tombol writenin 1 - Olahraga

atlit spéktrum

Olahraga latihan rék! spéktrum sakola

spéktrum Sakola > kursus urang > olahraga > olahraga
palatihan Diajar + Ngalangkungan (Finalitas ganda) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

De atlit spéktrum ngiringan latihan full-time dina Olahraga (finalitas ganda) (Olahraga TSO).  Latihan aktif sareng fisik ieu sanés kakhususan dina hiji olahraga khusus, tapi ngenalkeun anjeun kana olahraga anu béda (atletik, olahraga bola, senam, ngojay…). Irama, latihan kabugaran, éksprési sareng pertahanan diri ogé dibahas. Salaku tambahan pikeun mata pelajaran umum, anjeun bakal nampi mata pelajaran tioritis khusus. Aya perjalanan di luar negeri sareng magang dina kolaborasi sareng organisasi ti sektor olahraga.

dina ieu latihan pisan aktif naha anjeun aktip laksanakeun pikeun 10 dugi ka 12 pelajaran. Tekenanna nyaéta kana téknis olahraga, tapi aya ogé perhatian pikeun ngalaman gerakan, budaya latihan luang, maén adil, kerjasama, tanggung jawab, nampi aturan, nilai sareng norma. Anjeun ilubiung dina pasanggiri, turnamén sareng pertunjukan jogét. Anjeun ngabimbing sareng ngatur dinten olahraga. Aya perjalanan di luar negeri sareng magang sapertos ski, surfing, balayar, jsb.

Ti gelar 3e naha anjeun nuturkeun hambalan (dina pakait sareng MOEV) dimana anjeun kabentuk kana éta ngabimbing sareng ngadukung kagiatan gerakan pikeun kelompok target anu béda.

kampus urang nawarkeun loba infrastruktur. Dina aula olahraga kami sarta wewengkon outdoor maneh latihan rupa olahraga. Salian aula olahraga, aya nu Rivierenhof jeung olahraga dina sisi séjén Sportoase Big Syam kalayan lapangan olahraga, kompleks kolam renang sareng seueur kamungkinan sanés.

Anjeun tiasa ngaksés sagala gelar 1e Dimimitian ku Pelatihan olahraga. Panggihan leuwih ku 1e gelar Olahraga  (Olahraga A-stream)

Hal pikeun anjeun?

Slider revolusi lulugu pituduh olahraga - Olahraga

Anjeun eces

11222979 737548246351325 5230340099028412300 o - Olahraga

Anjeun hiji lebet-getter

33522965 10156353176447902 1583805422744109056 n - Olahraga

Anjeun saurang pamaén tim

Pikeun saha?

Ngarasakeun kukupu olahraga burih anjeun? Anjeun bajoang sarta pamuter tim?
Lajeng program ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa latihan Olahraga mimitian saatos unggal pilihan tina kelas kadua. Anu penting nyaéta formasi anu pas tina sipat dasar (kakuatan, kalenturan, daya tahan, kagancangan, koordinasi sareng kasaimbangan). Anjeun termotivasi pikeun disiplin anu béda sareng anjeun ogé siap-siap ngalakukeun upaya tambahan pikeun disiplin anu anjeun ngagaduhan bakat atanapi minat anu kirang.
Idéal pikeun latihan 1e gelar Olahraga.

pototom 01 1010x1024 - Olahraga

"HENTEU! Spectrumschool kuring nampi bimbingan masing-masing. Kalemahan kuring dikerjakeun pisan supaya kuring tiasa hasil sareng lulus. Kusabab yayasan anu kuat anu kuring pasihkeun, kuring henteu kantos ngalaman masalah di universitas. Salaku guru PE kuring ogé nerapkeun ieu ka murid kuring sorangan ayeuna. "

Tom, urut murid, ayeuna guru LO
indéks 1365x1024 - Olahraga

"Salaku tambahan pikeun pelajaran, kami ogé bakal berselancar di Perancis, salaku conto. Salaku tambahan, aya seueur kagiatan anu sanés. Ku cara éta kuring kéngingkeun seueur pangalaman. "

ceuk

Atlit spéktrum dina média sosial

facebook héjo 200x155 - Olahragainstagram héjo 200x198 - Olahraga

Naon lajeng?

palatihan olahraga kagolong kana domain ulikan Sport sareng sareng gaduh hijifinalitas ganda. Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Saatos gelar 3 Olahraga anjeun bakal lulus sertipikat atikan sékundér. program ieu méré Anjeun yayasan padet dimimitian studi canggih di lapangan. Aya nyatu kasempetan pakasaban; seuneu, pulisi, militer, nyalametkeun, guru pe, palatih Cimerak, Mantri, .. informasi Leuwih lengkep ngeunaan atikan salajengna jeung kemungkinan latihan SMK nu dibikeun sanggeus katingal ieu di dieu.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

3DA olahraga - 4DA olahraga

Élmu / SORA
    Géografi 1
    Biologie 1
    kimia 1
    Élmu fisika 1
Basa & Budaya: Inggris 2
Basa & Budaya: Perancis 2
Atikan sosial 2
Nederlands 4
Matematika 3
Mata pelajaran Filsafat 2
psikologi 1
LO 2
olahraga 12
total 34

5T LO – 6T LO

Géografi 1
Engels 2
Frans 2
sajarah 1
Mata pelajaran Filsafat 2
Nederlands 3
olahraga 16
Biologi Terapan 1
Matematika 2
total 30
Magang (blok magang sareng silih ganti) 2 minggu

info leuwih lengkep

Taroskeun tabel pelajaran latihan Olahraga di dieu:

Terang kursus Téhnik Éléktrométri finalitas ganda sareng milikna domain diajar Olahraga. Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Diajar + Ngalangkungan anjeun nuturkeun kursus full-time dina tahap 2 sareng 3. Anjeun neundeun yayasan anu diterapkeun anu kuat sareng nyiapkeun studi anu langkung luhur. Anjeun milih hiji lapangan dina STEM, Olahraga atanapi Masarakat & Kesejahteraan. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus ieu, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér.

Diajar + Teraskeun ngagaduhan finalitas "ngalir ngaliwatan" & "finalitas ganda" (kamajuan & pasar tenaga kerja). The ngalirkeun pamungkas nyaéta urut bintana. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil dina kursus akademik sareng sarjana. The finalitas ganda nyaéta urut TSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil maju kana kursus sarjana sareng lulusan (= kursus HBO5) sareng / atanapi ka pasar tenaga kerja.

di urang bengkel kaayaan téknologi dikawasa komputer en otomatisasi tengah. urang domain sakola jeung pamondokan di daérah nawiskeun seueur kasempetan dina bidang olahraga sareng téknologi.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna. Kami nawiskeun hiji jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Putra 198x300 - Olahraga

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

tombol writenin 2 - Olahraga