spéktrum Sakola > kursus urang > Logam & Mékanika > Mékanika dasar (alat) mesin
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan full-waktu BSO Dasar mékanika (Mesin) mesin anjeun diajar mesin manual atanapi dikontrol komputer pikeun ngolah bahan. Anjeun bakal ngarobah, ngagiling sareng ngagiling sareng anjeun bakal diajar ngarakit sareng ngaleupaskeun struktur mékanis. Anjeun ogé diajar damel sareng mesin CNC. Anjeun diajar nungkulan lancar sareng gambar anu tiasa dianggo, analisa damel sareng padika damel. Éta nyaéta latihan pisan praktis kalawan saeutik subjék leuwih umum. fokus is on mangrupakeun akusisi ti pangaweruh, kaahlian jeung pangalaman ngaliwatan loba jam prakték jeung mangsa hambalan.

éta Mesin gelar 2e anjeun diajar téknik dasar sapertos pangeboran, ragaji, péngkolan sareng grinding sareng katrampilan sapertos las, solder sareng bending. Dina bengkel kami anjeun bakal diajar ngeunaan operasi sareng perawatan bantalan (bantalan geser sareng bantalan). Anjeun diajar ngarakit / ngabongkar, nangtoskeun anggeus sareng ngalaporkeun cacat. Anjeun nerapkeun élmu téoritis ieu pikeun sagala jinis pakakas sapertos robot, crane, train…. Anjeun diajar filing sareng / atanapi panggilingan (ngajajar sareng clamping ...), ngaktipkeun (clamping, cutting thread, cilinder ...), téhnik CNC sareng grinding permukaan. Baheula, kaparigelan ieu kadang disebut batu léngkah pikeun profési salaku turner-miller. Éta masih leres, tapi kusabab panggunaan komputer sareng TIK anu intensif, kami ogé ngalatih anjeun damel sareng mesin CNC.

éta 3e gelar Mesin anjeun bakal siap janten tukang / wanoja sajati anu tiasa ngolah sababaraha bahan nganggo mesin anu dioperasikeun sacara manual atanapi dikontrol komputer. Dina bengkel kami anjeun latihan sareng latihan, mesin bubut, alat las, mesin panggilingan sareng grinding. Anjeun diajar las sareng lambaran solder sareng bahan profil, pasang sirkuit énergi, (dis) ngarakit sareng ngarobih bagian konstruksi mékanis. Anjeun ogé bakal diajar kumaha program mesin CNC, nganggo program gambar dina komputer, damel sareng spreadsheets kanggo itungan harga biaya, sareng anu sanésna.

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Ogé bisa secukupnya nu kaayaan kerja nyata dina hiji parusahaan.

Hal pikeun anjeun?

LB BSO metal IMG 0736 - Mékanika dasar (alat) mesin

Anjeun gunana

LB BSO metal IMG 9537 - Mékanika dasar (alat) mesin

Anjeun téhnisna pinter

Perawatan LB di luar sakola IMG 0699 - Mesin mékanika dasar (alat)

Anjeun damel akurat

Pikeun saha?

Naha anjeun resep operasi logam, manual, mékanis, tapi ogé dikontrol komputer? Naha anjeun akurat sareng daék diajar tina latihan sareng anjeun henteu uih kana padamelan fisik?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa waé ngamimitian dina kursus Mesin, sanaos kanyaho dasar ngeunaan logam & mékanika pasti tambihan. Nanging, kahoyong damel sareng diajar ku cara praktis penting pisan.
A pangajaran alus teh Industri gelar 1e.

Naon lajeng?

Saatos gelar 3e (Mesin) mesin ngahontal Anjeun sertipikat Atikan sekundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Di sakola urang bisa ngahususkeun mobil anjeun dina aréa ulikan komputerisasi Mesin. Sanggeus ngumpulkeun sertipikat atikan sékundér anjeun metalworker a, sarta anjeun bisa mimiti damel di gaw atawa malah perusahaan sorangan.

info leuwih lengkep

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Basismechanica (werktuig)machines

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Basismechanica (werktuig)machines