan di jero. Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér naha anjeun tukang kayu lengkep sareng anjeun tiasa ngamimitian di lantai toko atanapi bahkan ngamimitian perusahaan anjeun nyalira. Aya seueur padamelan anu tiasa dipanggihan dina sektor ieu. Janten anjeun tiasa ngamimitian gancang!

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

palatihan kayu kagolong kana domain diajar STEM sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Taroskeun tabel pelajaran ngeunaan kursus Kayu di dieu:

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Hout

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Hout