Naon anu anjeun diajar?

éta BSO Pelatihan Pamasangan Nyaring Dual anjeun diajar profési mékanis kulkas nalika ngalakukeun éta. Anjeun diajar masang, nyambungkeun, ngajaga sareng ngalereskeun sababaraha jinis pamasangan pendinginan. Anjeun difokuskeun pamasangan leutik sareng sedeng, dina sistem rumah tangga, komérsial sareng industri. Pikeun ieu anjeun bakal diajar ngartos inpormasi téknis ngeunaan pamasangan pendinginan lengkep sareng komponenana listrik.

Anjeun bakal diajar neundeun pipa anu béda sareng masangkeun unit pertukaran udara. Anjeun diajarkeun bagian listrik: kabel, kabel, kotak kontrol, termostat, sareng sajabana. Anjeun ogé nampi pelajaran ngeunaan hawa sareng téknik sambungan.

Salami padamelan anjeun diajar neuleuman harga ongkos, standar sareng kode, peraturan kaamanan sareng lingkungan. Anjeun diajar nganggo ICT pikeun milari inpormasi sareng nganggo hamparan saderhana.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

Anjeun bakal sakola 2 dinten pikeun subjek umum anjeun sareng pangaweruh teoritis sareng praktis anu aya sareng pendidikan anjeun. Anu sanés 3 dinten anjeun bakal damel. Anjeun ngalacak kagiatan dina logbook anjeun. Guru praktis anjeun bakal marios kamajuan anjeun babarengan sareng anjeun. Ieu dina konsultasi caket sareng mentor di gaw.

Pikeun latihan ieu, urang damel sareng supplier énergi Engie

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

Duaal leren 1 - Koelinstallaties Duaal

Hal pikeun anjeun?

Deteksi bocor diskalakeun 1 - Pamasangan panyejutan Dual

Anjeun gunana

pamasangan pendingin - Pangembangan penyejukan Dual

Anjeun damel akurat

06 - Sistem Pangeringan Dual

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana pamasangan & mesin? Naha anjeun gunana sareng akurat? Naha anjeun resep damel ku panangan, tapi ogé nganggo komputer? Naha anjeun hoyong diajar ngagabungkeun padamelan sareng?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu Anjeun kudu mimitian?

palatihan Pamasangan pendingin Dual dimimitian ti taun ka-5. Anjeun kedah janten salah sahiji sertipikat ti 2e tahap atikan sékundér, atanapi kaputusan nguntungkeun kelas.
Teu aya anu tiasa asup kursus pendidikan dual salami anjeunna ngagaduhan pendidikan wajib sepenuh waktos, sabab sacara sah teu mungkin kanggo guru sakola wajib pinuh ngalebetkeun pasar tenaga kerja. Anjeun tina pendidikan wajib full-time dugi ka umur 16 taun. Upami anjeun umurna 15 taun, anjeun kedah atos réngsé sahenteuna mimiti 2 taun pendidikan sekundér.

Anjeun henteu kedah atikan prior khusus pikeun Pamasangan Dering Dual, tapi atikan saatos dina listrik nyaeta bonus.

Naon lajeng?

Saatos pelatihan Cold Installations Dual ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Latihan ieu mangrupikeun palatihan énggal anu dimimitian ti taun ajaran 2020 - 2021.

Kerja sama kami sareng perusahaan ngajamin damel, ogé ngembangkeun karir salajengna salaku pamasang pendingin. Pikeun latihan ieu kami damel babarengan sareng panyadia énergi Engie. Ku jalan kitu, anjeun terang yén installers penyejukan mangrupikeun teknisi anu mayar pangluhurna?

info leuwih lengkep

Moal lami deui anjeun tiasa konsultasi tabel palajaran pikeun anu BSO Pelatihan Pamasangan Nyaring Dual.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Koelinstallaties Duaal

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Koelinstallaties Duaal