schrijf je nu in 300x173 - Verzorgende

dandan

Témbongkeun haté anjeun sarta nyieun bédana hiji

Naon anu anjeun diajar?

dandan

Anjeun bakal diajar kumaha pangalusna miara panarima (barudak sarta manula) jeung pikeun nanganan kabutuhan husus maranéhanana. Anjeun latihan kumaha ngagunakeun téhnik ngangkat anjeun jeung téhnik ngangkat pikeun ngalaksanakeun proyek Anjeun dina cara ergonomic. Anjeun diajar dianggo ku catetan care jeung anjeun ngalakukeun sakabeh pangaweruh perlu ngeunaan panyakit. Latihan perawatan di pangajaran bagian-waktos mangrupa préparasi idéal pikeun perawatan ahli latihan. Aya pamenta tinggi pikeun ngarawat di panti jompo, fasilitas perawatan sarta perawatan imah. Sanggeus latihan, anjeun tiasa mulai katuhu jauh sabab boga jas a praktis. studi Salajengna ogé.
Kami nawiskeun latihan pangasuh dina jalur ganda. Diajar dobel hartosna anjeun diajar dagang anjeun di sakola sareng di tempat damel. Anjeun ogé bakal dibayar kanggo dinten damel anjeun. Upami anjeun damel sareng kontrak padamelan paruh waktos, dunungan bakal mayar anjeun dugi ka 850 euro per bulan.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

lembaga asuransi logistik - Panyadia perawatan

Anjeun hiji jalma miara

gawé bareng jalma - Miara

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

damel barudak - carer

Anjeun resep jam kerja fléksibel

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Latihan nyokot ngeunaan miara dua tilu taun.

De latihan perawatan dina bagian-waktu pangajaran nyaéta program linier nu hartina anjeun bisa ngamiluankeun iraha wae tina sataun tapi anjeun ngan bisa lulus on June 30.

perawatan latihan nyaéta préparasi alus keur Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Pikeun ménta sertipikat ti miara anjeun ogé boga kompetensi logistik Asisten parantos kahontal. Anjeun tiasa kéngingkeun kompeténsi ieu ku kami. Upami anjeun gaduh kanyaho sateuacanna dina Nutrisi & Perawatan, anjeun tiasa nyandak kompeténsi anu kaala sareng anjeun kana kursus Caregiver.

pangaweruh cukup Walanda mangrupa sarat hiji, saprak komunikasi sareng panarima care na teammates anjeun pohara penting.

Naon lajeng?

Anjeun boga jam gawe fléksibel tur dianggo lolobana aya dina shifts. Éta hartina shifts mimiti na telat jeung karya sabtu minggu!

Dandan mangrupakeun profesi sosial dina asuhan. Anjeun bakal gabung hiji tim perawatan anu sakuduna anjeun damel raket kalawan. Anjeun datang kana kontak jeung panarima jaga, dokter, kulawarga jeung relawan. Anjeun damel dina asuhan atawa pangsiun imah. Anjeun aya kalana jalan dina fasilitas Podomoro.

kasempetan pakasaban anjeun bakal leuwih gede upami anjeun ogé sanggeus Kamanusaan sarta Studi latihan Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi kieu. Anjeun bakal ménta nu visa of terampil Kamanusaan sarta Studi sangkan anjeun pisan ditéang sanggeus di séktor Podomoro.

Anjeun bakal bisa dipaké di imah pangsiun, panti jompo, ngurus imah, rumah sakit atawa ditumpurkeun.

Industri ieu pohara diatur. Anjeun bakal nampa gaji a nurutkeun skala. Hoyong uninga jumlah pasti didatangan pembimbing pagawean urang. Gajih jeung kaayaan robah gancang sarta EEA ogé gumantung kana kaayaan pribadi Anjeun.

Hoyong diajar salajengna saatos Anjeun diala lisénsi anjeun sarta kualifikasi, teras latihan asuhan Mantri bantu lajeng kamungkinan mangrupa pilihan anu alus.

Anjeun tiasa di tangerang miara ku gawé pangalaman Gaining di:

  • fasilitas hirup-care (panti jompo)
  • rumah sakit
  • perumahan sheltered
  • institusi pikeun jalma cacad / ditumpurkeun
  • lembaga jiwa / psychiatry

info leuwih lengkep

Anjeun diajar damel babarengan dina tim perawatan sareng di handapeun pengawasan perawat. Anjeun nuturkeun rencana perawatan sareng anjeun bahkan diijinkeun pikeun ngalaksanakeun tugas perawat tertentu dina pangawasan perawat: perawatan lisan, ngabantosan nginum obat, ngukur pulsa, nyandak suhu awak, nyandak sampel cikiih, ... Nampi tugas, diajar ngabahas sareng ngalapor ogé mangrupikeun bagian tina palatihan anjeun. .

Anjeun diajar tumut kana kaayaan kaayaan fisik, psikologis, sosial-relasional sareng émosional tina panarima perawatan. Anjeun laun janten sadar kana parobihan penting anu anjeun kedah lapur. Salila latihan anjeun anjeun bakal diajar kumaha polah sacara assertif bari ngahargaan budaya anu nampi perawatan, kabiasaan, sopan santunna, ...

Anjeun diajar ngurus perpindahan panarima perawatan sareng ngaréspon épisién dina kaayaan darurat sareng nerapkeun téhnik pertolongan pertama.

verzorgende hoofddoek opleiding deeltijds onderwijs antwerpen 300x153 - Verzorgende

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Verzorgende