knopschrijfjenuin 200x106 - Zorg en Welzijn

Miara sareng kabagjaan

Témbongkeun jantung Anjeun tur jieun bédana

spéktrum Sakola > kursus urang > perawatan > Peduli sareng karaharjaan
palatihan Learning + pinter (pamungkas pasar tenaga kerja) tina Balik! Spéktrum Sakola, kampus Ruggeveld

Naon anu anjeun diajar?

palatihan Peduli sareng karaharjaan (final pasar tenaga kerja)  nyiapkeun anjeun pikeun profesi pikeun ngurus budak, manula sareng perawatan bumi. Éta nyaéta latihan pisan praktis kalayan rada sababaraha mata pelajaran umum. Anjeun diajar kumaha anu paling saé pikeun ngurus panampi perawatan (boh barudak boh lansia) sareng kabutuhan khususna. Ieu dina kombinasi sareng hambalan.

éta Perawatan sareng Kasejahteraan gelar 2 anjeun diajar seueur perkawis rumah tangga: nyiapkeun tuangeun anu séhat, saimbang sareng saderhana; ngajaga bumi, papakéan sareng tékstil sanésna. Anjeun diajar ngeunaan hubungan sosial, nutrisi anu séhat sareng anjeun kéngingkeun élmu dasar ngeunaan kasihatan. Anjeun kedah daék ngurus jalma naha aranjeunna ngora atanapi sepuh, lalaki atanapi awéwé…. Tekenan didieu nyaeta ngurus diri, perawatan teu resmi sareng perawatan di lingkungan sorangan.

éta Perawatan sareng Kasejahteraan gelar 3 anjeun diajar nungkulan diri, kolega sareng jalma anu butuh perawatan dina kaayaan sadidinten. Anjeun ngalatih diri pikeun niténan sareng ngalaporkeun, nalika berkolaborasi sareng pangawal anu sanés. Anjeun bakal diajar ngeunaan pertolongan pertama, tuangeun anu séhat sareng dasar pola diet. Anjeun diajar nyiapkeun kadaharan orok sorangan sareng tuangeun, anu séhat sareng ngeunah dina waktos anu sasarengan. Anjeun bakal dikenalkeun kana hukum sosial, hak sareng kawajiban anjeun, hukum kaséhatan ...

salila anjeun hambalan meunang ample kasempetan naon nyaho tur bisa nerapkeun dina kaperluan praktis. Ogé bisa secukupnya nu kaayaan kerja nyata organisasi dina sektor Podomoro.

Hal pikeun anjeun?

barudak damel - Kamanusaan sareng Karaharjaan

Anjeun mikaresep gawé bareng jalma

logistik jaga anjeun 3 - Kamanusaan sarta Karaharjaan

Anjeun ngagem kawas miara batur

logistik sanés kanggo anjeun 1 - Perawatan sareng Kesejahteraan

Anjeun tiasa dianggo ogé

Pikeun saha?

Naha anjeun resep damel sareng jalmi? Naha anjeun ngagaduhan rasa tanggung jawab? Naha anjeun resep kana kahirupan sadidinten jalma anu séhat sareng anu gering? Naha anjeun tiasa damel babarengan sareng naha anjeun tiasa ngatur jam kerja anu fleksibel?
Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun.

Naon anu kami nyangka?

Anjeun teras tiasa ngamimitian dina latihan Perawatan sareng Kasejahteraan. Anjeun kedah daék ngurus jalma naha aranjeunna ngora atanapi sepuh, lalaki atanapi awéwé.

mangrupa idéal pikeun latihan pilihan dasar Masarakat sareng Kesejahteraan dina gelar ka-1

Naon lajeng?

Saatos gelar 3e Masarakat sareng Kasejahteraan ngahontal Anjeun sertipikat atikan sékundér. Anjeun gaduh, kumaha oge, euweuh diploma sakola sekundér. kituna eta Dianjurkeun yén hiji sataun 7e Spésialisasi nuturkeun. Afterwards ngahontal eta diploma sakola sekundér. Se-n-se (taun spesialisasi ka-7) oge tiasa. Di sakola urang anjeun tiasa nuturkeun Perawatan Anak sareng Bumi sareng Perawat Manula.

Tanpa latihan langkung jauh anjeun tiasa damel salaku pengasuh perawatan kulawarga sareng perawatan bumi tambahan, tapi aya pilihan séjén.

Anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan diajar deui atanapi damel saatos latihan ieu di dieu.

Ti 1 Séptémber 2019, sakola urang bakal laun ngatur kursus na numutkeun pembaruan pendidikan anyar. Saatos kelas hiji, kelas hiji kelas dua bakal diluyukeun dina taun ajaran 2021-2022. Saatos 6 taun, reformasi bakal dilaksanakeun sacara lengkep.

 

info leuwih lengkep

Anjeun moal lami deui tiasa konsultasi tabel pelajaran latihan Zorg & Welzijn di dieu.

De palatihan Peduli sareng karaharjaan kagolong kana domain diajar Masarakat sareng Kasejahteraan sareng terang een pamungkas pasar tenaga kerja . Latihan ieu nyiapkeun anjeun pikeun ngamimitian saatos diajar.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku tram 10 - 5 tram - tram 8 - 19 beus - beus 410 - 411 beus - beus 412
Témbongkeun on Google Maps

Ti gelar na 3e hambalan hiji bagian penting latihan, tapi oge urut murid anu geus aya kabaran jeung gaw jeung dunya bisnis sorangan.

mentors urang jeung pagawean staf taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan dimana latihan bisa ngajalankeun.

ogé dijalankeun loba collaborations kalayan industri, Pausahaan urang proyék dimimitian salaku Gumtree, Agoria, Umicore, Atlas Copco, jsb

Sistim ieu bayaran mang. 7 10 on dunungan ngaronjatkeun layanan gancang nalika batur anu geus miboga sababaraha bentuk learning gaw salila latihan, numutkeun panaliti UNIZO. "Pembelajaran gawiran kedah janten nyata-jelas dina sadaya kursus latihan, sareng kedah langsung saluyu sareng kabutuhan perusahaan," saur mantan CEO UNIZO Karel Van Eetvelt.

Upami anjeun milih Learning + pinter anjeun nuturkeun a latihan full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja. Anjeun milih lapangan dina Industri, STEM, Sport or Healthcare (Society & Welfare).

Anjeun meunang latihan praktis ku kami guru artisan. Diajar di gaw nu mangrupakeun bagian penting tina program full-waktu urang di learning + pinter. ngaliwatan internships, learning gaw tur migawé bareng kalayan industri jeung pausahaan Anjeun bakal dikawal ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja. Kami ogé nawiskeun sababaraha kursus di jero rohangan Learning dual.

Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér. Ogé sertipikat a manajemén mungkin.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Son 198x300 - Zorg en Welzijn

Sonja Wellens
Timbalan Diréktur Learning + pinter
adjunctdeurne@spectrumschool.be
03 / 328 05 21

knopschrijfjenuin 200x106 - Zorg en Welzijn