spéktrum Sakola > kursus urang > STEM> Teknik & Teknologi > Electromechanics
palatihan Learning + pinter (TSO) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

De latihan full-waktu TSO Electromechanics mangrupakeun arah rada teoritis nu matematika, mékanika tur listrik ti dibahas. Di wewengkon praktekna urang téh robotics, automation sarta puseur téhnologi komputerisasi. Éta sakitu legana proyek digawé. Ieu, dina kombinasi kalayan internships jeung learning gaw.

éta 2e gelar Electromechanics dirumuskeun basa lega di préparasi salajengna deepening atawa pilihan leuwih husus dina gelar katilu. Anjeun meunang uninga bahan béda, alat-alat jeung téhnik. Anjeun diajar ngarancang struktur jeung pamasangan, prosés perencanaan jeung mantuan kalawan software profésional. Ku practicing anjeun neuleuman assess konsep awal nepi nilaina.

éta 3e gelar Electromechanics salaku éléktrik-mékanika anjeun diajar ngawas, ngajaga sareng ngalereskeun pamasangan industri sareng sistem produksi. Anjeun mendakan dunya motor sareng generator, otomatisasi, kontrol PLC, ... Anjeun diajar kumaha mesin dioperasikeun sareng didesain dikawasa komputer (CNC, CAD-CAM).

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Urang boga hiji unggulan migawé bareng kalayan pausahaan tibatan Atlas Copco & Umicore mun ngahususkeun dina gaw sorangan tur unggul.

Anjeun tiasa ngaksés sagala gelar 1e Dimimitian ku latihan ngajawab. Panggihan leuwih ku 1e gelar sora.

Hal pikeun anjeun?

LB bso éléktromekanika listrik rékayasa SAM 0470 - Electromechanics

Anjeun akurat

LB bso éléktromekanika listrik rékayasa SAM 0527 - Electromechanics

Anjeun gaduh hiji panon pikeun jéntré

LB bso éléktromekanika listrik rékayasa SAM 0478 - Electromechanics

Anjeun bebas

Pikeun saha?

Ulah anjeun resep sains jeung teknologinya? Ulah anjeun damel akurat tur mandiri sarta mibanda hiji panon pikeun jéntré?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Aya latihan husus diperlukeun tapi yayasan matematik kudu kuat .. ogé merlukeun pangaweruh dasar tina sababaraha konsep fisik. Urang ngaharepkeun anjeun neuleuman jeung proyek di jéntré can rengse. pangaweruh teknis penting.
mangrupa idéal pikeun latihan 1e gelar sora

IMG 3266 200x267 - Elektromechanica

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada

Naon lajeng?

Saatos gelar 3e Electromechanics ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. program ieu méré Anjeun yayasan padet dimimitian studi canggih di lapangan. Anjeun tiasa dianggo salaku insinyur industri, installer, teknisi pangropéa atawa operator, tapi aya loba kemungkinan lianna. Inpo ngeunaan atikan salajengna sanggeus latihan ieu anjeun bakal manggihan di dieu.
Tapi anjeun boga gelar ieu geus loba kasempetan pakasaban di profesi kritis kayaning tukang listrik atawa pangropéa onderhoudsmechanicien.

info leuwih lengkep

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Elektromechanica

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Elektromechanica