Asistén tukang masak & tukang masak
pagawe snack bar
pagawe gancang dahareun dual

Puseur kami nyayogikeun péso, bahan sareng bahan, anjeun henteu kedah mésér nanaon nyalira!

Naon anu anjeun diajar?

pawon Asisten

Hiji pagawe dapur weruh kabéh ngeunaan téknik motong. Anjeun nyiapkeun masak. Anjeun bakal diajar dasar tina dapur. A asisten dapur mindeng jalan di snack bar jeung réstoran leutik.

kunaon

kalawan kami Anjeun tiasa diploma kunaon kahontal. Lamun bisa masak hidangan sarta nyiapkeun dahareun. Anjeun bakal diajar kumaha carana ngagabungkeun rasa jeung diajar ngitung harga piring a. Lamun geus kahontal anjeun ogé butuh muatan sertipikat masak di dapur hiji restoran.

Sabaraha biaya latihan?

Anjeun ngan ukur ngagaleuh baju kerja sareng anjeun mayar sajumlah sakedik per dinten kanggo tuangeun anu anjeun damel sareng tiasa tuang siang. Anjeun teu kedah mésér sakumpulan péso atanapi bahan. Upami anjeun damel di réstoran anjeun ogé dibayar.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan masak butuh ngeunaan dua nepi ka lima taun.
Anjeun ngamimitian di staf modul dapur.

Ku sertipikat ti pawon asisten nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng Anjeun salajengna tiasa cocog sakumaha masak Asisten sarta engké ogé salaku Cook.

KOKS aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan (Pitulung) masak nu peryogi ngagaduhan pangaweruh husus.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Pajajaran Ruggeveld

Pajajaran Ruggeveld nyaeta ajar restoran latihan silaturahmi éta Balik! spéktrum Sakola. Hiji tempat publik mana anjeun bisa mindahkeun kana tabél.

restoruggeveldwebsitesocialmedia 01

Naon lajeng?

Contact us kanggo inpo
Contact us kanggo inpo

Upami anjeun lebet diajar jeung digawé Upami anjeun nampi diploma, anjeun bakal nampi diploma pendidikan sekundér. Urang nuturkeun kurikulum nu BSO - atikan sékundér SMK.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun badé neraskeun diajar, pastikeun pikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami ieu masuk akal. Éta ogé bisa estimasi naha anjeun boga kasempetan sukses. Tapi di luhur sadayana ... aranjeunna tiasa masihan anjeun tip sareng pituduh anjeun dina rencana anjeun pikeun neraskeun diajar.

Manggihan latihan pikeun pawon asisten dina spéktrum Sakola

De spéktrum Sakola nawarkeun kasempetan unik pikeun nonoman kawas anjeun ngarobah gairah pikeun masak kana karir. Dina gelar kadua anjeun tiasa ngamimitian latihan pawon asisten via dual learning. Ieu ngandung harti yén anjeun teu ngan diuk di sakola, tapi ogé langsung mangtaun pangalaman praktis di réstoran nyata. Kasaimbangan antara prakték sareng téori mastikeun yén anjeun ... pawon asisten anjeun tiasa langsung unggul dina widang anjeun.

Naha milih Sakola Spéktrum?

Kami reueus yén kami dina spéktrum Sakola ngajar di sakola dua poé saminggu, tinimbang ngan hiji poé. Ieu ngandung harti yén anjeun gaduh langkung waktos pikeun ngembangkeun kaahlian anjeun sareng kauntungan tina pangaweruh éksténsif ngeunaan guru-guru kami anu berpengalaman. Anjeun bakal nyéépkeun tilu dinten sésana di dapur profésional, dimana anjeun bakal diajar trik dagang ti koki anu berpengalaman.

The pro urang tina dual learning

Hiji kaunggulan badag éta dual learning nya éta geura diajar dina prakna naon hartina a pawon asisten janten. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung siap pikeun pasar tenaga kerja sareng masihan anjeun kauntungan tina sasama anjeun anu ngan ukur di kelas. Kombinasi diajar sareng damel mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur ngartos téori, tapi ogé terang kumaha nerapkeunana dina prakték.

Fokus kana karajinan

éta spéktrum Sakola Craftsmanship nyaeta sentral. Kami ngajarkeun anjeun trik dagang kasomeahan sareng naon hartosna janten nyata pawon asisten janten. Ti Nyiapkeun masakan nikmat mun mastering parabot dapur, anjeun bakal ngawasaan sagala kaahlian. Karajinan ieu kacida hargana sareng nawiskeun anjeun seueur kamungkinan pikeun masa depan.

Hiji mangsa nu bakal datang well-dibayar

Latihan pikeun pawon asisten ka nu spéktrum Sakola teu ngan prepares anjeun pikeun karir di kasomeahan, tapi ogé muka panto pikeun padamelan anu lumayan. Chefs jeung staf dapur sok di paménta, sarta kalawan atikan anjeun sarta pangalaman anjeun moal boga masalah neangan pakasaban. The craftsmanship anjeun diajar di dieu téh berharga jeung ditéang sanggeus.

