spéktrum Sakola > kursus urang > STEM> Teknik & Teknologi > Operator produksi Logam - CNC
palatihan Learning + pinter (TSO) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

logam operator Produksi kieu produksi tina mesin atawa instalasi jalan ngédit atawa logam finish. Anjeunna oversees ngajalankeun lemes produksi jeung intervenes kalawan discrepancies leutik atawa gagal teknis. Anjeunna rutin mawa kaluar kualitas. Anjeunna ngagambarkeun mesin jalan atawa instalasi dina urutan na ngalakukeun pangropéa preventif. Anjeunna ngalaporkeun aliran produksi.

Anjeun diajar berpungsi sareng lathe logam, mesin panggilingan sareng CNC. Anjeun turutan prakték dinten 1 di sakola, dinten umum 1 sakola di sakola na dinten 3 dibayar latihan praktis dina gaw.

Kursus Produksi Produksi Métél dina bentuk pelatihan ganda urang diwangun ku modul 4:

  • mesin operasi atanapi (sub) sistem
  • Operasi mesin jalan atawa instalasi
  • logam inisiasi
  • nuturkeun-up produksi

Unggal modul anu dituturkeun ku buah, sababaraha sertipikat geus dikaluarkeun.
Unggal latihan ieu hasil réngsé éta, sertipikat a ieu dikaluarkeun.

Schermafbeelding 2019 05 08 om 17.25.20 300x75 - Productieoperator Metaal - CNC

Hal pikeun anjeun?

operator cnc - Operator produksi Metal - CNC

Anjeun resep digawekeun pikeun konsumén

CNC ngarobah blog - Operator produksi Metal - CNC

Anjeun damel akurat

mesin logam - Operator produksi Logam - CNC

Anjeun mindeng dianggo dina tim

Pikeun saha?

Anjeun museurkeun karya logam? Naha anjeun langkung praktis tibatan tioritis? Naha anjeun damel sacara akurat sareng mandiri sareng anjeun ngagaduhan mata pikeun detil?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun salawasna bisa ngamimitian di tangerang, sanajan pangaweruh metalworking pasti tambah. latihan sacara praktis tinimbang teoritis, tapi underestimated aspék téknis sarta teoritis ngeunaan program ieu teu!
Anjeun bisa ngamimitian program lamun anjeun 16 taun sarta geus réngsé a minimum 2 taun di atikan sékundér.

IMG 3266 200x267 - Productieoperator Metaal - CNC

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada
IMG 4518 300x200 - Productieoperator Metaal - CNC

"Kami damel dina dasar proyék ti mimiti dugi ka akhir; ku panangan urang sareng ku téknologi dikontrol komputer. Éta masihan kuring kapuasan pisan lamun anjeun ngahijikeun nyalira teras leres-leres ningali éta hasil. "

Norbert

Naon lajeng?

Saatos palatihan produksi operator logam - CNC  Anjeun ménta nu sertipikat ti kualifikasi. Anjeun oge tiasa sertipikat atikan sékundér kahontal. program ieu méré Anjeun yayasan padet pikeun ngamimitian dina bisnis hiji. Anjeun tiasa dianggo salaku Turner, Gedang, operator CNC, tapi aya loba kemungkinan lianna.
Tapi anjeun boga gelar ieu geus loba kasempetan pakasaban di profesi kritis saperti Turner, Gedang, operator CNC, operator, tukang listrik pangropéa atanapi onderhoudsmechanicien.

info leuwih lengkep

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

knopschrijfjenuin 200x106 - Productieoperator Metaal - CNC