schrijf je nu in 300x173 - Sportbegeleider

Palatih olahraga

Anjeun nyieun éta olahraga

Hijina latihan nu patali olahraga di BSO (atikan sékundér SMK).
Henteu aya olahraga top, tapi animasi olahraga

Naon anu anjeun diajar?

Palatih olahraga

Salaku palatih olahraga bisa mantuan guru atanapi palatih di supervising sportsmen rekreasi. Anjeun nawiskeun bantuan logistik tur mantuan mastikeun kasalametan tur karaharjaan atlet anu. Salaku pendamping olahraga dianggo mandiri, aman jeung di luhur olahraga-efisien. Anjeun bakal bisa dipaké dina pengawasan langsung atanapi teu langsung tur luyu jeung parentah controller nu.

Anjeun peryogi urang alus sarta hususna nungkulan barudak jeung jalma ngora. Anjeun damel di lingkungan olahraga jadi hal anu penting nu aya pas na dirina fanatik olahraga. Duanana atlit jeung atlit rekreasi anu wilujeng sumping di program. tekenan ieu kumaha ogé kana ngarojong batur teu di olahraga sorangan. Urang pastikeun yén anjeun perlu acquainted jeung sakabeh raga nu kudu ngajar batur.

Spéktrum Sakola boga infrastruktur olahraga éksténsif kitu ogé dina domain urang di éta wewengkon. Éta mangrupa asset gede pikeun sakola kami.

Tip… Ogé tingali latihan olahraga di TSO + Kaahlian learning.

sarta olahraga

The palatih olahraga latihan, tekenan téh dina ngarojong atlét lianna. Urang ngajarkeun anjeun ka olahraga; anjeun terang aturan ku haté tur anjeun tiasa ngahirupkeun atlit. kinerja athletic anjeun téh sekundér pikeun guiding batur.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

Hal pikeun anjeun?

Pelatih réputér régér évolusi olahraga - Palatih Olahraga

Anjeun eces

11222979 737548246351325 5230340099028412300 o - Palatih Olahraga

Anjeun hiji lebet-getter

33522965 10156353176447902 1583805422744109056 n - Palatih Olahraga

Anjeun saurang pamaén tim

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

palatihan palatih olahraga butuh ngeunaan dua tilu taun.

Éta program linier nu hartina anjeun bisa ngamiluankeun iraha wae tina sataun tapi anjeun ngan bisa lulus on June 30.

Ku sertipikat ti palatih olahraga Anjeun tiasa ngamimitian kalawan kotamadya sarta manajer tina fasilitas olahraga.
program ieu ogé nyiapkeun unggulan pikeun kaamanan Mikrobiologi.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Keur latihan Olahraga pangajar Anjeun kudu ngagaduhan pangaweruh husus.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Contact us kanggo inpo

Contact us kanggo inpo

Upami anjeun kéngingkeun diploma diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan menengah. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah kejuruan.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun ngarencanakeun pikeun neraskeun diajar, pastikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun naha ieu manpaat. Éta ogé tiasa ngira-ngira naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun hasil. Tapi anu paling penting… aranjeunna tiasa masihan anjeun kiat sareng ngabimbing anjeun dina rencana pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Sportbegeleider