téhnik elektro

& Téhnik Pamasangan Éléktrik

spéktrum Sakola > kursus urang > STEM> Teknik & Teknologi > Téknik listrik & Téknologi pamasangan listrik
palatihan Learning + pinter (TSO) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan TSO full-time Téhnik Pamasangan Listrik sareng Listrik neangan acquainted jeung listrik sarta instalasi diajar sarta nyiapkeun diri pikeun occupations eksekutif teknis dina sektor listrik. Latihan ieu kacida praktek tapi oge mere hiji dasar téoritis. Di lab urang téh sakitu legana proyek digawé. Ieu, dina kombinasi kalayan internships jeung learning gaw.

éta gelar 2e Téknik Eléktro anjeun diajar masang sumber lampu sareng alat pemanasan, masang papan konci, iklas kabel listrik, ngadeteksi sareng ngalereskeun cacat. Anjeun nyambungkeun komponén listrik dina sababaraha papan saluyu sareng AREI teras masang pamasangan listrik anjeun nyalira. anjeun nempatkeun pamasangan listrik tersiér sareng padumukan (non-kompleks) anjeun nyalira kana operasi sareng ngalakukeun pamariksaan dasar.

éta téhnik instalasi listrik gelar 3e kanyaho dasar tina gelar ka-2 langkung dijero sareng dilegakeun. Anjeun kedah tiasa nganalisis urutan kerja, maca diagram sareng ngukur. Realisasi, renovasi atanapi perbaikan pamasangan listrik industri, tapi ogé aspék kompléks pamasangan padumukan dibahas. Anjeun bakal dilatih salaku teknisi dina pamasangan listrik industri. Anjeun diajar téknik dasar tina automation bumi, motor, téhnik plc, automation, ukur sareng téknologi kontrol.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Urang boga hiji unggulan migawé bareng kalayan pausahaan tibatan Atlas Copco & Umicore mun ngahususkeun dina gaw sorangan tur unggul.

Anjeun tiasa ngaksés sagala gelar 1e Dimimitian ku latihan ngajawab. Panggihan leuwih ku 1e gelar sora.

Hal pikeun anjeun?

rékayasa listrik ngaliwatan aliran ganda finalitas

Anjeun akurat

LB-bso-electromechanical-electrotechnics-SAM_0497.jpg

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

L + B-TSO éléktromékanika

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun resep kana pamasangan listrik & mesin? Naha anjeun langkung praktis tibatan tioritis? Naha anjeun damel sacara akurat sareng mandiri sareng anjeun ngagaduhan mata pikeun detil?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun salawasna bisa ngamimitian dina program Téknik Eléktro, najan kanyaho dasar listrik jeung mesin pasti tambah. latihan sacara praktis tinimbang teoritis, tapi underestimated aspék téknis sarta teoritis ngeunaan program ieu teu!
mangrupa idéal pikeun latihan 1e gelar sora

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada

"Kami damel dina dasar proyék ti mimiti dugi ka akhir; ku panangan urang sareng ku téknologi dikontrol komputer. Éta masihan kuring kapuasan pisan lamun anjeun ngahijikeun nyalira teras leres-leres ningali éta hasil. "

Norbert

Naon lajeng?

Saatos gelar 3e Electromechanics ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. program ieu méré Anjeun yayasan padet dimimitian studi canggih di lapangan. Anjeun tiasa dianggo salaku fitter, tukang listrik pangropéa atawa operator, tapi aya loba kemungkinan lianna. Inpo ngeunaan atikan salajengna sanggeus latihan ieu anjeun bakal manggihan di dieu.
Tapi anjeun boga gelar ieu geus loba kasempetan pakasaban di profesi kritis kayaning tukang listrik atawa pangropéa onderhoudsmechanicien.

info leuwih lengkep

didieu tingal tabel kelas sahiji program TSO téhnik instalasi listrik Téknik Eléktro /:

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21