knopschrijfjenuin 200x106 - Elektrisch installateur Duaal

Listrik Systems dual

Karir kalayan kakuatan

spéktrum Sakola > kursus urang > listrik > Tukang Dual
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan BSO Eléktro pamasangan Dual anjeun diajar masang pamasangan listrik énggal di bumi sareng gedong. Anjeun ogé tiasa ngaropea sareng ngajaga pamasangan anu aya. Anjeun ogé bakal diajar damel dina pamasangan listrik langkung rumit sareng / atanapi industri.

papanggih Learning dual anjeun ngagabungkeun anu hadé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun nyéépkeun 3 dinten di tempat damel. Anjeun bakal diajar mata pelajaran umum sareng kanyaho teoritis sareng praktis anu tambahan pikeun latihan anjeun di sakola.

program nu diwangun ku klaster 6:

  • kursus umum
  • Ngarancang hiji instalasi
  • gunung
  • masang
  • Nyambungkeun ka tegangan pisan low
  • Tanya tutuwuhan di operasi.

Anjeun buka poé 2 sakola pikeun subjék umum, kursus hirup anjeun, olahraga jeung pangaweruh teoritis tur praktis nu hadir kalawan atikan anjeun. poé 3 séjén anjeun bakal jalan. Anjeun tetep karya anjeun dina logbook Anjeun. Latihan guru anjeun Sigana di maneh jeung kamajuan anjeun, dina konsultasi nutup jeung mentor di gaw nu.

Latihan ieu dimimitian ti taun 5e.

dual learning

Naha milih dual learning?

  • Anjeun diajar di lingkungan karya nyata
  • Anjeun ningkatkeun kasempetan proyek Anjeun
  • Anjeun mutakhir ku alat sareng téknologi pang anyarna
  • Diajar ku lakukeun motivasi nambahan.
  • Anjeun ngalaksanakeun 'soft skill' anu penting dina pasar tenaga kerja, sapertos kerjasama, nyandak inisiatif, dugi kana waktos, ...

> Sadaya inpormasi ngeunaan diajar duaan

duaal leren spectrumschool deurne antwerpen 300x108 - Elektrisch installateur Duaal

Hal pikeun anjeun?

LB bso listrik IMG 9183 - Pamasangan listrik Duaal

Anjeun gunana

LB bso listrik IMG 9588 - Pamasangan listrik Duaal

Anjeun damel aman sareng aman

LB bso listrik IMG 9217 - Pamasangan listrik Duaal

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana pamasangan listrik & mesin? Naha anjeun gunana sareng akurat? Naha anjeun resep damel ku panangan, tapi ogé nganggo komputer? Naha anjeun hoyong diajar ngagabung sareng padamelan?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu Anjeun kudu mimitian?

Pikeun ngamimitian di Pamasangan listrik Dual Anjeun kudu tahan sertipikat ti 2e tahap atikan sékundér, atanapi kaputusan nguntungkeun kelas.
teu saurang ogé bisa lengkah kana program dual (kalawan komponén gaw) bari anjeunna pinuh-waktu pangajaran wajib, alatan éta jum'atan teu mungkin pikeun pangajaran wajib full-waktu nuliskeun pasar tenaga kerja. Anjeun atikan wajib full-waktu dugi ka 16 taun. Mun anjeun 15 sataun kedah geus kahontal sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan sékundér.

volta nl rgb 200x59 - Elektrisch installateur Duaal

Naon lajeng?

Sanggeus diajar installer listrik Dual ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun dina ulikan Listrik Listrik industri (Full-waktu nu biasa) atawa Listrik Industrial Dual . Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér anjeun hiji tukang listrik full-fledged sarta anjeun bisa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan.

info leuwih lengkep

Manggihan tabél kelas tina BSO latihan Insinyur Eléktro Dual:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Elektrisch installateur Duaal

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Elektrisch installateur Duaal