Naon anu anjeun diajar?

éta Gerakan latihan sareng Olahraga (final pasar tenaga kerja) anjeun bakal nampi latihan praktis dina diajar ngatur sagala jinis kagiatan olahraga, olahraga sareng maén. Anjeun diajar nyandak peran panungtun sareng pangrojong: contona, janten wasit, komunikasi sareng kolaborasi sareng grup sareng ngahirupkeun, ngamotivasi sareng ngagumbirakeun aranjeunna.

Pitunjuk ieu dilarapkeun dina Gerakan latihan sareng Olahraga:

  • Ningkatkeun katerampilan motor dasar, kompeténsi téknis sareng taktis
  • Ngembangkeun gaya hirup anu séhat, aman sareng aktip
  • Ngembangkeun kamampuan sosial sareng komunikasi
  • Kengingkeun wawasan kana ngabimbing kagiatan olahraga sareng olahraga

Hal pikeun anjeun?

Slider revolusi lulugu pituduh olahraga - Gerakan & Olahraga

Anjeun eces

11222979 737548246351325 5230340099028412300 o - Gerakan & Olahraga

Anjeun sosial

33522965 10156353176447902 1583805422744109056 n - Gerakan & Olahraga

Anjeun ngamotivasi

Pikeun saha?

Anjeun museurkeun olahraga? Naha anjeun hoyong ngadukung sareng ngabimbing batur nalika kagiatan latihan? Naha anjeun hoyong diajar hirup dina cara anu séhat sareng aman?
Maka arah ieu panginten tiasa janten hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Henteu diperyogikeun kanyaho sateuacanna khusus pikeun Gerakan latihan sareng Olahraga. Tangtosna kami ngarepkeun dosis anu sehat pikeun minat, motivasi sareng sumanget.

Naon lajeng?

De palatihan Gerakan sareng Olahraga kagolong kana domain diajar SPORT sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Saatos kursus diajar Gerakan sareng Olahraga anjeun tiasa, diantara anu sanésna, damel salaku pengawas dina tempat kaulinan, staf olahraga masarakat, pangurus medan bumi, ngawaskeun nalika kemah olahraga sareng pangunjung aula di aula olahraga. 

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

Anjeun moal lami deui tiasa konsultasi tabel pelajaran kursus di dieu Gerakan sareng Olahraga.

De palatihan Gerakan sareng Olahraga kagolong kana domain diajar SPORT sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Beweging & Sport

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Beweging & Sport