schrijf je nu in 300x173 - Lassen

welder

Urang nyerang bari beusi téh panas jadi

Naon anu anjeun diajar?

weld

pipe las

Dina las pipa modul anjeun diajar las éléktroda, MIG MAG sareng TIG. Anjeun diajar damel sareng alat-alat las anu béda sareng ngadamel sambungan piring sareng tabung. Anjeun diajar damel sacara akurat pikeun nyegah kasalahan las sareng deformasi sareng mikawanoh jinis-jinis logam sapertos baja, stainless steel, ...

wadahna las

The las wadahna modul nu ngahususkeun dina repairing sadayana defects mungkin dina peti. Ieu ngagunakeun téhnik sarua anjeun diajar di las pipe modul.

Urang nawiskeun latihan las dina prosés dual. Dual learning hartina anjeun diajar perdagangan anjeun di sakola sareng di tempat gawé. Anjeun ogé bakal dibayar kanggo dinten anjeun. Saatos lulus, anjeun tiasa ngayakinkeun dunungan anu bakal datang kalayan pangalaman praktis anu anjeun parantos diajinkeun.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

las hiji hal pikeun anjeun - Welding

anjeun resep gawé bareng leungeun Anjeun

las hiji hal pikeun anjeun - Welding

anjeun boga gairah pikeun logam

las hiji hal pikeun anjeun - Welding

Anjeun damel akurat

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

latihan las lasts rata-rata dua nepi ka lima taun.
Anjeun ngamimitian di las pipe modul.

Ku sertipikat ti las pipe nu nuju geus assured tina proyek.
Mun rék ngahususkeun lajeng bisa hone kaahlian maranéhna dina las wadahna.

Las mangrupakeun profesi bottleneck sarta kituna pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan Lassen anjeun teu kedah ngagaduhan pangaweruh husus. Utamana anu gairah pikeun gawé bareng logam penting.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Salaku tukang las pipa anjeun sering damel di bengkel las dimana anjeun damel dina sababaraha konstruksi, sapertos tangga, balustrades, gerbang, ... Anjeun tiasa tungtungna di sektor industri dimana anjeun tiasa, contona, ngagarap sababaraha proyek. Anjeun tiasa ogé dianggo salaku tukang las di palabuhan tempat anjeun ngalereskeun peti.

Welder mangrupakeun profesi bottleneck. Ku kituna bisa pisan gancang manggihan gawé ku las diploma. kauntungan nyaeta nu asupkeun Learning + Karya ogé geus diwangun sadayana pangalaman gawé relevan. Ieu hiji kaunggulan mutlak alatan dunungan keur néangan dipirig.

Dinten teu gampang pikeun manggihan hiji welder terampil. Éta warta goréng pikeun pangusaha, tapi warta pohara alus pikeun jalma anu bisa meta jeung profil ieu pasar tenaga kerja.

Dupi anjeun hasil réngsé welder latihan polyvalent, anjeun bakal nampa pangaweruh profésional sertipikat pikeun MIG / MAG na TIG las. Ieu nempatkeun diri pageuh di pasar tenaga kerja.

Saatos Anjeun lulus anjeun bakal earn on euro 2140 rata leuwih gancang manan anu sakumaha full-waktu welder.

Biasana Anjeun buka dianggo saatos latihan.
Tapi ku diploma sekundér anjeun tiasa ngamimitian dina paguron luhur. Upami anjeun masih hoyong neraskeun diajar, langkung saé naroskeun di CLB. Gumantung kana sertipikat gelar anu dipikagaduh, pastina masih aya kamungkinan: contona dina Pendidikan Dewasa, di VDAB, Syntra, ...

Salaku conto, anjeun tiasa neraskeun latihan pikeun tukang las poto, tukang las jero cai, las logam khusus, ...

info leuwih lengkep

Las nyaeta teknik keur gabung bagian logam mun tiap lianna. Aya sababaraha téhnik di las.

TIG las ayeuna a las ilahar dipake. eta oge formulir paling hese tina patri. Dina industri aranjeunna sunda gawé bareng welders Tig sabab kahontal kalawan metoda ieu las darajat pangluhurna precision.

Urang diajar damel bebas di las. Latihan waktu las pangajaran ngawengku duanana seams pojok, Blunt sakumaha mendi pipe plaatlas- Blunt.

lassen constructie tig deeltijds onderwijs antwerpen 300x215 - Lassen

lassen konstruksi tig part-time pendidikan antwerp - WELDEN mig mag tig semi-otomatis

Latihan 'Welder las'diwangun ku ieu di handap modul 3:

  • hoeknaadlas
  • las pipe
  • plaatlas

Urang ogé diajar las ku éléktroda coated, nu mibanda unit MIG-MAG; ogé katelah semi-otomatis.

Naon latihan oge ngalebetkeun?

  • pangaweruh dasar listrik jeung logam;
  • aman kerja kalayan las susunan;
  • kanyaho anu lengkep ngeunaan prosés las khusus anu anjeun pilih: TIG atanapi MIG / MAG atanapi las semi-otomatis;
  • Anjeun damel di Pace sorangan dina jalur individu Anjeun.

Dimana anjeun tiasa weld up sanggeus latihan?

  • jeung sertipikat ti welder Anjeun muterkeun dina paménta tinggi di pasar tenaga kerja;
  • tiasa ngahususkeun dina téhnik husus (las arc, las semiautomatic atanapi TIG las);
  • Anjeun cocog keur pakasaban di hiji parusahaan rékayasa mékanis dina industri pétrokimia, dina pengiriman barang, dina sektor mobil atawa dina parusahaan nu ngajadikeun pangwangunan dilas;

Aya pamenta badag pikeun welders alus (bottleneck profési!). Dina Antwerp maneh sakumaha welders terampil ogé mastikeun hiji santun, pakasaban well-mayar. Lamun boga gairah pikeun las jeung anjeun ogé rék ménta sertipikat atikan sékundér, anu las latihan pasti keur anjeun.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Lassen