Potret layar 2020 05 19 jam 12.32.49 200x188 - SEBAB PERHATOSAN PRESS PIKEUN RENCANA NGAMULAIKEUN SELEPAS LOCKDOWN

Kénging! RANCANGAN SEKTOR SPEKRUM DENGAN 2 BUBBLES

Dinten Senén 18 Méi kami mimitian deui sareng sababaraha murid urang. Pikeun siswa ti gelembung A, pokusna nyaéta pamulihan masing-masing tujuan anu kedah dihontal ku aranjeunna. Mangtaun-taun. Tanggal 2 Juni, para siswa mimitian ti gelembung B, dimana pokusna fokus kana konsolidasi pelajaran ngamimitian digital. Jurnal tina VRT NWS sumping ka rencana rencana ieu sareng balikan deui. oge Gazet Ti Antwerp nyerat tulisan ngeunaan cara damel.

Tingali di dieu laporan dina Het Journaal tina 18 Mei (tina menit 14)

Baca tulisan Gazet Van Antwerpen di dieu

98352603 3342252735794459 5732120321687814144 n 400x300 - LOBA PERHATOSAN PERHATIAN PIKEUN RENCANA ngamimitian deui sanggeus Lockdown