TRANSFERS

Overbrengingen 400x274 - Overbrengingen

info:

Kami terang transmisi tina sapédah kami. Ranté ngalir tina sprocket dina crankshaft urang kana hiji atanapi langkung sprockets dina kabayang tukang urang. Transmisi anu sami ogé tiasa dipanggihan dina seueur sistem téknis sanés. Salami lokakarya ieu kami ngararancang sareng ngawangun bango anu kedah tiasa ngacungkeun jisim gancang-gancang. Naon anu urang ngawangun ogé tiasa dipendakan dina kotak roda mobil!

Salami ieu bengkel urang damel di handap tujuan tujuan diajar

  • 33101: Datangkeun sareng ngajelaskeun solusi kreatif pikeun masalah téknis.
  • 33102: Tampilkeun pendekatan éksplorasi sareng ékspérimén pikeun milari langkung seueur ngeunaan téknologi.
  • 33207: Tina sistem téknis anu sering sareng sering dianggo kalayan gambaran kumaha anu didasarkeun, diantara sanésna, ngeunaan kanyaho fénoména.
  • 33209: Tina sistem téknis anu sering sareng sering dianggo kumaha didasarkeun, di antara hal sanés, ngeunaan pangaweruh sajumlah prinsip téknis anu dianggo.
  • 33210: Tina sistem téknis anu sering sareng sering nerangkeun yén dumasar kana éta, diantara hal séjén, ngeunaan pangaweruh ngeunaan bahan sareng / atanapi ngeunaan fénoména fisik sareng / atanapi dina prinsip téknis.
  • 33302: Nganggo sareng / atanapi nerapkeun sistem téknis dina sagala rupa daérah téknologi.
  • 33303: Cék dina kaayaan sederhana anu sistem téknis paling cocog pikeun kabutuhan.
  • 33309: Cék dina kaayaan sederhana anu sistem téknis paling cocog pikeun kabutuhan.
  • 33310: Ngumpulkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan pola pikir pemecahan masalah.
  • 33316: Nyadar sistem téknis anu basajan sareng atanapi tanpa rencana léngkah-léngkah.
  • 33317: Ngalaksanakeun gambar damel anu sederhana atanapi léngkah manual demi léngkah.
  • 33318: Tangtukeun ku nganggo naha tujuanna dicapai sareng sistem téknis damel bumi.
  • 33319: Nalungtik naha sistem téknis sadar sadar henteu hasil atanapi henteu sasuai pikeun sarat.
  • 33321: Ngabandingkeun sareng nganalisis sistem sareng metode anu sadar diri.
  • 33401: Masalah anu timbul tina ngarengsekeun kabutuhan ku ngagunakeun sistem téknis anu leres.
  • 33402: leres nganggo sistem téknis dina sagala rupa téknologi téknologi.
  • 33407: Bahas sistem téknis mana anu paling cocog.
  • 33408: Panaliti naha sistem téknis anu dianggo henteu fungsi atanapi henteu fungsina leres.