spéktrum Sakola > kursus urang > STEM> Teknik & Teknologi > Téhnik Éléktrométri
palatihan Diajar + Ngalangkungan (finalitas ganda) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

Dina latihan Téhnik éléktromekanik (finalitas ganda) anjeun ngembangkeun wawasan dina matématika terapan sareng sains. Anjeun diajar pamikiran anu berorientasi kana prosés sareng ngalatih katerampilan téknologi. Anjeun ngagabungkeun duanana tioritis sareng aspék praktis.

Anjeun bakal ngalaksanakeun panilitian éléktronika listrik, mékanika, mékanika cairan sareng termodinamika. Dina kontéks éléktromekanis anjeun bakal latihan katerampilan téknologi dina otomatisasi, pamasangan listrik industri, kontrol anu tiasa diprogram, éléktro-pneumatik, téhnik perakitan sareng pembongkaran, téhnik perawatan sareng diagnosis.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Urang boga hiji unggulan migawé bareng kalayan pausahaan tibatan Atlas Copco & Umicore mun ngahususkeun dina gaw sorangan tur unggul.

Anjeun tiasa ngaksés sagala gelar 1e Dimimitian ku latihan ngajawab. Panggihan leuwih ku Élmu STEM gelar 1 en Téknik STEM gelar 1.

Hal pikeun anjeun?

LB luar-sakola perawatan éléktrométri éléktrométri SAM 0470 - Téhnik Éléktrométri

Anjeun akurat

LB luar-sakola perawatan éléktrométri éléktrométri SAM 0527 - Téhnik Éléktrométri

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

LB luar-sakola perawatan éléktrométri éléktrométri SAM 0478 - Téhnik Éléktrométri

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun gaduh karep pikeun téknologi, mékanika sareng listrik? Naha anjeun ngagaduhan katerampilan ngarengsekeun masalah, naha anjeun damel sacara akurat sareng mandiri sareng anjeun ngagaduhan mata pikeun detil?
Naha anjeun resep ngagabungkeun téoritis sareng praktis?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Dosis panasaran anu saé, katerampilan dasar matématika sareng di luhur sagala sumanget anu diperyogikeun pikeun engkéna tiasa di lingkungan industri.
Hiji latihan idéal pikeun Élmu STEM gelar 1 of Téknik STEM gelar 1

Naon lajeng?

palatihan Téhnik éléktromekanik kagolong kana domain diajar STEM sareng terang een finalitas ganda . Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Saatos gelar 2e Téhnik Éléktrométri anjeun tiasa ngadaptar di Téknik Éléktrométri gelar 3.

Saatos gelar 3e Téhnik Éléktrométri ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Latihan ieu nyayogikeun anjeun yayasan anu padet pikeun ngamimitian studi anu langkung luhur pikeun gelar sarjana profesional di lapangan. Anjeun ogé tiasa damel kanggo perusahaan dimana peryogi pisan pikeun teknisi. Seueur perusahaan milari padamel ngora anu parantos nuturkeun latihan sapertos kieu. Kasempetan padamelan nganggo latihan ieu ku sabab éta luhur pisan!

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

Taroskeun tabel pelajaran kursus Téhnik Éléktrométri didieu:

Terang kursus Téhnik Éléktrométri finalitas ganda sareng kagolong kana domain ulikan STEM. Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Diajar + Ngalangkungan anjeun nuturkeun kursus full-time dina tahap 2 sareng 3. Anjeun neundeun yayasan anu diterapkeun anu kuat sareng nyiapkeun studi anu langkung luhur. Anjeun milih hiji lapangan dina STEM, Olahraga atanapi Masarakat & Kesejahteraan. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus ieu, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér.

Diajar + Teraskeun ngagaduhan finalitas "ngalir ngaliwatan" & "finalitas ganda" (kamajuan & pasar tenaga kerja). The ngalirkeun pamungkas nyaéta urut bintana. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil dina kursus akademik sareng sarjana. The finalitas ganda nyaéta urut TSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil maju kana kursus sarjana sareng lulusan (= kursus HBO5) sareng / atanapi ka pasar tenaga kerja.

di urang bengkel kaayaan téknologi dikawasa komputer en otomatisasi tengah. urang domain sakola jeung pamondokan di daérah nawiskeun seueur kasempetan dina bidang olahraga sareng téknologi.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna. Kami nawiskeun hiji jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Elektromechanische Technieken

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Elektromechanische Technieken