schrijf je nu in 300x173 - (Hulp)Kelner

(Rojongan) palayan

Urang nampilkeun eta on platter a

Naon anu anjeun diajar?

palayan

Anjeun ngalayanan konsumén dina méja. Anjeun nyayogikeun piring sareng anjeun nyarios naon anu parantos disiapkeun ku juru masak. Pelayan ogé tiasa dianggo di tukangeun bar sareng terang sadayana ngeunaan inuman. Anjeun bakal diajar kumaha nyetél méja sareng nyiptakeun suasana anu raos di réstoran. Kami nawiskeun palayan palatihan dina prosés dual. Diajar dobel hartosna anjeun diajar dagang anjeun di sakola sareng di tempat damel. Anjeun ogé bakal dibayar kanggo dinten damel anjeun.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

nyetél palayan latihan méja - (Pitulung) Pelayan

Anjeun damel raket

tiram - (Pitulung) Pelayan

Anjeun ramah

palayan latihan ngetok bir - (Pitulung) Pelayan

Anjeun terang profési Anjeun

pelayan mayar tagihan bayar - (Pitulung) Pelayan

Anjeun dina transaksi sosial

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan palayan butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun ngamimitian di busboy modul.

Ku sertipikat ti busboy nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng Anjeun salajengna tiasa cocog sakumaha TUNGGU - GARCON.

Server nu pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan (Pitulung) palayan nu peryogi ngagaduhan pangaweruh husus.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Anjeun damel di HORECA. Éta tiasa dianggo kalayan sababaraha jam. Anjeun sering damel sonten. Anjeun tiasa ogé buka kafe sareng réstoran.

WAITERS aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja. Jadi Anjeun gaduh loba kasempetan pikeun neangan pakasaban. Lamun ngalakukeun ogé, anjeun tiasa meureun terus dibenerkeun kana karya Anjeun salami pendidikan Anjeun.

A palayan gawe jam telat sarta mindeng dianggo jam panjang. Anjeun ogé mayar ogé. Leuwih ti éta, anjeun mindeng meunang gratuities (tips) ti nasabah wareg.

Upami anjeun kéngingkeun diploma diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan menengah. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah kejuruan.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun ngarencanakeun pikeun neraskeun diajar, pastikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun naha ieu manpaat. Éta ogé tiasa ngira-ngira naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun hasil. Tapi anu paling penting… aranjeunna tiasa masihan anjeun kiat sareng ngabimbing anjeun dina rencana pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

The palayan pangatur kamar jeung mere parentah ka kamar staf jeung busboy kana.  

Anjeunna assists klien, nyadiakeun nasihat sarta inuman menu na handles mayar éta. server manages nu stock, tempat pemesanan jeung ngitung biaya.

opleiding kelner deeltijds onderwijs antwerpen 300x170 - (Hulp)Kelner

program ieu ngawengku sababaraha modul palayan

  • Inisiasi modul bar jeung Operasi: anjeun diajar damel numutkeun aturan kaamanan pangan, nyetél palang, ngoperasikeun mesin pikeun nyiapkeun inuman panas, ...
  • modul Operasi: anjeun diajar kagiatan persiapan (mise-en-place), ngahias kamar, netepkeun méja, kaayaan konsumén, nampilkeun sareng ngajelaskeun ménu, nyandak paréntah, ...
  • Siki modul jeung susunan seating: anjeun diajar ngalaksanakeun susunan kamar sareng méja sapertos nyiapkeun méja sareng korsi numutkeun rencana, ngurus sprei sareng serbet, ...
  • Urang atur bahan dina modul béda. Unggal modul mangrupakeun bagian lengkep tangtu.
  • Unggal modul bisa ngamimitian iraha wae salila sataun sakola.
  • Unggal modul tiasa nyebarkeun anjeun leuwih 1 atawa leuwih taun sakola.
  • Sababaraha modul anu bebas unggal modul séjén Anjeun nyandak dina urutan maneuh.

Latihan palayan téh latihan modular

Pelatihan palayan modular. Upami anjeun lulus modul samentawis éta, anjeun bakal langsung nampi sertipikat parsial. Salami latihan anjeun, kitu ogé salami taun ajaran, anjeun bakal nampi tinjauan unggal paket pembelajaran anu parantos réngsé dina latihan koki.

Lamun diliwatan sagala modul ngeunaan palayan gelar anjeun anjeun meunang dina akte tina latihan. Ieu meureun iraha wae ti taun sakola. Dunya bisnis sadar sertipikat ieu.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - (Hulp)Kelner