rék ngadaptar

2 ° gelar - pagawe dahareun gancang - snack bar dual

Urang nawiskeun atikan mirah
Snack bar jeung kadaharan gancang
Pusat kami nyayogikeun péso, bahan sareng bahan

Naon anu anjeun diajar?

Snack bar dahareun gancang

Een pawon asisten terang sadayana ngeunaan téknik motong. Anjeun mimitian ku nyiapkeun masak. Anjeun ogé bakal diajar téknik dapur dasar. Karyawan dapur sering damel di bar snack sareng réstoran anu langkung alit.

Masak (sanggeus dahareun gancang Snackbar)

Anjeun pamustunganana bisa meunang hiji kalawan kami diploma kunaon ngahontal. Salaku koki anjeun tiasa ngahiji sareng nyiapkeun piring sorangan. Anjeun bakal diajar kumaha ngagabungkeun rasa teras diajar ngitung harga piring. Barina ogé, upami anjeun ngagaduhan sertipikat koki, anjeun ogé tiasa ngurus dapur réstoran.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan masak butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun ngamimitian dina snack bar-kadaharan gancang modul.

Ku sertipikat ti Snack bar dahareun gancang nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng Anjeun salajengna tiasa cocog sakumaha masak Asisten sarta engké ogé salaku Cook.

KOKS aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Anjeun henteu peryogi pangaweruh khusus khusus pikeun nyandak kursus snack bar-fast food.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Pajajaran Ruggeveld

Pajajaran Ruggeveld nyaeta ajar restoran latihan silaturahmi éta Balik! spéktrum Sakola. Hiji tempat publik mana anjeun bisa mindahkeun kana tabél.

restoruggeveldwebsitesocialmedia 01

Naon lajeng?

Contact us kanggo inpo
Contact us kanggo inpo

Upami anjeun lebet diajar jeung digawé Upami anjeun nampi diploma, anjeun bakal nampi diploma pendidikan sekundér. Urang nuturkeun kurikulum nu BSO - atikan sékundér SMK.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun badé neraskeun diajar, pastikeun pikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami ieu masuk akal. Éta ogé bisa estimasi naha anjeun boga kasempetan sukses. Tapi di luhur sadayana ... aranjeunna tiasa masihan anjeun tip sareng pituduh anjeun dina rencana anjeun pikeun neraskeun diajar.

Wilujeng sumping di Pelatihan ka Gancang Dahareun Pagawe Dual Pikeun diajar

Naon anu dibutuhkeun tina pelatihan?

Lamun anjeun milih latihan pagawe dahareun gancang dual learning dina spéktrum Sakola, teras anjeun ngaléngkah ka dunya anu pinuh ku kemungkinan. Dina 2 ° gelar Anjeun bakal diajar sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan digawé di bar snack atawa Tavern. Ieu sadayana ngeunaan karajinan sareng gairah pikeun industri katering. Conto-conto gaw anu kawéntar nyaéta toko sandwich, kamar teh, kantin sareng cabang ranté dahareun gancang. Ieu tempat mindeng nawarkeun menu kawates snacks sarta masakan basajan nu sadia sapanjang taun.

Dua Poé Palajaran di Sakola

Fitur penting tina kursus ieu nyaéta anjeun ... palajaran dua dinten saminggu meunang di sakola tinimbang hiji. Ieu masihan anjeun langkung waktos pikeun ngagabungkeun téori sareng prakték. Anjeun teu ngan bakal diajar trik dagang, tapi ogé kumaha carana nerapkeun pangaweruh ieu dina lingkungan kerja nyata. Kalayan dinten tambahan ieu di sakola, kuring perhatikeun yén kuring gaduh langkung waktos pikeun naroskeun patarosan sareng ngembangkeun kaahlian kuring.