Mimitian jam lima belas

Nalika anjeun umur lima belas taun, anjeun tiasa ngamimitian latihan pawon asisten dina spéktrum Sakola. Ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngajantenkeun gairah anjeun pikeun masak janten karir anu serius. Guru sareng magang kami nyayogikeun anjeun sadaya dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun tumbuh sareng suksés.

kacindekan

De spéktrum Sakola nawarkeun latihan unik tur berharga pawon asisten via dual learning. Kalayan dua dinten pelajaran per minggu di sakola sareng tilu dinten pangalaman praktis, anjeun bakal diajar sagala aspek perdagangan. Ieu mastikeun yén anjeun parantos siap pikeun pasar tenaga kerja sareng nawiskeun anjeun kasempetan pikeun karir anu dibayar sareng nyugemakeun di lapangan. kasomeahan. Tong ragu sareng ngadaptar sareng kami spéktrum Sakola pikeun ngamimitian masa depan anjeun di dapur.

info leuwih lengkep

Tabel palajaran DBSO - latihan

sawahJUMLAH PANGAJARAN 2° gelarJUMLAH PANGAJARAN 3° gelarJUMLAH PELAJARAN Diploma
Pelatihan Vokasional (BGV)688
Mata pelajaran umum proyék777
Atikan Umum Terapan2
Engelsrata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggurata-rata 1,5 jam per minggu
Interprétasi karyaSahenteuna 13 jam samingguSahenteuna 13 jam samingguSahenteuna 13 jam saminggu
total3432

Latihan 'masak asisten pagawe masak pawon'mangrupikeun palatihan dina industri katering sareng ngalangkungan modul ieu.

  • Modul inisiasi dapur: anjeun diajar ngalakukeun pagawéan persiapan (mise-en-place); nyiapkeun bahan, ngalaporkeun kakirangan, nyiapkeun buah sareng sayuran.
  • téhnik modul masak: anjeun diajar ngarobih satuan beurat sareng ukuran, ngahargaan babandingan, ngagunakeun alat motong pikeun téknik anu béda sareng ngagunakeun mesin dapur. Anjeun ogé diajar nerapkeun téknik dapur; nuturkeun resep, ngagunakeun pakakas dapur, nyiapkeun sop sareng saos dasar, ganti baju, ...
  • Prosés modul masak: Anjeun diajar mesen tuang, ngitung harga, nyimpen katuangan numutkeun aturan kabersihan anu diperyogikeun, ngatur kagiatan persiapan (mise-en-place), ngajaga katertiban sareng katenangan di dapur, ...
  • Modul olahan kadaharan Tiis: Anjeun diajar nyiapkeun bahan masak sareng persiapan, téhnik nyiapkeun lauk sareng daging (beberesih, ngeusian), nuturkeun resep, maca bentuk urutan, pakéan, ...
  • Modul olahan dapur haneut: Anjeun diajar nuturkeun resep, nerapkeun téknik masak dasar, ngalatih, ...

Afterwards anjeun tiasa ngahususkeun sakumaha bantu atawa masak.

Anjeun diajar ngolah bahan ku cara nerapkeun téknik masak pikeun olahan dapur anu panas sareng tiis sareng ngadamel masakan numutkeun ciptaan anjeun saluyu sareng rumus perusahaan. Anjeun turutan prosés dapur, ngatur organisasi dapur, ngatur pagawe dapur jeung asisten masak jeung ngatur saham.

Latihan Chef diwangun ku 7 modul:

  • Masakan kreatif
  • Dapur inisiasi
  • Prosés Dapur
  • téhnik dapur
  • Organisasi dapur
  • Persiapan dapur tiis
  • Persiapan dapur haneut

Latihan ieu kabuka pikeun sadayana. Anjeun kéngingkeun diploma resmi tukang masak nalika anjeun parantos ngalengkepan sadayana modul. Anjeun diajar duanana di tempat damel sareng di sakola. Ieu disebat diajar duaan.

Naon diajar di dapur latihan asisten-masak?

Anjeun ngawangun élmu dasar pikeun nyiapkeun piring kontemporer kreatif "à la carte". Dina latihan juru masak anjeun ogé diajar kumaha ngatur karyawan di dapur.

Naon kajadian sanggeus dapur latihan Anjeun asisten-masak?

Tiasa masak pikeun digawé di catering, réstoran, caterer atanapi kamar banquet.
Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sertipikat manajemén bisnis dina latihan masak. Kalayan sertipikat ieu anjeun tiasa dianggo salaku operator réstoran mandiri.

latihan kami geus masak pisan mirah. Anjeun teu kedah investasi di péso. sakola nyadiakeun sagalana nu peryogi. Lamun tilu poé gawé salila latihan Anjeun Anjeun earn duit. Anjeun tiasa ngagabungkeun program kami kalawan kulawarga Anjeun. Bagian-waktu pangajaran mangrupa atikan nu ngidinan Anjeun pikeun dianggo tur diajar ngagabungkeun.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar