rék ngadaptar

dandan

Témbongkeun haté anjeun sarta nyieun bédana hiji

Naon anu anjeun diajar?

dandan

Anjeun bakal diajar kumaha pangalusna nungkulan panarima perawatan (boh barudak boh manula) jeung kabutuhan husus maranéhanana. Anjeun latihan kumaha ngagunakeun téknik angkat sareng téknik angkat pikeun ngalaksanakeun tugas anjeun ku cara ergonomis. Anjeun bakal diajar damel sareng file perawatan sareng anjeun bakal nampi sadaya pangaweruh anu diperyogikeun ngeunaan panyakit. Latihan miara atikan paruh waktu mangrupa préparasi idéal pikeun kursus profésional kaséhatan. Aya paménta hébat pikeun caregivers di panti jompo, lembaga kaséhatan sarta dina miara imah. Saatos latihan anjeun anjeun tiasa langsung ngamimitian sabab anjeun gaduh seueur pangalaman praktis. Anjeun oge bisa neruskeun diajar.
Kami nawiskeun pelatihan perawat dina program ganda. dual learning hartina anjeun diajar dagang anjeun di sakola jeung di gaw. Anjeun ogé dibayar pikeun poé gawé anjeun. Upami anjeun damel sareng kontrak padamelan part-time, dunungan bakal mayar anjeun dugi ka 850 euro per bulan.

kursus umum

Dina mata pelajaran umum anjeun bakal nampi masalah anu sami sareng naon anu diajarkeun dina pendidikan vokasional sepenuh waktos ti taun ka-3 dugi ka taun ka-6. Anjeun ogé ngagaduhan mata pelajaran basa Inggris.

Tambahanana, Anjeun bisa ilubiung dina proyék salaku mini parusahaan, agénsi acara tur leuwih!

manajemén

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sorangan nu peryogi sertipikat manajemén bisnis.
Urang nawiskeun kasempetan pikeun ménta sertipikat ieu pangajaran Anjeun. Tangtu ieu lasts sataun tur dirumuskeun dina wujud hiji parusahaan murid.

Babarengan sareng anu sanés anjeun nyobian ngajantenkeun perusahaan murid anjeun nguntungkeun sareng anjeun diajar sadaya trik jual beuli. Ku cara ieu anjeun terang kalayan pasti dina akhir prosés naha wirausaha mangrupikeun hal pikeun anjeun sareng anjeun ngagaduhan koper padet pikeun ngamimitian salaku jalma anu padamelan nyalira.

Hal pikeun anjeun?

lembaga kaséhatan logistik

Anjeun hiji jalma miara

gawé bareng jalma

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

barudak digawé

Anjeun resep jam kerja fléksibel

Kumaha heubeul kudu jadi?

Anjeun tiasa nuturkeun tangtu ti sataun 15 Anjeun 25 taun.

Mun anjeun 15 taun anjeun kudu geus réngsé sahenteuna nu 2 taun kahiji atikan full-waktu.

Upami anjeun langkung lami ti 18 taun anjeun kedah cocog pikeun padamelan dibayar. Maka anjeun kedah fit fisik sareng anjeun kedah ngagaduhan ijin damel di Bélgia.

Masih gaduh patarosan?

Contact us via ramatloka ieu atanapi ku telepon.

Sabaraha lami nya latihan?

Latihan nyokot ngeunaan miara dua tilu taun.

De latihan perawatan dina bagian-waktu pangajaran nyaéta program linier nu hartina anjeun bisa ngamiluankeun iraha wae tina sataun tapi anjeun ngan bisa lulus on June 30.

perawatan latihan nyaéta préparasi alus keur Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi.

Naon pangaweruh anjeun perlu?

Pikeun ménta sertipikat ti miara anjeun ogé boga kompetensi logistik Asisten parantos kahontal. Anjeun tiasa kéngingkeun kompeténsi ieu ku kami. Upami anjeun gaduh kanyaho sateuacanna dina Nutrisi & Perawatan, anjeun tiasa nyandak kompeténsi anu kaala sareng anjeun kana kursus Caregiver.

pangaweruh cukup Walanda mangrupa sarat hiji, saprak komunikasi sareng panarima care na teammates anjeun pohara penting.

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Naon lajeng?

Anjeun boga jam gawe fléksibel tur dianggo lolobana aya dina shifts. Éta hartina shifts mimiti na telat jeung karya sabtu minggu!