Karajinan jeung Karajinan

Dianggo sapertos pagawe dahareun gancang mangrupa hiji nyata karajinan. Merlukeun versatility sarta kalenturan. Anjeun tiasa disebarkeun di aula, tukangeun bar atanapi di dapur. Profesi ieu ngajarkeun anjeun cara nungkulan balaréa sareng mastikeun yén anjeun salawasna tetep sopan, ramah sareng tenang, henteu paduli kaayaan. Penting pikeun ngajaga tinjauan sareng ngalayanan palanggan gancang sareng leres, tanpa waktos ngantosan anu panjang.

Mangpaat Dual Learning

Sanaos kuring henteu ngajelaskeun sacara rinci naon anu dibutuhkeun pikeun diajar ganda, kuring hoyong negeskeun yén ngagabungkeun padamelan sareng diajar nawiskeun seueur kauntungan. Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mangtaun pangalaman praktis langsung sareng ningkatkeun kaahlian anjeun dina lingkungan kerja anu nyata. Ieu henteu ngan ukur ngajadikeun anjeun karyawan anu langkung saé, tapi ogé nyiapkeun anjeun pikeun karir anu suksés dina industri silaturahmi.

Proyék Mayar Muhun di mangsa nu bakal datang

Sanggeus réngsé kursus, aya loba jobs well-dibayar beschikbaar in de horeca. Het vak van fastfood medewerker is er één met veel vraag naar goed opgeleide krachten. Werkgevers waarderen de veelzijdigheid en flexibiliteit die je tijdens de opleiding hebt ontwikkeld. Bovendien zijn er vaak regelmatige werkuren, maar je moet ook bereid zijn om een tandje bij te steken als dat nodig is, bijvoorbeeld als een collega ziek is of tijdens drukke periodes zoals ‘s avonds laat en in het weekend.

Kualitas Sakola Spéktrum

De spéktrum Sakola dipikanyaho pikeun fokus na kualitas. Salaku murid anjeun bakal nampi pitunjuk sareng dukungan anu pangsaéna pikeun ngamaksimalkeun palatihan anjeun. Guru-guruna ngalaman sareng terang kumaha nyiapkeun anjeun pikeun karir dina industri perhotelan. Dinten tambahan di sakola masihan anjeun langkung waktos pikeun diajar sareng ngembangkeun kaahlian anjeun, anu masihan anjeun kauntungan dina pasar tenaga kerja.

Gawé dina Snack Bar atanapi Tavern

Werken in een snackbar of taverne betekent dat je klanten een snelle en correcte bediening biedt. Je hebt regelmatige werkuren, maar je moet ook flexibel zijn. In deze omgeving werk je vaak op momenten dat anderen vrij zijn, zoals ‘s avonds en in het weekend. Je moet goed overweg kunnen met verschillende soorten mensen en bestand zijn tegen drukte. Het is een beroep dat veel voldoening geeft omdat je direct ziet hoe jouw inzet bijdraagt aan tevreden klanten.

Versatility sarta kalenturan

Keur dina profési ieu kalenturan sarta versatility aset penting. Naha anjeun aya di dapur atanapi ngalayanan palanggan di aula, anjeun kedah sayogi dimana-mana. Sanajan latihan koki teu diperlukeun, anjeun kudu bisa nahan sorangan dina kompor. Sakola Spéktrum ngabantosan anjeun ngembangkeun kaahlian ieu, ku kituna anjeun tiasa nahan diri anjeun dina kaayaan naon waé.

Mimitian Karir anjeun

palatihan dahareun gancang pagawe dual learning dimimitian dina umur 15 taun. Ieu umur idéal pikeun ngamimitian ngamekarkeun kaahlian anjeun sarta gaining pangalaman dina industri silaturahmi. Kombinasi gawé sareng diajar hartosna anjeun parantos siap pikeun masa depan. Anjeun henteu ngan ukur diajar profési, tapi anjeun ogé bakal ngembangkeun kaahlian sosial anu penting anu bakal mangpaat pikeun anjeun dina padamelan naon waé.

