Urang nawiskeun atikan mirah
Asistén tukang masak & tukang masak
Pusat kami nyayogikeun péso, bahan sareng bahan

Naon anu anjeun diajar?

pawon Asisten

Hiji pagawe dapur weruh kabéh ngeunaan téknik motong. Anjeun nyiapkeun masak. Anjeun bakal diajar dasar tina dapur. A asisten dapur mindeng jalan di snack bar jeung réstoran leutik.

kunaon

kalawan kami Anjeun tiasa diploma kunaon kahontal. Lamun bisa masak hidangan sarta nyiapkeun dahareun. Anjeun bakal diajar kumaha carana ngagabungkeun rasa jeung diajar ngitung harga piring a. Lamun geus kahontal anjeun ogé butuh muatan sertipikat masak di dapur hiji restoran.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

téhnik masak - (bantu) masak

Anjeun damel raket

Asal 6099943 - (Bantu) masak

Anjeun saurang pamaén tim

masak pelatihan part-time pendidikan spéktrum sakola - (Bantu) masak

Anjeun terang profési Anjeun

cp haha ​​24 - (Pitulung) masak

Anjeun gaduh gairah keur dahareun

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan masak butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun ngamimitian di staf modul dapur.

Ku sertipikat ti pawon asisten nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng Anjeun salajengna tiasa cocog sakumaha masak Asisten sarta engké ogé salaku Cook.

KOKS aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan (Pitulung) masak nu peryogi ngagaduhan pangaweruh husus.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Pajajaran Ruggeveld

Pajajaran Ruggeveld nyaeta ajar restoran latihan silaturahmi éta Balik! spéktrum Sakola. Hiji tempat publik mana anjeun bisa mindahkeun kana tabél.

restoruggeveldwebsitesocialemedia 01 - (Hulp)kok

Naon lajeng?

Contact us kanggo inpo
Contact us kanggo inpo

Upami anjeun kéngingkeun diploma diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan menengah. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah kejuruan.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun ngarencanakeun pikeun neraskeun diajar, pastikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun naha ieu manpaat. Éta ogé tiasa ngira-ngira naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun hasil. Tapi anu paling penting… aranjeunna tiasa masihan anjeun kiat sareng ngabimbing anjeun dina rencana pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

Latihan 'masak asisten pagawe masak pawon'mangrupikeun palatihan dina industri katering sareng ngalangkungan modul ieu.

  • Modul inisiasi dapur: anjeun diajar ngalakukeun pagawéan persiapan (mise-en-place); nyiapkeun bahan, ngalaporkeun kakirangan, nyiapkeun buah sareng sayuran.
  • téhnik modul masak: anjeun diajar ngarobih satuan beurat sareng ukuran, ngahargaan babandingan, ngagunakeun alat motong pikeun téknik anu béda sareng ngagunakeun mesin dapur. Anjeun ogé diajar nerapkeun téknik dapur; nuturkeun resep, ngagunakeun pakakas dapur, nyiapkeun sop sareng saos dasar, ganti baju, ...
  • Prosés modul masak: Anjeun diajar mesen tuang, ngitung harga, nyimpen katuangan numutkeun aturan kabersihan anu diperyogikeun, ngatur kagiatan persiapan (mise-en-place), ngajaga katertiban sareng katenangan di dapur, ...
  • Modul olahan kadaharan Tiis: Anjeun diajar nyiapkeun bahan masak sareng persiapan, téhnik nyiapkeun lauk sareng daging (beberesih, ngeusian), nuturkeun resep, maca bentuk urutan, pakéan, ...
  • Modul olahan dapur haneut: Anjeun diajar nuturkeun resep, nerapkeun téknik masak dasar, ngalatih, ...

Afterwards anjeun tiasa ngahususkeun sakumaha bantu atawa masak.

opleiding kok deeltijds onderwijs spectrumschool 300x150 - (Hulp)kok

Latihan ieu kabuka pikeun sadayana. Anjeun kéngingkeun diploma resmi tukang masak nalika anjeun parantos ngalengkepan sadayana modul. Anjeun diajar duanana di tempat damel sareng di sakola. Ieu disebat diajar duaan.

Naon diajar di dapur latihan asisten-masak?

Anjeun ngawangun élmu dasar pikeun nyiapkeun piring kontemporer kreatif "à la carte". Dina latihan juru masak anjeun ogé diajar kumaha ngatur karyawan di dapur.

Naon kajadian sanggeus dapur latihan Anjeun asisten-masak?

Tiasa masak pikeun digawé di catering, réstoran, caterer atanapi kamar banquet.
Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sertipikat manajemén bisnis dina latihan masak. Kalayan sertipikat ieu anjeun tiasa dianggo salaku operator réstoran mandiri.

latihan kami geus masak pisan mirah. Anjeun teu kedah investasi di péso. sakola nyadiakeun sagalana nu peryogi. Lamun tilu poé gawé salila latihan Anjeun Anjeun earn duit. Anjeun tiasa ngagabungkeun program kami kalawan kulawarga Anjeun. Bagian-waktu pangajaran mangrupa atikan nu ngidinan Anjeun pikeun dianggo tur diajar ngagabungkeun.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - (Hulp)kok