Dandan mangrupakeun profesi sosial dina asuhan. Anjeun bakal gabung hiji tim perawatan anu sakuduna anjeun damel raket kalawan. Anjeun datang kana kontak jeung panarima jaga, dokter, kulawarga jeung relawan. Anjeun damel dina asuhan atawa pangsiun imah. Anjeun aya kalana jalan dina fasilitas Podomoro.

kasempetan pakasaban anjeun bakal leuwih gede upami anjeun ogé sanggeus Kamanusaan sarta Studi latihan Latihan terampil Kamanusaan sarta Studi kieu. Anjeun bakal ménta nu visa of terampil Kamanusaan sarta Studi sangkan anjeun pisan ditéang sanggeus di séktor Podomoro.

Anjeun bakal bisa dipaké di imah pangsiun, panti jompo, ngurus imah, rumah sakit atawa ditumpurkeun.

Industri ieu pohara diatur. Anjeun bakal nampa gaji a nurutkeun skala. Hoyong uninga jumlah pasti didatangan pembimbing pagawean urang. Gajih jeung kaayaan robah gancang sarta EEA ogé gumantung kana kaayaan pribadi Anjeun.

Hoyong diajar salajengna saatos Anjeun diala lisénsi anjeun sarta kualifikasi, teras latihan asuhan Mantri bantu lajeng kamungkinan mangrupa pilihan anu alus.

Anjeun tiasa di tangerang miara ku gawé pangalaman Gaining di:

  • fasilitas hirup-care (panti jompo)
  • rumah sakit
  • perumahan sheltered
  • institusi pikeun jalma cacad / ditumpurkeun
  • lembaga jiwa / psychiatry

Naha Pilih Kursus Perawat?

Kursus asuhan nyiapkeun anjeun pikeun peran anu anjeun ngabantosan jalma anu peryogi perawatan. Ieu bisa rupa-rupa ti manula ka jalma kalawan disabilities. Éta mangrupikeun profési kalayan kapuasan anu saé, sabab anjeun langsung nyumbang kana éta karaharjaan batur.

Mangpaat Dual Learning

1. Aplikasi Langsung Téori: Gantina ngan ukur kéngingkeun pangaweruh téoritis, anjeun langsung nerapkeun pangaweruh éta dina prakték. Ieu ngabantuan Sadérék pikeun leuwih paham jeung apal kana matéri pangajaran.

2. Pangalaman gawé: Pangusaha leres-leres ngahargaan upami anjeun parantos gaduh pangalaman damel. Pembelajaran ganda mastikeun yén saatos pendidikan anjeun henteu ngan ukur gaduh diploma, tapi ogé pangalaman damel anu relevan.

3. Jaringan: Salila palatihan anjeun anjeun bakal ngahubungi profésional ti séktor kasehatan. Ieu tiasa invaluable dina neangan pakasaban sanggeus kuliah.

Sakola Spéktrum: Dimana Kualitas Anu Mimiti

Sakola Spectrum dipikanyaho pikeun kualitas luhur kursus-kursus na. Ieu sababaraha alesan kunaon Sakola Spectrum mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalur diajar dual anjeun dina kasehatan.

Guru Berpengalaman sareng Gairah

Guru-guru di Sakola Spéktrum sanés ngan ukur ahli dina widangna, tapi ogé resep ngajar. Aranjeunna gaduh pangalaman mangtaun-taun dina kasehatan sareng ngabagi pangaweruh sareng kaahlianna kalayan sumanget. Ieu mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur diajar téori, tapi ogé kéngingkeun wawasan praktis anu berharga.

Kolaborasi Kuat sareng Sektor Kaséhatan

Sakola Spectrum ngagaduhan hubungan anu caket sareng sababaraha lembaga kasehatan. Ieu ngandung harti yén salaku magang anjeun gaduh aksés kana magang kualitas luhur dimana anjeun tiasa diajar tina anu pangsaéna dina profési. Kolaborasi ieu mastikeun yén anjeun nampi gambaran anu réalistis ngeunaan naon hartosna damel di kasehatan.

Bantuan pribadi

Unggal murid nampi bimbingan pribadi pikeun mastikeun yén anjeunna tiasa mekar sacara optimal. Naha anjeun peryogi bantosan tambahan pikeun mata pelajaran anu tangtu atanapi hoyong naséhat ngeunaan karir anjeun, guru sareng pengawas sok siap ngabantosan anjeun.

Kurikulum Pelatihan Keperawatan

Pelatihan pangasuh diajar duaan di Spectrum School parantos dihijikeun sacara saksama pikeun mastikeun yén anjeun nampi sadaya pangaweruh sareng kaahlian anu diperyogikeun. Ieu tinjauan ngeunaan naon anu bakal diarepkeun.

