spéktrum Sakola > kursus urang > STEM> Teknik & Teknologi > Élmu téknologi
palatihan Diajar + Ngalangkungan (aliran pamungkas) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

Dina latihan Élmu téknologi (ngalirkeun pamungkas) ngagabungkeun pendidikan umum anjeun sareng pamikiran sareng katerampilan ilmiah alami sareng téknis.

Ngaliwatan padamelan dumasar-proyék anjeun bakal nalungtik, ékspérimén sareng mendakan dina mékanika, listrik-éléktronika, mékanika cairan, témiodinamika, kimia sareng élmu komputer.

Anjeun bakal ngalaksanakeun pamikiran konsép sareng anjeun bakal diajar katerampilan modél sareng rékayasa nganggo téknologi ayeuna sareng pikahareupeun (IOT, CAD / CAM).

Masarakat ayeuna nyanghareupan tantangan anu pikaresepeun anu tiasa nyumbang kana iklim. Pikirkeun téknologi anyar sapertos énergi alternatip, batréna langkung saé, percetakan 3D, énergi nirkabel, mobil mandiri, Realitas Augmented, komputer Quantum sareng Kecerdasan Jieunan. Latihan Élmu téknologi nawarkeun anjeun dasar pikeun tiasa nyumbang kana ieu.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Urang boga hiji unggulan migawé bareng kalayan pausahaan tibatan Atlas Copco & Umicore mun ngahususkeun dina gaw sorangan tur unggul.

Anjeun tiasa ngaksés sagala gelar 1e Dimimitian ku latihan ngajawab. Panggihan leuwih ku Élmu STEM gelar 1.

Hal pikeun anjeun?

LB di luar sakola perawatan éléktromekanika electrotechnics SAM 0470 - Élmu téknologi

Anjeun akurat

LB di luar sakola perawatan éléktromekanika electrotechnics SAM 0527 - Élmu téknologi

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

LB di luar sakola perawatan éléktromekanika electrotechnics SAM 0478 - Élmu téknologi

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Naha anjeun gaduh karep pikeun téknologi? Naha anjeun badé damel engké di lingkungan anu téknologi luhur? Naha anjeun ngagaduhan katerampilan ngarengsekeun masalah, naha anjeun damel sacara akurat sareng mandiri sareng anjeun ngagaduhan mata pikeun detil?
Maka arah ieu panginten tiasa janten hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Dosis panasaran, katerampilan matematika anu hadé sareng di luhur sadayana sumanget anu diperyogikeun pikeun engkéna di lingkungan anu luhur.
Hiji latihan idéal pikeun Élmu STEM gelar 1

Naon lajeng?

Saatos gelar 2e Élmu téknologi anjeun tiasa ngadaptar kana kursus mechatronics atanapi élmu téknologi sareng rékayasa.

Saatos gelar 3e Élmu téknologi ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Latihan ieu mangrupikeun latihan di ngalirkeun pamungkas sareng masihan anjeun dasar anu mantep pikeun ngamimitian studi anu langkung luhur dina lapangan. Pikeun neraskeun diajar, anjeun gaduh pilihan antara jajaka profesional (latihan praktis) atanapi jajaka akademik (latihan téoritis anu nyiapkeun anjeun pikeun master).

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

Konsultasi tabel pelajaran ngeunaan program gelar Élmu Teknologi di dieu:

Terang kursus Téhnik Éléktrométri finalitas aliran-liwat sareng kagolong kana domain ulikan STEM. Pelatihan ieu nyiapkeun anjeun ngamimitian paguron luhur.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Diajar + Ngalangkungan anjeun nuturkeun kursus full-time dina tahap 2 sareng 3. Anjeun neundeun yayasan anu diterapkeun anu kuat sareng nyiapkeun studi anu langkung luhur. Anjeun milih hiji lapangan dina STEM, Olahraga atanapi Masarakat & Kesejahteraan. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus ieu, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér.

Diajar + Teraskeun ngagaduhan finalitas "ngalir ngaliwatan" & "finalitas ganda" (kamajuan & pasar tenaga kerja). The ngalirkeun pamungkas nyaéta urut bintana. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil dina kursus akademik sareng sarjana. The finalitas ganda nyaéta urut TSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil maju kana kursus sarjana sareng lulusan (= kursus HBO5) sareng / atanapi ka pasar tenaga kerja.

di urang bengkel kaayaan téknologi dikawasa komputer en otomatisasi tengah. urang domain sakola jeung pamondokan di daérah nawiskeun seueur kasempetan dina bidang olahraga sareng téknologi.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna. Kami nawiskeun hiji jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Technologische wetenschappen

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Technologische wetenschappen