spéktrum Sakola > kursus urang > listrik > listrik
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan Listrik pinuh waktos (finalitas pasar tenaga kerja) anjeun diajar masang pamasangan listrik énggal di bumi. Anjeun ogé tiasa ngaropea sareng ngajaga pamasangan anu aya. Anjeun ogé bakal diajar dianggo dina padumukan listrik sareng / atanapi pamasangan listrik industri anu langkung rumit. Ieu dina kombinasi sareng hambalan. Ieu mangrupakeun latihan praktis kalawan saeutik subjék leuwih umum.

éta Listrik gelar 2 anjeun ngenalkeun bahan sareng pakakas anu dianggo ku tukang listrik sareng ngagunakeunana kalayan leres. Dina bengkel kami anjeun diajar nerapkeun sababaraha téknik bari merhatoskeun kasalametan, kaséhatan sareng lingkungan. Dina akhir gelar 2 anjeun tiasa masang pamasangan listrik di bumi énggal atanapi ngarenovasi pamasangan anu tos aya. Anjeun neuleuman simbul utama anu dianggo dina diagram listrik sareng cara ngagunakeunana. Anjeun ogé diajar milarian kasalahan dina diagram listrik. Anjeun diajar ngagambar kawat, masang kabel, ngatasi kasalahan listrik sareng nyambungkeun alat-alat. Salaku tambahan kana pamasangan listrik saderhana ieu, yayasan ditetepkeun pikeun dianggo engké dina pamasangan listrik anu rumit sareng / atanapi industri.

éta Listrik gelar 3 anjeun diajar masang pamasangan listrik énggal di bumi atanapi gedong sareng ngajaga sareng ngarenovasi pamasangan anu tos aya. Anjeun diajar mandiri ngarengsekeun tugas anu langkung rumit. Dina bengkel kami anjeun bakal diajar kumaha nanganan alat ukur, nempatkeun pamasangan lampu khusus, motor, pemanasan listrik, otomatisasi bumi ... sareng ngalaksanakeun perbaikan minor. Anjeun bakal diajar ngeunaan sagala jinis mesin listrik, kontrol éléktronik sareng sirkuit kontrol, pamasangan voltase tinggi sareng téhnik pangukuran sapertos anu dianggo dina industri. Anjeun diajar narjamahkeun jadwal kana program PLC sareng ngajadikeun otomatis kadali saderhana. Anjeun diajar ngitung biaya sareng tumut kana akun kaamanan, lingkungan sareng manajemén énergi.

salila anjeun magang Listrik meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Ogé bisa secukupnya nu kaayaan kerja nyata sakumaha elecktricien.

Anjeun museurkeun Dual Learning? Pastikeun pikeun parios latihan urang Insinyur listrik Duaal of Tukang Dual !

Hal pikeun anjeun?

LB bso listrik IMG 9183 - Listrik

Anjeun gunana

LB bso listrik IMG 9588 - Listrik

Anjeun damel aman sareng aman

LB bso listrik IMG 9217 - Listrik

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana téknologi listrik & pamasangan? Anjeun praktis? Naha anjeun resep damel ku panangan, tapi ogé nganggo komputer? Teras arah ieu listrik meureun hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa waé ngamimitian dina kursus Listrik, sanaos kanyaho dasar pikeun bahan sareng alat-alatna pasti tambah. Anjeun moal nampi seueur mata pelajaran umum, tapi tong hilap latihan ieu ogé meryogikeun sababaraha wawasan matematika.
Hiji latihan idéal pikeun Téknik STEM gelar 1

Naon lajeng?

palatihan listrik kagolong kana domain diajar STEM sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Saatos gelar 3e listrik ngahontal Anjeun sertipikat Atikan sekundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji SE-N-SE (Taun spesialisasi ka 7)  nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun dina ulikan Listrik Listrik industri of Listrik Industrial Dual. Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér anjeun hiji tukang listrik full-fledged sarta anjeun bisa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan. Dina sektor, aya loba karya. Sahingga gancang bisa ngamimitian!

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

Konsultasi tabel pelajaran ngeunaan kursus Listrik di dieu:

Kursus éléktrik terang a pamungkas pasar tenaga kerja sareng kagolong kana domain ulikan STEM. Latihan ieu nyiapkeun anjeun ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Elektriciteit

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Elektriciteit