kacindekan

Milih latihan dahareun gancang pagawe dual learning ka nu spéktrum Sakola nyaéta milih masa depan anu pinuh ku kemungkinan. Kalayan dua dinten pelajaran di sakola sareng sesa minggu nampi pangalaman praktis, anjeun nampi persiapan anu pangsaéna pikeun karir anu suksés dina industri katering. Pelatihan nawiskeun fleksibilitas, kalenturan sareng kasempetan padamelan anu dibayar saé saatosna. Ieu mangrupikeun profési anu anjeun tiasa banggakeun, sareng Sakola Spéktrum mastikeun yén anjeun tiasa ngamimitian karir anjeun kalayan sagala kaahlian sareng pangaweruh anu diperyogikeun.

info leuwih lengkep

Méja pangajaran dual learning

sawahJUMLAH PANGAJARAN 2° gelarJUMLAH PANGAJARAN 3° gelarJUMLAH PANGAJARAN 7° taun
Pelatihan Vokasional (BGV)666
Mata pelajaran umum proyék777
Atikan Umum Terapan2
Engelsrata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggu
Interprétasi karyaSahenteuna 20 jam samingguSahenteuna 20 jam samingguSahenteuna 20 jam saminggu
total3432

Latihan 'masak asisten pagawe masak pawon'mangrupikeun palatihan dina industri katering sareng ngalangkungan modul ieu.

  • Modul inisiasi dapur: anjeun diajar ngalakukeun pagawéan persiapan (mise-en-place); nyiapkeun bahan, ngalaporkeun kakirangan, nyiapkeun buah sareng sayuran.
  • téhnik modul masak: anjeun diajar ngarobih satuan beurat sareng ukuran, ngahargaan babandingan, ngagunakeun alat motong pikeun téknik anu béda sareng ngagunakeun mesin dapur. Anjeun ogé diajar nerapkeun téknik dapur; nuturkeun resep, ngagunakeun pakakas dapur, nyiapkeun sop sareng saos dasar, ganti baju, ...
  • Prosés modul masak: Anjeun diajar mesen tuang, ngitung harga, nyimpen katuangan numutkeun aturan kabersihan anu diperyogikeun, ngatur kagiatan persiapan (mise-en-place), ngajaga katertiban sareng katenangan di dapur, ...
  • Modul olahan kadaharan Tiis: Anjeun diajar nyiapkeun bahan masak sareng persiapan, téhnik nyiapkeun lauk sareng daging (beberesih, ngeusian), nuturkeun resep, maca bentuk urutan, pakéan, ...
  • Modul olahan dapur haneut: Anjeun diajar nuturkeun resep, nerapkeun téknik masak dasar, ngalatih, ...

Afterwards anjeun tiasa ngahususkeun sakumaha bantu atawa masak.

Latihan ieu kabuka pikeun sadayana. Anjeun kéngingkeun diploma resmi tukang masak nalika anjeun parantos ngalengkepan sadayana modul. Anjeun diajar duanana di tempat damel sareng di sakola. Ieu disebat diajar duaan.

Naon diajar di dapur latihan asisten-masak?

Anjeun ngawangun élmu dasar pikeun nyiapkeun piring kontemporer kreatif "à la carte". Dina latihan juru masak anjeun ogé diajar kumaha ngatur karyawan di dapur.

Naon kajadian sanggeus dapur latihan Anjeun asisten-masak?

Tiasa masak pikeun digawé di catering, réstoran, caterer atanapi kamar banquet.
Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sertipikat manajemén bisnis dina latihan masak. Kalayan sertipikat ieu anjeun tiasa dianggo salaku operator réstoran mandiri.

latihan kami geus masak pisan mirah. Anjeun teu kedah investasi di péso. sakola nyadiakeun sagalana nu peryogi. Lamun tilu poé gawé salila latihan Anjeun Anjeun earn duit. Anjeun tiasa ngagabungkeun program kami kalawan kulawarga Anjeun. Bagian-waktu pangajaran mangrupa atikan nu ngidinan Anjeun pikeun dianggo tur diajar ngagabungkeun.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar