spéktrum Sakola > kursus urang > perawatan > Masarakat sareng Kasejahteraan
palatihan Diajar + Ngalangkungan (finalitas ganda) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

éta latihan Masarakat sareng Karaharjaan (finalitas ganda) fungsi jalma dina masarakat nyaéta séntral. Anjeun ngembangkeun dasar ilmiah-téoritis pikeun kasehatan, pedagogi, psikologi pangembangan, fisiologi sareng anatomi. Anjeun ageung damel proyek. Ieu dina kombinasi sareng internships jeung learning gaw.

Program ieu terstruktur sakitar mata pelajaran élmu alam sareng élmu sosial. Ngalaksanakeun Anjeun diajar ngalaksanakeun (teu langsung) kagiatan perawatan sareng konseling dina kontéks kulawarga kalayan ningali kahoyong, kabutuhan, kamungkinan sareng watesan barudak, jalma ngora sareng déwasa. Anjeun diajar nyiapkeun katuangan.

Saatos réformasi pendidikan, masarakat sareng karaharjaan mangrupikeun panerusna STW atanapi élmu rékayasa sosial Antwerp dina tingkat TSO.

Anjeun henteu kedah atikan sateuacanna, tapi anjeun parantos tiasa lebet kana gelar 1e Dimimitian ku sateuacanna Masarakat & Kesejahteraan.

Panggihan langkung seueur via Dasar pilihan Masarakat sareng Karaharjaan dina gelar ka-1 .

Hal pikeun anjeun?

logistik jaga anjeun 3 - Masarakat sareng Kesejahteraan

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

logistik henteu ngurus anjeun 1 - Masarakat sareng Kesejahteraan

Anjeun resep gaul

logistik jaga anjeun 2 - Masarakat sareng Kesejahteraan

Anjeun damel sacara higienis

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel sareng jalmi? Naha anjeun kréatip sareng anjeun resep ngatur kagiatan? Naha anjeun pamaén tim?
Maka arah ieu panginten tiasa janten hal pikeun anjeun!

Naon anu kami nyangka?

Anjeun tiasa waé ngamimitian dina kursus Masarakat sareng Karaharjaan. Minat élmu sosial sareng alam
sareng dosis kreativitas anu diperyogikeun nyaéta poin plus!

mangrupa idéal pikeun latihan pilihan dasar Masarakat sareng Kesejahteraan dina gelar ka-1

Naon lajeng?

palatihan Masarakat sareng Kasejahteraan Kent finalitas ganda sareng kagolong kana domain diajar Masarakat & Kasejahteraan. Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Saatos gelar 3e Masarakat sareng Kasejahteraan ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Latihan ieu nyayogikeun anjeun dasar anu mantep pikeun ngamimitian studi anu langkung luhur dina lapangan, sapertos Terapi Mikrobiologi, Terapi Biantara, Perawat, Bidan, Pelatihan Guru, Pekerjaan Sosial, sareng sajabana Se-n-se (taun spesialisasi ka 7) ogé dimungkinkeun . Di sakola urang anjeun tiasa Asuhan murangkalih en Perawatan Bumi sareng Sepuh nuturkeun.

Tanpa latihan langkung jauh anjeun tiasa damel salaku pengasuh perawatan kulawarga sareng perawatan bumi tambahan, tapi aya pilihan séjén.

Anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan studi salajengna saatos latihan ieu di dieu.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

info leuwih lengkep

Moal lami deui anjeun tiasa konsultasi tabel pelajaran ngeunaan kursus Masyarakat & Kesejahteraan di dieu.

Program Masarakat & Karaharjaan terang finalitas ganda sareng kagolong kana domain ulikan Society & Welfare. Dina latihan ieu nyaéta ngalir ngaliwatan ka pasar tenaga kerja upami éta pendidikan tinggi mungkin.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Diajar + Ngalangkungan anjeun nuturkeun kursus full-time dina tahap 2 sareng 3. Anjeun neundeun yayasan anu diterapkeun anu kuat sareng nyiapkeun studi anu langkung luhur. Anjeun milih hiji lapangan dina STEM, Olahraga atanapi Masarakat & Kesejahteraan. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus ieu, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér.

Diajar + Teraskeun ngagaduhan finalitas "ngalir ngaliwatan" & "finalitas ganda" (kamajuan & pasar tenaga kerja). The ngalirkeun pamungkas nyaéta urut bintana. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil dina kursus akademik sareng sarjana. The finalitas ganda nyaéta urut TSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil maju kana kursus sarjana sareng lulusan (= kursus HBO5) sareng / atanapi ka pasar tenaga kerja.

di urang bengkel kaayaan téknologi dikawasa komputer en otomatisasi tengah. urang domain sakola jeung pamondokan di daérah nawiskeun seueur kasempetan dina bidang olahraga sareng téknologi.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna. Kami nawiskeun hiji jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Maatschappij en Welzijn

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Maatschappij en Welzijn