latihan meujeuhna
juru tata rambut - juru rambut jawab - cukuran

Anjeun ngan mayar biaya sakola, anjeun henteu kedah mésér bahan naon waé nyalira

Naon anu anjeun diajar?

Panata rambut & tata rambut

Salaku stylist a bisa duanana lalaki jeung awewe mere teukteukan buuk ditangtoskeun. Aya tekenan badag dina perawatan rambut, nyeuseuh jeung warna. Anjeun oge diajar kumaha samentara hairstyles wangun. Ogé nyokot ngurus wigs anjeun diajar di tangerang. Urang ngajarkeun maneh teh dasar miara kaendahan.

juru tata rambut bebas

Lamun geus latihan hairdressers ka kacindekan suksés tiasa ngahususkeun salaku hiji boga bebas tina hiji salon bulu. pangajaran satuluyna Ieu utamana metot lamun rék ngamimitian bisnis Anjeun sorangan.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-7. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

hairdresser - hairdressing - hairdresser

Anjeun resep digawekeun pikeun konsumén

potongan rambut - buuk rambut - juru cukuran

Anjeun bogoh kageulisan

toko tukang cukur - Pendandan rambut - tukang cukuran

Anjeun damel raket

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Latihan mapag nyokot dua nepi ka tilu taun, gumantung kana pangalaman anjeun, skill anjeun jeung pangaweruh Anjeun.
Mapag mangrupakeun profesi bottleneck.
Hairdressers aya pisan ditéang sanggeus di pasar tenaga kerja.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Anjeun teu kedah kanyaho sateuacanna khusus pikeun janten juru tata rambut.
Mun anjeun unsure naha program éta téh pikeun anjeun, ulah ragu ngahubungan kami.

Anjeun salawasna bisa datang nyandak katingal a!

Naon lajeng?

Contact us kanggo inpo

Upami anjeun kéngingkeun diploma diajar sareng damel, anjeun bakal nampi diploma pendidikan menengah. Kami nuturkeun kurikulum BSO - pendidikan menengah kejuruan.

Anjeun tiasa neraskeun diajar sareng diploma ieu. Terus émut yén studi salajengna sanés tujuan utamina pikeun pelatihan vokasional. Tujuan latihan kejuruan nyaéta nyiapkeun anjeun kana pasar tenaga kerja. Maka kami merhatoskeun pisan kana kompeténsi anu anjeun kedah tiasa dianggo.
Upami anjeun ngarencanakeun pikeun neraskeun diajar, pastikeun ngabahas ieu sareng guru PAV anjeun. Aranjeunna tiasa mamatahan anjeun naha ieu manpaat. Éta ogé tiasa ngira-ngira naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun hasil. Tapi anu paling penting… aranjeunna tiasa masihan anjeun kiat sareng ngabimbing anjeun dina rencana pikeun neraskeun diajar.

info leuwih lengkep

Manggihan tabél kelas tina juru tata rambut latihan bagian-waktu:

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami pangajaran waktos bagian.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa ménta sertipikat ti kompetensi.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atawa malah earn diploma SMA Anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "lenggah" sareng anjeun diajar dina waktos anu anjeun lakukeun.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar kontan dina administrasi; Anjeun tiasa nransfer Jumlah tur anjeun bisa mayar ku kartu kiridit.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

schrijf je nu in 300x173 - Haartooi - Kapper