Mata pelajaran dasar

Anatomi jeung Fisiologi: Anjeun bakal diajar ngeunaan fungsi awak manusa, anu penting pikeun unggal panyadia kasehatan.

Psikologi: Wawasan kana paripolah sareng émosi manusa ngabantosan anjeun langkung hadé ngurus jalma anu anjeun jaga.

Komunikasi: Kaahlian komunikasi anu saé penting dina kasehatan. Profési ieu ngabantosan anjeun komunikasi sacara efektif sareng pasien sareng kolega.

Mata Pelajaran Praktis

Téhnik perawatan: Di dieu anjeun bakal diajar kaahlian praktis anu anjeun peryogikeun unggal dintenna dina kasehatan, sapertos kabersihan, perawatan tatu sareng administrasi pangobatan.

PITULUNG MIMITI: Mampuh nyayogikeun pertolongan pertama mangrupikeun kaahlian dasar pikeun unggal panyadia kasehatan.

Perencanaan perawatan: Anjeun bakal diajar kumaha cara nyiptakeun sareng ngajaga rencana perawatan, anu penting pikeun nyayogikeun perawatan anu konsisten sareng kualitas.

Panggung

Anjeun bakal nyéépkeun sabagian ageung pelatihan anjeun dina magang anjeun. Ieu dimana anjeun nempatkeun téori kana prakték sareng leres-leres diajar naon hartosna damel di kasehatan. The internships dipilih taliti pikeun mastikeun yén anjeun mangtaun pangalaman broadest mungkin.

Kualitas Sakola Spéktrum dina Angka

Kualitas Sakola Spéktrum teu ukur noticeable dina palajaran sarta internships, tapi ogé katingali dina inohong. Sakola sakola ngagaduhan tingkat lulus anu luhur sareng seueur lulusanna gancang mendakan padamelan di sektor kasehatan. Ieu disababkeun ku fokus kuat kana pangaweruh téoritis sareng pangalaman praktis.

Pangalaman Siswa

Seueur mahasiswa anu parantos ngiringan jalur diajar ganda di Sakola Spéktrum anu puas pisan ku pangalamanana. Aranjeunna utamana ngahargaan hidayah pribadi jeung applicability langsung tina naon maranéhna diajar.

"Guru di Sakola Spéktrum hébat. Aranjeunna leres-leres ngabantosan kuring ningkatkeun kaahlian kuring sareng kuring diajar pisan salami magang kuring, " ceuk salah saurang lulusan.

Prospék hareup

Kalayan diploma ti Sakola Spéktrum dina saku anjeun, prospek masa depan anjeun terang. Aya paménta anu luhur pikeun pangasuh dina séktor kasehatan, sareng ku pangalaman praktis anu anjeun pikahoyong salami latihan anjeun, anjeun siap-siap pikeun ngamimitian langsung.

Kumaha anjeun ngadaptar?

Naha anjeun resep kana palatihan perawat dina diajar ganda di Sakola Spéktrum? Prosés ngadaptarkeun basajan. Ieu léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun.

Prosés pendaptaran

  1. Pangropéa: Pastikeun anjeun gaduh sadaya dokumén anu diperyogikeun, sapertos laporan sakola sateuacana sareng sertipikat naon waé.
  2. Pikeun ngadaptar: Lengkepan formulir pendaptaran dina situs wéb Spectrum School.
  3. Wawancara: Saatos pendaptaran anjeun anjeun bakal diondang pikeun wawancara asupan. Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngabahas motivasi anjeun sareng naroskeun patarosan anu anjeun gaduh.
  4. Mimitian Pelatihan: Upami sadayana beres, anjeun ngamimitian jalur diajar ganda anjeun sareng mimitian ku dua pelajaran di sakola sareng magang anjeun.

Patarosan remen naroskeun

Naha Dual Learning Hésé?

Pembelajaran ganda tiasa intensif sabab anjeun duaan angkat ka sakola sareng damel. Nanging, pangalaman anu anjeun pikahoyong teu ternilai sareng bakal ngabantosan anjeun langkung siap pikeun karir hareup anjeun.

Sabaraha Biaya Pelatihan?

Waragad palatihan bisa rupa-rupa. Hadé pisan mun éta konsultasi ka situs web Spectrum School pikeun inpormasi anu paling anyar ngeunaan biaya pendaptaran sareng kamungkinan subsidi.

Naon Atikan saméméhna Anu Kuring Peryogikeun?

Anjeun biasana peryogi pendidikan sateuacana di tingkat sekundér. Syarat khusus tiasa bénten-béda, janten disarankeun ngahubungi sakola pikeun detil salajengna.

kacindekan

Pelatihan asuhan dina pangajaran ganda di Sakola Spectrum nawiskeun kasempetan anu saé pikeun umur tujuh belas taun anu hoyong karir dina kasehatan. Kalayan fokus anu kuat dina téori sareng prakték, bimbingan pribadi sareng kolaborasi anu saé sareng lembaga kasehatan, anjeun ngajamin pendidikan kualitas luhur anu nyiapkeun anjeun pikeun masa depan anu suksés dina sektor kasehatan.

info leuwih lengkep

Anjeun diajar damel babarengan dina tim perawatan sareng di handapeun pengawasan perawat. Anjeun nuturkeun rencana perawatan sareng anjeun bahkan diijinkeun pikeun ngalaksanakeun tugas perawat tertentu dina pangawasan perawat: perawatan lisan, ngabantosan nginum obat, ngukur pulsa, nyandak suhu awak, nyandak sampel cikiih, ... Nampi tugas, diajar ngabahas sareng ngalapor ogé mangrupikeun bagian tina palatihan anjeun. .

Anjeun diajar tumut kana kaayaan kaayaan fisik, psikologis, sosial-relasional sareng émosional tina panarima perawatan. Anjeun laun janten sadar kana parobihan penting anu anjeun kedah lapur. Salila latihan anjeun anjeun bakal diajar kumaha polah sacara assertif bari ngahargaan budaya anu nampi perawatan, kabiasaan, sopan santunna, ...

Anjeun diajar ngurus perpindahan panarima perawatan sareng ngaréspon épisién dina kaayaan darurat sareng nerapkeun téhnik pertolongan pertama.

Diajar jeung gawe anjeun terang kaayaan nami dual learning.

Anjeun diajar hiji dagang atawa profési ku karya jeung diajar ngagabungkeun.
Jadi maneh buka dua dinten saminggu di sakola tur buka dianggo salila tilu poé.
Anjeun meunang opat kali sataun laporan kalayan hasilna anjeun ti duanana kinerja anjeun dina sakola na di karya.

éta latihan SMK Anjeun diajar profési sareng tiasa nampi sertipikat kualifikasi profésional.

Salaku tambahan, anjeun ogé nuturkeun hiji dinten saminggu kursus umum numutkeun kurikulum pendidikan vokasional. Dina mata pelajaran umum anjeun tiasa nyandak gelar kadua, gelar katilu atanapi sareng kéngingkeun diploma pendidikan sekundér anjeun.

Diajar jeung digawé téh sistem unik.
Urang damel sareng henteu titik. Anjeun bakal ngan bisa judged ku naon bisa.
Hasil anjeun dina subjék umum (PAV) moal mangaruhan hasil anjeun dina subjék praktis.

Urang damel modular sangkan anjeun bisa lulus salila sataun. Lamun geus kahontal sagala kompeténsi PAV ti anjeun ménta gelar anjeun atanapi diploma.

Janten anjeun moal tiasa "cicing" sareng anjeun diajar dina laju anjeun nyalira.

Rék sababaraha émbaran leuwih lengkep? Mangga wartosan kami ngagunakeun formulir atawa ku telepon.

Naon teu latihan?

Urang narékahan pikeun nyimpen program urang salaku murah jéntré.

Anjeun mayar hiji SPP dibereskeun taunan. (Jumlah ieu ngurangan lamun ngadaptar sanggeus 1 Maret).
Sajaba, anjeun ukur mayar naon make pikeun overalls Anjeun tur meunangkeun ka anjeun.

Biaya per Tangtu greatly rupa-rupa.
Biaya latihan anu paling murah 185 € per taun; paling mahal 350 €.

Kumaha anjeun tiasa mayar?

Anjeun tiasa mayar tunai di administrasi; anjeun tiasa nransferkeun jumlah sareng mayar ku kartu bank.
Anjeun teu kedah mayar biaya sakola sakaligus. Anjeun bakal nampi tagihan sakola opat kali sataun.

Kamarana Anjeun mayar lamun ngadaptar?

Di pendaptaran kami ngecas titipan ti eur 50.
Upami anjeun teu tiasa mayar éta dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa mayar angsuran.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggedveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi
Témbongkeun on Google Maps

rék ngadaptar