schrijf je nu in 300x173 - Logistiek Assistent Zorginstellingen

logistician

A haté pikeun gawé bareng jalma

Naon anu anjeun diajar?

logistician

Anjeun diajar ngarojong staf asuhan, contona di begging hidangan sarta ngajaga spasi béda jeung bahan, robah na Bulan upstand tina ranjang. Anjeun oge bakal diajar kumaha carana mantuan staf dina animasi jeung anjeun meunang uninga sagala widang sektor Podomoro.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

logistik ngurus hal pikeun anjeun 3 - Institusi Perawatan Kaséhatan Logistik

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

logistik perawatan henteu pikeun anjeun 1 - Institusi Perawatan Kaséhatan Logistik

Anjeun resep gaul

logistik ngurus hal pikeun anjeun 2 - Institusi Perawatan Kaséhatan Logistik

Anjeun damel sacara higienis

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Een medweker latihan logistik butuh ngeunaan dua tilu taun.

Anjeun tiasa ngagabungkeun latihan jeung latihan jaga.
Anjeun tiasa sagalana anjeun geus kaala dina latihan saméméhna (misalna feed-care) ninggalkeun cacah sakumaha kaahlian earned.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Henteu diperyogikeun kanyaho sateuacanna khusus. Anu penting nyaéta markisa pikeun digawé sareng jalma.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Salaku logistician bakal nawiskeun anjeun sababaraha puskesmas di tugas bantuan logistik. Contona: diropéa, layanan dahareun, kamar na spasi tinggal dijaga, jsb

Anjeun tiasa ngamimitian kalawan Akte ieu, tapi latihan ieu dimaksudkeun pikeun nyiapkeun siswana pikeun ngaléngkah ka tangerang dandan, perawatan terampil of Fasilitator dina Child anu.

Sabaraha maneh earn sakumaha logistician hiji kacida gumantung gaw anjeun sarta naha pikeun mungsi dina shifts jeung / atawa pagawean sabtu minggu. Upami anjeun hoyong info leuwih lengkep, mangga ngahubungan pembimbing pagawean urang keur latihan ieu.

Saatos logistician latihan Anjeun bisa ngaléngkah ka tangerang dandan, perawatan terampil of Fasilitator dina Child anu.

info leuwih lengkep

Anjeun damel saatos di Latihan Logistik Asisten di handapeun pengawasan staf perawat. Anjeun ngadukung perawat sareng pangasuh ku ngalakukeun sababaraha pancén. Anjeun henteu ilubiung dina ngurus pasién. Latihan logistik Asisten mangrupakeun hambalan dina latihan latihan perawatan. Afterwards anjeun tiasa ngahususkeun salajengna di tangerang perawatan terampil.

opleiding logistiek medewerker deeltijds onderwijs 300x210 - Logistiek Assistent Zorginstellingen

Pikeun murid mibanda pangalaman urang ngamekarkeun jalur cepat. Anjeun ngabogaan hak pikeun ieu lamun misalna. Mun hiji taun kaopat Gizi-Kamanusaan sarta Studi geus dituturkeun.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Logistiek Assistent Zorginstellingen